Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebeklerine yeni yedirmeye başladığınız şeyler var mı ?? pilav makarna vs
eftelyacımm kusura bakma yaa..boşboğazlık ettimmm..hakıını helal ettt..ykın olsak valla gönderirdimm..
benimde aklımdadı uzun zamandır hatta ben yapayım diye bir ara araştırmıştım tariflerini erindim neyse helal olsun canım bende eşime söyleyimde hafta sonu kahvaltıya alalım bari sütün kesilir derler bizimkilker ahhh annem burd olsa hemen yapardıı
evet canım yaa..burada da öyle söylüyorlar ama düşünemedimm..
kaynana işte sonuçta..... bizde yaşadık bu hft bir sorun kaynanam iyidir hoştur ama çok geliyor saatli saatsiz günde 3-4 kez gelir gider 7-24 iş yeri gibiyim anlayacağınız bu aralar da sabah sekiz olmadan gelmeye başlayınca banada geldiler ben eşime eşimde ona söyledi bu sefer de artık hiç gelmem dedi heryerde sorunlar aynı yani yaşamayanımız yok sanırım.... sizce ben haksızmıyım ??
sende haklısın canımm..
eşin anne erken gelme yada sık sık gelmemi dedii..oda biraz ağır olurr yaa..oğlum bana anne gelme desee ölürüm kahrımdaaannnn...
senn kaynanaya cok iiiyyyyyyyyy oggghhhhhhh oleum:)))))))çok kırıldım..şaşırdım..
bi esenle ben varım ama kızlar okuyunca cevaplayın lütfen
bebişleri yastıkla mı yatırıyosunuz?
saçları makineyle mi kurutuyosunuz?
bebek bisküvisi kullanan var mı?
kızlar uyku tulumu kullanan varmı?
bİzİmkİsİ gece Çok aÇıyo ÜstÜnÜ
dÜn hİÇ uyuyamadım onu
Örtmekten.[/color
uyku tulumu alayım dİyorum ne dersİnİz?
bide kızlar bu korunm işi benimde canımı sıkıyoo yaaa..geçen ayy gözümü kararttım spiral taktırcaktım..adetin 3. günü gelin dedilerr..kayınvalidemler burdaydıı..hemde bayramın 3. günüydü tatildi g,demedimm..hapta kesinlikle kullanma bebek emziriyosun dediler..başka bi dr da ginera diee bi hap yazdıı emzirenlerde içer diee..ama dr m olmaz içme dediii..
bizde az önce kağanı düşürdükkk..kağan babasının önünde oturuyoduu..eşimde sigara içmek için mutfağa geçtii..arkasına yastık bırakmayıda unutttu..kağan paşada baba arkada die kendini attı arkaya kafa gümmm betonaaa...nasıl ağladıı yavrumm..(
Oyy,hem de betona,kötü olmuş.Ben de öyle birkaç kere düşürdüm,kafası halıya düştü ama yine de ağladı çok.
Bilmem daha 7 ay var galibahoşgeldin.ne kadar kaldı şafağa?turkbayragiturkbayragiturkbayragi
ferıdecım az kaldı canım allah kavuştursun
ayy canm ya çook geçmiş olsnnn inşş bişeyi yoktr kuzunnbizde az önce kağanı düşürdükkk..kağan babasının önünde oturuyoduu..eşimde sigara içmek için mutfağa geçtii..arkasına yastık bırakmayıda unutttu..kağan paşada baba arkada die kendini attı arkaya kafa gümmm betonaaa...nasıl ağladıı yavrumm..(
Çok yüksekten düşmemdiği için birşey yapmadım ben,oturduğu yerde kafası arkaya düştü yani,halının üstüne.
Bana hap daha güvenilir,korunurluğu daha yüksek geldiği için öyle korunuyordum,ama şu anda hap kullanamadığım için spiral taktırdım
bizde az önce kağanı düşürdükkk..kağan babasının önünde oturuyoduu..eşimde sigara içmek için mutfağa geçtii..arkasına yastık bırakmayıda unutttu..kağan paşada baba arkada die kendini attı arkaya kafa gümmm betonaaa...nasıl ağladıı yavrumm..(