endişelenme nagihan bizimde köpek dişlerimiz beyazdı iki tarafıdakızlar zeynebin anormal bir yerden dişi kabardı yani köpekdişi resmen beyazlık var çizgi gibi ama tabi elime batmıyo
bilmem görrmüyüm ki dişleri
merhaba canım geçmiş olsun
Mecbue ,hoşgeldin canım.
endişelenme nagihan bizimde köpek dişlerimiz beyazdı iki tarafıda
hatta yazmıştım buraya kurt adam olucak bizimki diye ama sonra alttan çıktı..
hiç bi belirti yoktu hemde altta..
bi yerde okumuştum çocuğun eline sert cisim vermek diş çıkışını kolaylaştırıyomuş..bizimkinin elinde hep kumanda var..günde 10 kere siliyorum bayılıyo kumandaya..
ekle beni senıbulamadım bennnaman beaaaa..ne zor işmişşş..üfff adama zorla hesap açtırdımm ama kullanamıommm..
bende doktor ihmali çoktu preklampsi geçiriyomuşum farketmedi saolsun hamdolsun iyi sağlığı sürekli kontrollerimiz var çeşitli testlerimiz oluyo
bende doktor ihmali çoktu preklampsi geçiriyomuşum farketmedi saolsun hamdolsun iyi sağlığı sürekli kontrollerimiz var çeşitli testlerimiz oluyo
Merhaba ´09 nisan anneleri
Ben mayis annesiyim...ya oglum daha dogru duzgun uzun sureli ayaklari ustune basamiyor,oturtmaya calisiyorum oturmuyorr,varmi aranizda bebegi böle olann?hayir oturturken benmi yanlis yapiyorum acabaa, bilemedim valla,gerci dr sordum 8 veya 9 ayda dedi,ama yine de endiseliim,ilgilenen olursa sevinriim..opuyorumnanaktan
6 aylık olunca oturmaya başladııı ayakları üzerindede aylıktan beri basabiliooMerhaba ´09 nisan anneleri
Ben mayis annesiyim...ya oglum daha dogru duzgun uzun sureli ayaklari ustune basamiyor,oturtmaya calisiyorum oturmuyorr,varmi aranizda bebegi böle olann?hayir oturturken benmi yanlis yapiyorum acabaa, bilemedim valla,gerci dr sordum 8 veya 9 ayda dedi,ama yine de endiseliim,ilgilenen olursa sevinriim..opuyorumnanaktan
evet bizde canım pembe ama olsun.... onu bulduk onu aldıkkmelekcim bizde zeynebe gitar aldık ama tabi tuşları var üzerinde :jeyyar: bastıkça oynuyo sıpaa
evet canım
23 yaşındayım
sen89 sultan 87 ben 86
iyi akşamlar güzel bayanlar ve daha güzel bebeklerim:)) yine hftasonu yine koşturmaca....birazdan ütü yapıcam bende bakınayın dedim....öğlende 2 kilo yufka sarıp buzluğa attım çok iyi oluyor böyle....birisi gelince düşünmüyorum.....buluşmaya bayrampaşalılar değil herkes gelsin...:)) geçen sefer anadolu yakasında olan buluşma bu sefer avrupa yakasında olsun.....tüm istanbullular diyelim:))....yılbaşı çekilişi olacaksada bu hafta katılımlar olsun ki yılbaşına yetişsin derim...
Merhaba ´09 nisan anneleri