Benim de bugün yemek yapmış eve gelince yeriz diye.Ondan haberim yoktu tabi,okuldan arkadaşlar yemeğe gidiyorlardı,ben de annemi aradım yemeğe gideceğim diye.Bana bir şey demedi annem,ama sonra eve gelince yemeği görünce üzüldüm ,evde de işi varmış,ben gelince çıktı hemen.Belki de yemek yemeden gitti,çok üzüldüm sonradan.
selam kızlar nasılsınız,biraz geçmişi okiyim dedim ama ne kadar çok konuşmuşsunuz valla çoğunu okuyamadım
galiba diş çıkaramayan selen, baran bi de bizimki kaldı, 3 aydır o beyazlık orda ama hala çıkmadı, iyice kabardı eti ama diş eti hala yaramadı
üfff ocakta işe başlıycam bizimki daha hala yememekte direniyo varsa yoksa meme,kahvaltı nanay bazen 12 de 1 de yiyo kahvaltıyı yoğurt yemez meyve sevmez allahtan çorbayı seviyoo, diştendir iştahsızlığı diye kendimi avutuyorum ama memeyi emiyoo
napıcaz yaaa, meme olmadan uyuyamıyooo kuzum
selam kızlar nasılsınız,biraz geçmişi okiyim dedim ama ne kadar çok konuşmuşsunuz valla çoğunu okuyamadım
galiba diş çıkaramayan selen, baran bi de bizimki kaldı, 3 aydır o beyazlık orda ama hala çıkmadı, iyice kabardı eti ama diş eti hala yaramadı
üfff ocakta işe başlıycam bizimki daha hala yememekte direniyo varsa yoksa meme,kahvaltı nanay bazen 12 de 1 de yiyo kahvaltıyı yoğurt yemez meyve sevmez allahtan çorbayı seviyoo, diştendir iştahsızlığı diye kendimi avutuyorum ama memeyi emiyoo
napıcaz yaaa, meme olmadan uyuyamıyooo kuzum
ben istanbul'a döndüm. Ankara'daki arkadaşlarım çok misafirperverdi. Dilek (dozkan) ve arzu (arzuer). çok sevdim onları. Onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum. Hüseyin efe ve demir de çok tatlılar. Sidal ise ayrı bir güzellik. Buluşmaları konuşurken ne dedik biliyor musunuz? Bizim gibi toplu emzirme seansı yapamadılar dedik.
canım bizim 2 dişimiz çıktı..üst taraftakileri bekliyoruz...
aaa benim haberim olmadan buluşmamı yaptınız...
ben daha regl olmadım... benim gibi olan var mı????????????????
Çok canım sıkılıyor. Ayrılık çok zormuş ya.
aynen benim duygularımı anlatmışsın sankiiiiegeye cd verdim ortaya parmagını sokmayı biliyor eşekkkkk yedim onu ısırdım
kokusunu doyasıya cektim kızlar büyüyorlar ya
bana geldiler yinee
düşündüm dün akşam mesela eşimle evlendm annesine haftada 2 haftada bi gidiyoruzz
oglumda evlencek böyle olursa bide uzaklarada olursa ayda alemde bii
off onu ben büyüttümmm ama bizaman sonra her gecn gün heleki 10 sene sonra artık böyle delice sevemicez istemıcekler eltımın oglu 12 yaşında öptürüyo ama öle oynayarak degıl tabi....
bizde böylemi olucaz oglumla diyorum
kız cocukları daha farklı
20 sene sonra daha uzakkkmı oluruz acabaaa
offff
oglumu yıyorum sıkıyorum öpüyorum kokluyorummm
heep böyle kalsın dyorum bazennn,,
şimdi bana muhtac ama sonra olmuyacakkk
emeklıyerek yada yurutecte paçamı yaklıyor al beni diyeee
emerek uyuyorrr kokumla uyuuyor sonrasında ne olacakkk
ide emerke yada yanıdayken hep salarımı eller yüzümü okşar annemmmmmmmmmm
canım oglummmm
:)))) delikafaduldenMini buluşmalar diyelim. Valla geleceğini bilsek haber verirdik
Çok canım sıkılıyor. Ayrılık çok zormuş ya.
eşi ankarada asker ya canım.. onun için öyle yazdı..hayırdır bebek adaşım kimden ayrıldın.. tayin işi falan mıı
bu arada melek gerçekten benide duygulandırdı..aynen benim duygularımı anlatmışsın sankiiii
selamlar herkeze.korkarak gittiğim randevulu doktor kontrolümüzden az önce evimize geldiksıramı kapmaya çalışanlara tırnaklarımı gösterdim.hasta olmadan çıkalım diye döktüğüm terrler yanıma kar kaldı.73,5 cm boy ve 12 kg ile mutlu mesut aralık ayımızı yaşıyormuşuz.kilotlu çorap giydirme sakın dedi doktor.eskişehir soğuk memleket emekliyor dedim olmaz erkek çocukalrında daha da tehlikeli dedi.pamuk pijama yeterliymiş sıcağı sevmez erkekler zaten dedi.bizde durum böyle.sağlıklıyız mutluyuz hep oyun istiyoruz.alkışa başladı oğuz bu arada.bi haftadır ellerini çırpa çırpa dolaşıyor ortalıkalrda.1 yaşında bebekler doğum kilosunun 3 katına ulaşmalı dedi son not olarak doktorumuz.
ne cok konuşmuşsunuz bee dün öglenden beri....
sultann normalmiş hap kullanan arkadaşım 28 gün kullandı ve devamlı kanama hapı bıraktı kan durduuu
eda maşallahhhhh
egede bayrammda 11 kg dı
şirvan hoşgeldin.....................
gecmişe azda olsa baktım birazda daha bakayımm
eşimin beni yalnız göndermemesi kıskançlığından..aşırı koruyucu..yalnız başınasın sana bişey olsa ne yaparım diyyoo..çok düşkün ondan yapıyoo biliyorum ama bazen bunaltıyoo..
burdayken yalnız gönderemiyorum ama bursaya taşınalımm tek başınada çıkarsın diyo..bura kendi memleketi değilya güvenemiyoo..
neyse kızlar çok kafa şişirdim hakkınız helal edin..herşey tatlıya bağlandı..eşime aşığım ben..tek kötü huyu şu kıskançlığı onunn haricinde melekdir valaaa..
2 saat önce gidip çiçek almış..sonra evi süpürdü..yardım etti bana..sonra yemek söyledi eve..şimdide akşam gezmesine götürcekmişşş..daha ne yapsınn..affettim bende..dayanamam küs kalmayaaa..
NOTTTTT:komşılar hiç bişiy sormadılarrr..ne ima ne bi bakışş..çok ii oldu kafam dağıldı..
SİZİ ÇOK SEVİYOMMM BEN YAAA....HADİ BEN KAÇARRRR..GEZMEYE GİDİOZZZ..
şimdi şaşırısunuzdur sabah nasıldı şimdi nasıl dieee..ama bunun adı AŞKKK..:)))))))
Emel seninki de tam kaynanaymış yani.E o sizde neiye kalıyor sorması ayıp,çocuğa bakmayacaksa,sana yardımcı olmayacaksa.Allah Allahhh
daha bende olmadım.. sütten oluyor bende emziriyorum..
görümcem kızı 18 aylık olduğunda ilk reglisini olmuştuu.. emziriyodu o da.. bi problem yok anlican:lepi: