2009 Nisan Anneleri buraya

seherrrrrrrrr...

elma sirkesi içiyodun hala devammmııı???ben bayramda bıraktımm..dahada başlayamadımmm..

denizzz..

senin kilo verme işi ne durumdaaa..bayramda bozdunmuu???

ayyy kızlar harbiden ekmek yokkk..bisküvide daha hamur olcakda pişcekkk..yarım saat babayı beklesek miki..kuzu çok acıkırr..

bende uyku tulumu aldım ama bizim kız ateşli çok terliyor onunla.. banyo yaptığında giydiriyorum şimdilik.. izmir biraz daha ılık oluyor belki ondandır..

bide kızlar bu korunm işi benimde canımı sıkıyoo yaaa..geçen ayy gözümü kararttım spiral taktırcaktım..adetin 3. günü gelin dedilerr..kayınvalidemler burdaydıı..hemde bayramın 3. günüydü tatildi g,demedimm..hapta kesinlikle kullanma bebek emziriyosun dediler..başka bi dr da ginera diee bi hap yazdıı emzirenlerde içer diee..ama dr m olmaz içme dediii..

kızlar uyku tulumu kullanan varmı?
bİzİmkİsİ gece Çok aÇıyo ÜstÜnÜ
dÜn hİÇ uyuyamadım onu Örtmekten.
uyku tulumu alayım dİyorum ne dersİnİz?
bende var kullanıyorum rahat uyuyor.. hatta bir tanesi çapkalı banyo yaptırınca onu giydiryorum.. kafasını kapatıp öyle yatırıyorım..

bende uyku tulumu aldım ama bizim kız ateşli çok terliyor onunla.. banyo yaptığında giydiriyorum şimdilik.. izmir biraz daha ılık oluyor belki ondandır..

gerçi bizimki daha üstünü açmaya başlamadı ama.. yinede .. bazen giydiriyorum..

araba koltuğu hangi marka kullanıyorsunuz..
ben internet ten bakıyorumda daha karar veremedim...

600- 700 fiyatları ..
eşim illaki izofix(yanlış yazmış olabilirim) li olsun diyor.

araba koltuğu chicco nun gene.proxima almıştı ablam hediye.0 aydan itibaren kulanabileyim diye.aşıya filan hep tek başıma götürdüm çok işime yaradı.üstündeki pedi attım artık direk koltuğuna oturuyor.tavsiye ederim

bizim kide 0 aydan itibaren.. içindeki aparatı çok iyi düsünmüşler 6aydan sonra çıkardım bende...

evet sultan maalesef öeylee..neyse bu ay gitmeye çalışıcamm..ama çok karaım kendimi biiliomm..çok canım yanacakkkkk..ühüü ühüüü..

uyku tulumu aldım evet ama 3-4 kere kullandım deli bebekler için uygun değil....zaten benimki uyanmaya meyilli bir tip onunla istediği hareketleri yapamadığı için kullanmıyorum ölece duruyor...:KK43:(

kızlar yaaa..tam kafama takılan bişeyy oto koltuğuuuuu..bizde almay düşünüyozzz..ama ne kadar otururrr..çok mu geç kaldık diee düşünüyodum daa..3 yaşına kadar oturailiomu bebekler????

az önce eşimi aradımmm..canım su böreği istedi alırmısın dieee..şimdi börek arıyıorr..ne iştahhhh ver bende yaaaaaaaa...

2 yaşını geçen yeğenim var hala kullanıyorlar.büyük güvenlik.5 nokta emniyet garantisi var.kesinlikle koltuk alınmalı diyorum.

X