2009 Nisan Anneleri buraya

melekçim onu benim kzıımda yapıyor benim içim gıcıklınıyor ama onun çok hoşuna gidiyor heralde farklı geliyor onlara dişlerii:))

iyi pazarlar kızlar...........

hava çok kötü dün sabah yusuf öksümeye başladı hemen doktora götürdüm akciğer grafisi çektiler şükür bronşit falan yok ama iğne verdiler 2.iğnesini oldu bugün yavrumun canı çok yanıyor yarım saat ağlıyor iğneden sonra .............

o kadar uykusuzum ki 2-3 aydır uykuya hasretim gece sürekli mızırdanıyor ilgilenmzsem kıyamet kopuyor evde herkes ayağa kalkıyor çocuğa bişey oluyor diye ne zaman düzelecek acep................

huzur84 canım aynı dertten bende doğduğundan beri muzdaripim yusuf asla acıkmayan bir bebek ve beni emmedi ne zorluklarla büyüttüm 6 aya kadar eşimle bir dışarı çıkamadım süt sağıyorum diye o sağdığım sütleri bile yarısı ziyan oluyordu allahım sabır verdide 6 ay süt sağdım sırf anne sütü alabilsin diye şu anda bile gün içinde toplam 150 cc mamayı bile içiremiyorum doktorumuz huyu bu ve değişmez böyle gider dedi artık kafama takmıyorum çünkü sinirlerim laçka oldu.........

kızlar ne çekilişi yapıyorsunuz bende katılmak istiyorum....

nagihan canım zeynepin dişleri çıkmadı sanırım yusufla zeynep kaldı diş çıkarmayan benim doktorum calcidine diye bir ilaç verdi kalsiyum onu veriyorum inşallah fayda eder.........

bu gece yarım yamalak uykumda yusufun diş çıkardığını gördüm,inşallah bu huysuzluk arasında oda çıkar .....

iyi pazarlar kızlar...........

hava çok kötü dün sabah yusuf öksümeye başladı hemen doktora götürdüm akciğer grafisi çektiler şükür bronşit falan yok ama iğne verdiler 2.iğnesini oldu bugün yavrumun canı çok yanıyor yarım saat ağlıyor iğneden sonra .............

cok gecmiş olsun kıyamam

nagihan canım zeynepin dişleri çıkmadı sanırım yusufla zeynep kaldı diş çıkarmayan benim doktorum calcidine diye bir ilaç verdi kalsiyum onu veriyorum inşallah fayda eder.........

bu gece yarım yamalak uykumda yusufun diş çıkardığını gördüm,inşallah bu huysuzluk arasında oda çıkar .....

bizde varız dişi çıkmayan annemde bizde şimdi her sabah diş kontrolü yapıyoz bakalım önce kim görecek annem gelirken diş buğdayıda getirmiş ben varken çıkar diye haftaya gidecek inş bu hafta çıkar

ya bu 2010 modeller ne kadar çok topic açmış gözüm şaşı oluyo bunu bulana kadar

bizde varız dişi çıkmayan annemde bizde şimdi her sabah diş kontrolü yapıyoz bakalım önce kim görecek annem gelirken diş buğdayıda getirmiş ben varken çıkar diye haftaya gidecek inş bu hafta çıkar
diş buğdayı normal buğdaydan yapılıyo dimi markette satılanlardan yani..??
inşanllah sağlıkla minimum sıkıntıyla bi an önce çıkarır kuzun dişini..

ya bu 2010 modeller ne kadar çok topic açmış gözüm şaşı oluyo bunu bulana kadar

aynen öyle valla bizim topikler ikinci sayfalara sarkmış bunların gaydırıgubbak topiklerinden

öfff canım sıkıldı
umut uyuyo babamız uyuyo..
yılın ilk karı yağıyo buraya..su gibi ama,, tutmaz..
umuttan sonra antisosyal olduk walla..pijama terlik plazma :))))
sezon açılsada kayak yapsak bari...

benimde canım sıkılıoooo..

ama kağan paşa şu anda babasının gitarını çalıooo..valla kızla yaa .........(((tam bunu yazarken gitarı düşürdü eşşekkkk)))

ama harbiden hoş sesler çıkarıoo..çok ilgili müziğeee..

benim gripte sıkıcı bi hal almaya başladııı.maskyele geziomm terletioo odaa..çok sık hapşurmaya başladımm..aslında hapşurukla mikrop atılır derler ama eve asılıo mikroplarrr..çok gıcık yaa..kağan olmasa mühim değilde şimdi zor oluyoo vallaaa..

kızlarr bende oğlum adına facebook aldımm..sonunda eşimi ikna eettiim..oda senin adınla olmazzz dedi.

Emir Kagan ekleyin beni anacımmmmmm....:))))))))

Son düzenleme:
X