2009 Nisan Anneleri buraya

araba koltuğu hangi marka kullanıyorsunuz..
ben internet ten bakıyorumda daha karar veremedim...

600- 700 fiyatları ..
eşim illaki izofix(yanlış yazmış olabilirim) li olsun diyor.
canım ben jane marka kullanıyorum...jane racing di sanıyorum ki..şimdilik çok memnunum...kaliteli bir ürün olduğu hem malzemesinden hem geçtiği testlerden belli..ayrıca çok da para vermedim..350-400 civarıydı aldığımda..doğumdan 4 yaşa kadar kullanılıyor hemde..şiddetle tavsiye ederim..

ayşe su böreğinden kağan 'a verebilirsin eğer pütürlü yiyorsa....suda haşlanıp yapıldığı için faydalı dedi doktorumuz....

kullanıyorum ayşecim elma sırkesını baya farkettı kızlar 40 tan 38 bedene ındım şukur sadece yedığıme dıkkat edıyorum göbişte baya kuculdu az kaldı gıdıcek ama leğen kemıklerım çıktı meydana göbiş gidene kadar daha çok çıkarlar kesın eşimde dırdıra başladı :) valla bızde alaha emanet korunanlardanız eşime düştü o görev artık hap ta spralde bı işe yaramdı bende
bızdede araba koltuğu var çok rahat edıyo ınsan tek yola çıkarken

biz ab,mlerden almıştık araba koltuğu bende memnunum maxi cosi..bence alırken üzerindeki örtüsü çıkıp yıkanıyo mu ona dikkat edin bizimki yıkanmıyo..halı yıkamaya yollucam sanırım temizlik için ama bence mutlaka arabada kullanılmalı..ela da sıkılıyo şehir içinde kucağımda sıkılırsa çok ama şehirler arası ağlasada oturtuyorum ben ..

ben saç kutuma kullanmıyorum.
bebek bisküvisi ara sıra veriyoruz ama nadir.

araba koltuğu var bizde ama ablamın arkadaşı verdi.onun çocuğu büyüdüğü için kullanmıyorlarmış.para verip almadık yani.bizdeki kraft güzel bişeye benziyor ama daha kullanmadık.
çünkü chicconun maxi cosi gibi olanları varya hala onunla seyahat ediyor.

ayşecim benim diyet spor işi devam.bayramda çok bozmadım sayılır.yedim ama az az.
yanlız spora devamspor salonu aboneliğimi 2 ay daha uzattım.
spor zaten hayatımın bir parçası.

kızlar yaaa..tam kafama takılan bişeyy oto koltuğuuuuu..bizde almay düşünüyozzz..ama ne kadar otururrr..çok mu geç kaldık diee düşünüyodum daa..3 yaşına kadar oturailiomu bebekler????

8 yaşına kadar olanlar bile var...

az önce eşimi aradımmm..canım su böreği istedi alırmısın dieee..şimdi börek arıyıorr..ne iştahhhh ver bende yaaaaaaaa...
sen rejimi bıraktın herhalde...

bizde allaha emanet edennlerdesiniz..eşim korunacak ama beceriksiz bu konuda..
arada size süpriz yapabiliriz yanii
uyku tulumu alacağım karar verdim.markalara bakıyorum.
sizler nerden aldınız?
amcamız yurtdışından getirmişti.. o yüzden marka yok benden ....

slm kızlar bugun cok yoruldum mısfırım gelıcek pasta börek temizlik ve birde ecem tabiyki bu arada ecemin 2.dişide patladı çok şükür hepinzzi öpüyorum yoğun bir gün yaaa...

slm kızlar.... bizde kel sayılırız saç kurutma mak.kullanmıyorum..... bebe bisküvisi vermeyi kesmiştim son kontrolde dr.hip in bisküvileri çok iyi yeni geliştirilmiş bir formül kullanabilirsin dedi..... oto koltuğu kullanmıyorum almadım daha iki seksen yatarak gidiyoruz ana kucağında durmuyor 2-3 aydır böyle seyahat ediyoruz....

canım elma sirkesini nasıl kullanıyorsun...

elmayı dilimledim .. biraz buzlukta beklettim. şimdide eline verdim kemiriyor..
diş ağrılarına soğuk iyi geliyormuş diye duymuştum ..
inş. soğuk diye hasta olmaz...

bi esenle ben varım ama kızlar okuyunca cevaplayın lütfen
bebişleri yastıkla mı yatırıyosunuz?
saçları makineyle mi kurutuyosunuz?
bebek bisküvisi kullanan var mı?
buda anket gibi oldu hiihii)
yastık kullanmıyorum ama bi kaç ay sonra tempurun bebek yastıklarından alıcam bende kullanıyorum çok iyi terletmiyo
bizde keliz fön kullanmıyoruz ..aklınızda olsun kızlar en çok radyasyon föndeymiş doktor söylemişti umut kolikli diye arada fön açıyodum bebekten çok uzakta çalıştır demişti dr.umuz..
bebe bisküvisi 5-6 tane sabah kahvaltısına koyuyorum

uyku tulumu kullanmıyorumm..ama benim sıpada aynı bennn..çok deli yatıyooo..geçen gün yatağın içinde boyuna doğru değilde enine doğru buldumm..sıkışmışş başıı filan yinede uyuyoduuu.
umutun uyuyuş stili o zaten boyuna yatır enine bul bazen ayak ucuna bile döndüğü oluyoo..park yatağa sığmıyo artık zaten enine yatınca kendi odasına geçirdik daha az uyanmaya başladı..başı fileye değince uyanıyodu heralde..yada babamızın horultusundankaydirigubbakcemile3
araba koltuğu hangi marka kullanıyorsunuz..
ben internet ten bakıyorumda daha karar veremedim...

600- 700 fiyatları ..
eşim illaki izofix(yanlış yazmış olabilirim) li olsun diyor.
cnm bencede isofixli alın bizde öyle alıcaz en güvenli onlarmış..extra emniyet kemerinede gerek kalmıyor hemde arabaya çok kolay takılıp çıkıyomuş

kızlar yaaa..tam kafama takılan bişeyy oto koltuğuuuuu..bizde almay düşünüyozzz..ama ne kadar otururrr..çok mu geç kaldık diee düşünüyodum daa..3 yaşına kadar oturailiomu bebekler????
bundan sonra gerekli asıll...

bizim pusette bebek arabasıda maxi cosi çok memnun kaldım..oto koltuğunuda ondan alsam diyorum memnunmusunuz deniz??

oto koltuğuna geçmek için çocuğun en az 9 kg.olması gerekliymiş dr.öyle söylemişti bize..

ay maşallah..negüzelll..bende tekrar başlıycam..az önce 3 dilim böreği yedim valllaaa..

elmayı dilimledim .. biraz buzlukta beklettim. şimdide eline verdim kemiriyor..
diş ağrılarına soğuk iyi geliyormuş diye duymuştum ..
inş. soğuk diye hasta olmaz...

yok canım ya hiçbişey olmaz..sen yazzınca akılıma geldi..hemen bende 1 dilim kağana verdim..
yalnız şirvancım dikkat ett elma lekesi çıkmıyooo..kağan üzerine sürterek yiyoo lekeyi çıkaramıyorummm..

kızlar o kemiklerin içindeki siyah şeyler mi ilik oluyor yoksa yağ gibi var bide hangisi acil cevap bekliyorum

ayşe su böreğinden kağan 'a verebilirsin eğer pütürlü yiyorsa....suda haşlanıp yapıldığı için faydalı dedi doktorumuz....

evet gülşencimm..gelir gelmez kağan paşaya verdimm..maşallah yarım dilimi bitirdi..sevdi sıpaaa..ama çok yağlıydı..tereyağı fazlaydıı..

valla ben ipin ucunu kaçırdım bayramda..sehir dışına çıktık..tüm düzen gittii..kayınvalidelerin geldiği gün hepp beraber gittik..dışardada diyet kalmıyooo yaa..

slm kızlar bugun cok yoruldum mısfırım gelıcek pasta börek temizlik ve birde ecem tabiyki bu arada ecemin 2.dişide patladı çok şükür hepinzzi öpüyorum yoğun bir gün yaaa...

kolay gelsin tuğbacımm..bebekle daha yorucu oluyoo..ama kafan dağılırrr..ben çok seviyorum misafir ağırlamayııı..pasta böreği biraz fazl yapıp dondurucuya bırakıomm..misafir gelceği zaman kullanıyorumm..büyük kolaylık oluyooo..

kemiğin orta yerinde beyazz şey diee biliomm bennnn..içi yumuşak dışında bi zar var..zarı çıkarıomm kağana veriomm yutuyoo..yağa benziyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…