2009 Nisan Anneleri buraya

facede görüşüyoruz diye buraya pek girmedim ihmal ediyoz sanırım biraz

kızlar zeynebin anormal bir yerden dişi kabardı yani köpekdişi resmen beyazlık var çizgi gibi ama tabi elime batmıyo
bilmem görrmüyüm ki dişleri

ewt minecm sen kuzuna bak benmkide kucagmda atiyenn salla şarkısına bayılıyo öyle oyalıyorum

kızlar zeynebin anormal bir yerden dişi kabardı yani köpekdişi resmen beyazlık var çizgi gibi ama tabi elime batmıyo
bilmem görrmüyüm ki dişleri
endişelenme nagihan bizimde köpek dişlerimiz beyazdı iki tarafıda
hatta yazmıştım buraya kurt adam olucak bizimki diye ama sonra alttan çıktı..
hiç bi belirti yoktu hemde altta..
bi yerde okumuştum çocuğun eline sert cisim vermek diş çıkışını kolaylaştırıyomuş..bizimkinin elinde hep kumanda var..günde 10 kere siliyorum bayılıyo kumandaya..

ewt canm ilk çıkması gerekn dişlerde belirti yok köpek dişinde var
bizmkinn deen sevdgi şey kumanda ama allahtan yeni tv almştık onn kumandası hiç kullanılmadı onu veriyorum eline

melekcim bizde zeynebe gitar aldık ama tabi tuşları var üzerinde :jeyyar: bastıkça oynuyo sıpaa

Merhaba ´09 nisan anneleri
Ben mayis annesiyim...ya oglum daha dogru duzgun uzun sureli ayaklari ustune basamiyor,oturtmaya calisiyorum oturmuyorr,varmi aranizda bebegi böle olann?hayir oturturken benmi yanlis yapiyorum acabaa, bilemedim valla,gerci dr sordum 8 veya 9 ayda dedi,ama yine de endiseliim,ilgilenen olursa sevinriim..opuyorumnanaktan

cicibici

canım valla kağan tam 6 aylık olunca oturmaya başladııı..ayakları üzerinede 5 aylıktan beride düzgün bi şekilde basıyordu..şimdide sıralıyorr..kanepenin ucundan bi ucuna gidiooo..maşallahh..

cicibici benim de oğlum 6 aylıktan beri desteksiz oturuyor. elinden tutunca da yavaş yavaş adımlıyor. doktoruna sordun mu

canım benim bebeğimde halan tam basmıyor hatta 1 ay ncesine kadar hiç basmıyordu doktorlar kalça çıkığı değil dediyse merak etme doktor bana bastırmaya çalış yanına yastık koy oturt dedi ama halen hemen çmeliyor tembel galiba merak etme ben çok takmıştım kafama

6 aylık olunca oturmaya başladııı ayakları üzerindede aylıktan beri basabilioo

melekcim bizde zeynebe gitar aldık ama tabi tuşları var üzerinde :jeyyar: bastıkça oynuyo sıpaa
evet bizde canım pembe ama olsun.... onu bulduk onu aldıkk

evet canım

23 yaşındayım

sen89 sultan 87 ben 86

maşallah. Çok küçükmüşsünüz ya. kendimi çok yaşlı hissettim.

Evet forum istanbul fikri güzel. Bol bol emzirme odası var. Ama hava çok soğuk ya. Haftasonu olursa ben de gelebilirim belki. Malum bu hafta işe başlıyorum.

Benim bebeğim de altıbuçuk aylıkken desteksiz oturdu. Ayakları üzerine yeni yeni basıyor. Desteksiz oturma sınırı 8 aydır. Destekli de mi oturamıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…