2009 Nisan Anneleri buraya

gülşen kağanla umut arsındada bi gün varrmışş..5 nisan doğumlumuu??kilo ve boyy kaççç???

ben de yastık kullanmayanlardanın ...arada bir alçak bir yastık koyuyorum.. alışsın diye. ama çok değil..
fön makinası kullanıyorum.. elimi başının üstüne koyuyorum direk kafasına çarpmasın diye..

bebe bisküvisde yeni başladım ama yemiyorki benim sıpa.
bu 2 gündğr eline veriyorum kemiryor..

ayy sorma bizimki geceleri hiç ses çıkarmazdı.. uyandığında parmağını emer susardı.. ben saat kurar öyle kalkar emzirirdim....
ama 2-3 gündür.. mırıldamalar bıraksam ağlama ya başlayacak..
kesin dişlerden diyorum..

sınavamı katıldın fıstık..zemuszemus
. bu arada çalışmağa alıştınmı ?

gecen dedesi kucağına oturturup yemek masada prinç pilav ve sonrada bardakla ayran içirdi..hayır demedi..ama mama versem ağzını tıkar..

bizim doktor et ve balığı önümüzdeki ay başlıyacağız dedi..

alıştım ya çalışmaya. ilk günler çok zor geldi ama şimdi daha rahatım.

bizimde ikea kırmızı ve torbanın üzerinde zürafa var ama biz giymekten ziyade üzerindeki zürafayı arkadaş edindik onunla muhatabız...

bende ikeadan aldım ama sıcak oluyor uyuyamıyor 2 kere anca kullanmışımdır belki karlar yağınca kullanabiliriz...

geçmişi okumaya çalışıyorum da demir ilacından bahsedilmiş ctesi sordum dr'a demir fazlası kakayla atılıyor demir eksikliği çok daha zararlı ayrıca görümcemde sağlık ocağında dr o da vermeniz gerekir dedi..... anlıycağınız kullanıyorum zaten 9.ayda kan tahlili yapılacak dedi dr.umuz....

gülşen kağanla umut arsındada bi gün varrmışş..5 nisan doğumlumuu??kilo ve boyy kaççç???

evet 5 nisan doğumlu aceleci oğlum benim ..en son 7 aylıkken gittik dr.umuza bundan sonra hasta olmadıkça gelmeyin dedi..bende korkuyorum zaten gitmeye salgın yüzünden..
7 aylıkken 8.750 boy 71 di..şimdi 9.300 vardır heralde ağırlaştı ..eşofmanlarının boyuda kısaldı 2-3 cm daha uzadı gibi..şu bebek basküllerinden alıyım bitane ya bu ne eski devirlerdeki gibi göz kararı..sırnaşık şey
kağanın kaç ??boy kilo

ay maşallah..negüzelll..bende tekrar başlıycam..az önce 3 dilim böreği yedim valllaaa..

yok canım ya hiçbişey olmaz..sen yazzınca akılıma geldi..hemen bende 1 dilim kağana verdim..
yalnız şirvancım dikkat ett elma lekesi çıkmıyooo..kağan üzerine sürterek yiyoo lekeyi çıkaramıyorummm..

ben evde yiğenimin küçülenlerini giydiriyorum ,o yüzden dökmüş. leke olmuş derdim olmuyor..

dışarda cicilerimizi giyiyoruz...

evet kemiklerin içindeki siyahlar ilik

kemiğin orta yerinde beyazz şey diee biliomm bennnn..içi yumuşak dışında bi zar var..zarı çıkarıomm kağana veriomm yutuyoo..yağa benziyoo..
nası yaniii ben çocukluğumdan beri hep siyah yerini yedim ilik diye...
hangisi ilik kızlar ???
sultanı yanlışmı yönlendirdim ben????

bende kullanıyorum canım kolsuz altı torba gibi olanlardan hatta ikeadan aldım bilenler vardır

bizimde ikea kırmızı ve torbanın üzerinde zürafa var ama biz giymekten ziyade üzerindeki zürafayı arkadaş edindik onunla muhatabız...

bende ikeadan aldım ama sıcak oluyor uyuyamıyor 2 kere anca kullanmışımdır belki karlar yağınca kullanabiliriz...

benimki altı torbalı değil..ayaklı tulum şeklinde

sabahtan beri yastık kenarını dikemedim...

bir baran bir iş , birde burası elimde yastık dolanıyorum .. ,
ne tembeklim bennn

anaaa ben o siyahları koydum yağ gibi olanları attım neyse ne niyetle yedirdiysek öyle olsun bende yedim keremde yedi maşallah

ya sultancım kusura bakma ..ama o siyah yeri çok lezzetli olur ben hep yerdem küçükken hala görsem yerim..bi zararı olmaz yani..
gerçi arkadaşlardan bi yorum gelmemiş o konuda belki ikiside iliktir..:))

canım elma sirkesini nasıl kullanıyorsun...
canım ben sabahları uyanınca 1 bardak ılık su içiyorum aç karnına
en az 20 dk sonra kahvaltı ardından 2 tatlı kaşığı elma sırkesı bı bardak ılık suya bıde gece yatarken ekstra bışı yapmıyorum bu ara

ya sultancım kusura bakma ..ama o siyah yeri çok lezzetli olur ben hep yerdem küçükken hala görsem yerim..bi zararı olmaz yani..
gerçi arkadaşlardan bi yorum gelmemiş o konuda belki ikiside iliktir..:))

ıkısınıde yedırın kızlar ama tercıhen beyaz kısmını yedırın çünkü ilik tam anlamıyla o oluyo
bızım uyku tulumumuzda ayaklı ve çok memnunum selen dağınık yatıyo sıpa

X