2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bebeklerine yeni yedirmeye başladığınız şeyler var mı ?? pilav makarna vs

evet canım çok fazla değil ama..bizim yedğimiz yemeklerden filan hep tattırıyorum..ama doyuracak kadar değill..ağır gelebilir diee düşünüomm ama herşeyden veriyorumm baharatlı çok yağlı olmadığı müddetçee..toplamda ancak kaşık bulgur pilavı yemiştir okadar yanii..

eftelyacımm kusura bakma yaa..boşboğazlık ettimmm..hakıını helal ettt..ykın olsak valla gönderirdimm..

benimde aklımdadı uzun zamandır hatta ben yapayım diye bir ara araştırmıştım tariflerini erindim neyse helal olsun canım bende eşime söyleyimde hafta sonu kahvaltıya alalım bari sütün kesilir derler bizimkilker ahhh annem burd olsa hemen yapardıı

evet canım yaa..burada da öyle söylüyorlar ama düşünemedimm..

kaynana işte sonuçta..... bizde yaşadık bu hft bir sorun kaynanam iyidir hoştur ama çok geliyor saatli saatsiz günde 3-4 kez gelir gider 7-24 iş yeri gibiyim anlayacağınız bu aralar da sabah sekiz olmadan gelmeye başlayınca banada geldiler ben eşime eşimde ona söyledi bu sefer de artık hiç gelmem dedi heryerde sorunlar aynı yani yaşamayanımız yok sanırım.... sizce ben haksızmıyım ??

sende haklısın canımm..

eşin anne erken gelme yada sık sık gelmemi dedii..oda biraz ağır olurr yaa..oğlum bana anne gelme desee ölürüm kahrımdaaannnn...

gülşencimm kağanı en son 1 ay önce götürdükk..7900gr 67 cmdi..şimdide 8500 olmuştrr..boyu bu ay ii uzadıı..72 oldu diee tahmin ediyorumm..ama malum dr gitmiyozz..merak ediyorumm..

Dün Kanal D de Sinan Çetin in yeni bir programı vardı,ayrılacak çiftleri çıkarıp onların hayat hikayelerini film gibi yapıyorlar.Oradaki çiftin Hamileyken ve bebkleri yeni doğduğundaki görüntüleri vardı,ben de birden başladım ağlamaya,ben kızımın o günlerine doyamadım diye.O zamanlar çok zor geçiyordu ve pek farkında değildim gibi geldi şimdi düşününce.Gittim kızımı uzuzn uzun seyrettim,valla her anın tadını çıkarmak lazım,çok çabuk geçiyor zaman.

selam kızlar ..........

yusuf çok fena grip oldu bende olmak üzereyim sürekli burnu tıkalı ve ağlıyor geceler çok zor geçiyor peditus veriyorum ve burnunu açık tutmaya çalışıyorum yavrum mahvoldu inşallah çabuk atlatır.

slm kızlarrr..hani şu bahsettğimm daha annemlere açmadan olumsuz sonuçlandıı..her işte bi hayır vardırrr..

çocuk çalışan ve mümkünse anasınıfı öğretmeni istiyomuşşş...kızkardeşimm lise mezunu ve devam etmek istemedii..o yüzdenn kapandı konuuuu..

bizde az önce kağanı düşürdükkk..kağan babasının önünde oturuyoduu..eşimde sigara içmek için mutfağa geçtii..arkasına yastık bırakmayıda unutttu..kağan paşada baba arkada die kendini attı arkaya kafa gümmm betonaaa...nasıl ağladıı yavrumm..:KK43:(

Oyy,hem de betona,kötü olmuş.Ben de öyle birkaç kere düşürdüm,kafası halıya düştü ama yine de ağladı çok.

çok kırıldım..şaşırdım..
senn kaynanaya cok iiiyyyyyyyyy oggghhhhhhh oleum:)))))))

bi esenle ben varım ama kızlar okuyunca cevaplayın lütfen
bebişleri yastıkla mı yatırıyosunuz?
saçları makineyle mi kurutuyosunuz?
bebek bisküvisi kullanan var mı?

yastik kullanmuyorum
fond bende hic kullanmam yaz kis kendi kendine kurur oyle alissin demir pasada
biskuvi yok gerek yok bence

kızlar uyku tulumu kullanan varmı?
bİzİmkİsİ gece Çok aÇıyo ÜstÜnÜ
dÜn hİÇ uyuyamadım onu
Örtmekten.
[/color
uyku tulumu alayım dİyorum ne dersİnİz?

chicconun kini kullaniyorum cunku bizimkide cok aciyor ustunu

bide kızlar bu korunm işi benimde canımı sıkıyoo yaaa..geçen ayy gözümü kararttım spiral taktırcaktım..adetin 3. günü gelin dedilerr..kayınvalidemler burdaydıı..hemde bayramın 3. günüydü tatildi g,demedimm..hapta kesinlikle kullanma bebek emziriyosun dediler..başka bi dr da ginera diee bi hap yazdıı emzirenlerde içer diee..ama dr m olmaz içme dediii..

bizde az önce kağanı düşürdükkk..kağan babasının önünde oturuyoduu..eşimde sigara içmek için mutfağa geçtii..arkasına yastık bırakmayıda unutttu..kağan paşada baba arkada die kendini attı arkaya kafa gümmm betonaaa...nasıl ağladıı yavrumm..:KK43:(

Oyy,hem de betona,kötü olmuş.Ben de öyle birkaç kere düşürdüm,kafası halıya düştü ama yine de ağladı çok.

Gecmis olsunbebislere
dusurunce ne yapiyorsunuz buz falan mi koyuyorsunyzkafaya

buarada neden spral hap falan ugrasiyorsunuz kizlar neden bu isi kocislerebirakmiyorsunuz bende vucudunuza yabanci kimyasal bisi alip korunmak yerine kocisin korunmasi cok daha masum degilmi

Çok yüksekten düşmemdiği için birşey yapmadım ben,oturduğu yerde kafası arkaya düştü yani,halının üstüne.
Bana hap daha güvenilir,korunurluğu daha yüksek geldiği için öyle korunuyordum,ama şu anda hap kullanamadığım için spiral taktırdım

hoşgeldin.ne kadar kaldı şafağa?turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Bilmem daha 7 ay var galiba

ferıdecım az kaldı canım allah kavuştursun

Sağol canım.

Oto koltuğu işini ben de düşünüyorum biz şu anda maxi cosi cabrio fix 0-13 kg kullanıyoruz ama Tuna çok rahat değil içinde. Bir büyük boyu da isofixli olanı çok pahalı. Benimkini kardeşim hediye göndermişti. Keşke bazasını da bu sene ısmarlasaydım Avusturya'ya ama geç oldu bilmiyorum. Chicco 0-18 kg olanını almış arkadaşımın o da çok güzel ama geçti bizden artık.

İlik mevzusuna gelince ikisi de iliktir. Pişince kahverengi olanı asıl kan yapan kırmızı ilik, sarı olanı ise vücutta daha çok bulunan ve yaşlandıkça artan yağlı sarı ilik. Kırmızı ilik de yaşlandıkça sarı iliğe dönüşür. Hangisi faydalıdır derseniz pek bilemiyorum. Ayrıca kemik suyunda bolca jelatin bulunur. Jölenin ana maddesi yani.

Ben çok ince bir yün yastık kullanıyorum.
Biz de keliz saç kurutma kullanmıyorum. Zaten ben kuruturken de korkuyor
Bebe bisküvisi hiç kullanmadım. Onun yerine kek fikri daha mantıklı geldi. Şeker yerine pekmezle mesela. Tarif vardı mart annelerinde bisküvi için ama çok sert oluyor diyorlardı.

Ben doğal olarak hiç bir doğum kontrol yöntemi kullanmıyorum. 400 km uzaklık yeterli oluyor. Bana da doktorum Rahim içi araç (spiral) önermişti ama ben hala regl olmadım. Çok alerjik bir bünyem var kesin alerji yapar bana zaten.

ayy canm ya çook geçmiş olsnnn inşş bişeyi yoktr kuzunn

Çok yüksekten düşmemdiği için birşey yapmadım ben,oturduğu yerde kafası arkaya düştü yani,halının üstüne.
Bana hap daha güvenilir,korunurluğu daha yüksek geldiği için öyle korunuyordum,ama şu anda hap kullanamadığım için spiral taktırdım

ben şuan için korunmayı eşime bıraktımm allah izin verrse 2.den sonra taktrcm sprali

eftalya ben baydr bizim yedigimzden yediriyorumm özellkle salatann suyunu içiriyorum ekşili ekşili daha dogrusu aklına ne geliyosaa

Geçmiş olsun umarım iyidir.

kızlar zeynebi akşama dogru susturamdm neyse bi agrı kesici şurup içirdm ardndan yarımsaat uyudu sonra bi kalktı alt damakta beyaz bişey var kızlar beyaz nokta ama nasıl kabarık duruyo dokundumda elime batmıyo ama sanki diş orayı yaracak gibii inşş 1 hafat içinde gerçekleşir dişini çıkaran kuzucuklarda da böleydi

kendi kendime sohbet ediyorum ama olsnn neyse bende yatr ii gecelerr

X