2009 Nisan Anneleri buraya

ben yastıkla yatırıyorummm.
saçı olmadığı için kurutmuyorum ( kızım hala kel) :)
meyve püresinin içine bebe bisküvisi koyuyorummm..

sağol canım..
sanada kolay gelsin...

kızlar uyku tulumu kullanan varmı?
bİzİmkİsİ gece Çok aÇıyo ÜstÜnÜ
dÜn hİÇ uyuyamadım onu Örtmekten.
uyku tulumu alayım dİyorum ne dersİnİz?

uyku tulumu alacağım karar verdim.markalara bakıyorum.
sizler nerden aldınız?

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.ben de yastık ve fön kullanmıyorum.günde 4 tane kahvaltısına bebe bisküvisi koyuyorum yoksa yemiyo..

uyuku tulumu kullanıyorum ama sadece banyodan sonra çünkü gülfem de çok deli yatıyo ve tulum da rahat hareket edemiyo uyanıyo.

kızlar uyku tulumu kullanan varmı?
bİzİmkİsİ gece Çok aÇıyo ÜstÜnÜ
dÜn hİÇ uyuyamadım onu Örtmekten.
uyku tulumu alayım dİyorum ne dersİnİz?

Biz de kullanıyoruz uyku tulumu,ayaklı olanlardan.Ama kesinlikle elyaf değil,içi dışı pamuklu bizimkinin.Burada bir bebe mağazasından aldım,elyaflı olanlar çok hantal duruyor hem,hem de kalıp gibi ,içinde rahat edemez onun içinde.

ii akşamlarrrrrrrrrr..

hımm kızlar i zeytinyağlı kabak yaptımm süperrr..yanınada et suyuna tereyağlı bulgur pilavı yapıcamm..son günlerimin tadını çıkarıomm..pazartesi diyett başlıooo..ne yesem karrr heh heeee..

nagihan sende pek giremiyosunn..çok yoruyoo mu senin cadı halaaa..ya sen bendende küçükmüşşsünn..

az önce eşimin bi arkadaşı aradıı..acıdım yaaa..bıkmış bekarlıktannnn..bana birini bulun oğlum diooo..oda ingilizce örtmenii..ii biride..benimde hali hazırda 20 yaşında bir kızlardeşim varrrrr kafamda birden bi ampul yandııııııııı..nasıl olur acaba yaaaa...??eşimede söyledim..önce bi annne soralım dediii...

ayŞecım son gÜn falan deme artık bırak tad Çıkarmayı almak Çok basıtte vermek zor..
bak ben 1,5 aydır kamptatım.keŞke o kadar Çok yemeseydım dıye sayıyorum kendıme.

valla eŞının arkadaŞını tanıyorsan ıyı bırısıyse nıye olmasın derım ben..
elınızdekı hazıneyı baŞkasına kaptırmazsınız:)))

aYŞE bence de olur,çocuk ii biriyse ve de anlaşabilecekelrini düşünüyorsanız neden olmasın.

bıraz geÇ oldu amasultancım beyaz olanlar ılıktır.
kemıĞın tam ortasından geÇer yumuŞak kıvamda beyaz yaĞımsıdır.
sıyahlar dedĞınız nekı?

ama tabı ayŞecım sen yakıŞtırırsın ama kardeŞın yada eŞının arkadaŞı beĞenmez yada uyuŞamazlar.
ınce mevzular bunlar.genede bır dene bakalım

slm kızlar bugun cok yoruldum mısfırım gelıcek pasta börek temizlik ve birde ecem tabiyki bu arada ecemin 2.dişide patladı çok şükür hepinzzi öpüyorum yoğun bir gün yaaa...
hayırlı olsn dişinizz
kolay gelsin ayrıca p.teside benm misfirm var bakalım napczz

nagihan sende pek giremiyosunn..çok yoruyoo mu senin cadı halaaa..ya sen bendende küçükmüşşsünn..

canm annemgil burdaydı bugn gittiler o yüzden pek giremiyorumm
zeynepte bu aralar çıldrdı ama gündzlerii ucaktada durmuyo oda oda geziyozz

eşimide çokk özledmm fazla tel konuşamıyoruz dk 4 tl dokusanlar aglıcak gibiyimmm bi daha göndermicmm

kaynanamla kavga ettim bugnn ilk defa eşim afrikaya gidince annemler burda kaldı ya kaynanaya noldysa daraldı gibi geldi annemler burdaki evi sattılar 6 sene denizlide durcz diyee durmş anneme ev alsanz ii olur oglun olsn kızın olsn evinde kalınmıyo illa kendi evii diyoo
sonra neyse annemler gitti ablam eniştem kalcaktı yanmda yalnaz korktgm için kalamıyorum neyse kaynanm geldi burda kalcam ben dedi
bende dedim ki valla ablamla eniştem kalıyoo bana ne desn gitsnler evlernde kalsnlar bende dedim ben kendim çagırdm şimdi nası git deyim dedim başladı tamm bundan sonra kalmm evinizede gelmm noldu şimdi dedim niye zıtlaşıyonn benmle dedim sen her zamn kalıyonn dedim allahtan ablm duymadı yan odadaydı müzk açıkmş duymamş dedim eşim gelsin söylcm bu yaptıgını ya ilk defa oldu böle şok oldumm

ÜzÜlme sen canım eŞın gelınce bıter bunlar.
sen kımınle kalmak ıstıyorsan onu ÇaĞır.gelmezse gelmesın oda.

ay aman sakın gaz verıyor ıŞıme karıŞıyor gıbı gÖrme
yanlıŞ anlaŞılmak ıstemem..
senın ıyılıĞıne bır fıkır verıyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…