2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy gözlerim şaşı olduuu... bi iş vardı bayadır elimde bitireyim dedim bitmedi ama baya yol aldım şaşı oldum ekrana bakmaktan amaninnn...

ıyi akşamlar herkese,
bizim doktorumuz da, kabızlık, uzun sürüp, fazla zorlayıp da huzursuzluk yaşatmadan, fitili önermeyenlerden...
bunun yerine günde 3 kez, birer kaşık zeytinyağı ve kuru kayısı verilmesini öneriyor. Kızım da bir süre kabızlık çektikten sonra, bu yöntemlerle çok şükür durumu düzeltebildik sonunda.

selamlar herkeze.korkarak gittiğim randevulu doktor kontrolümüzden az önce evimize geldiksıramı kapmaya çalışanlara tırnaklarımı gösterdim.hasta olmadan çıkalım diye döktüğüm terrler yanıma kar kaldı.73,5 cm boy ve 12 kg ile mutlu mesut aralık ayımızı yaşıyormuşuz.kilotlu çorap giydirme sakın dedi doktor.eskişehir soğuk memleket emekliyor dedim olmaz erkek çocukalrında daha da tehlikeli dedi.pamuk pijama yeterliymiş sıcağı sevmez erkekler zaten dedi.bizde durum böyle.sağlıklıyız mutluyuz hep oyun istiyoruz.alkışa başladı oğuz bu arada.bi haftadır ellerini çırpa çırpa dolaşıyor ortalıkalrda.1 yaşında bebekler doğum kilosunun 3 katına ulaşmalı dedi son not olarak doktorumuz.

ne cok konuşmuşsunuz bee dün öglenden beri....

sultann normalmiş hap kullanan arkadaşım 28 gün kullandı ve devamlı kanama hapı bıraktı kan durduuu

eda maşallahhhhh

egede bayrammda 11 kg dı

şirvan hoşgeldin.....................
gecmişe azda olsa baktım birazda daha bakayımm

ii akşamlar kızlar valla geçmişi okuyamdm çookk sayfa varr

annemler yarın gidiyoo son günmzz bugnn mafoldumben
zeynebin uykusunu düzene koydk çookk şükür artıkk 6 veya7 den sonra yatrmıyorumm gecede11 11 30 arası yatıyoo sabah 8 de kalkıyo ama arada fitil koyyorumm diş huyszlandırıyo çıkmam diyesice diş uysuluk etti benii

aklı fikri yok diye kimse burda bişey anlatmıyor ki ben ateşe körükle gitmeyi sevmiyorum sadece.bağırırım çağırırım demem senin kocanda şöle böle demem haddime düşmez zaten.zor bi çocukluk geçirdim diyene ben çok özgürdüm diye yarasına tuz basmam.arkadaşlıktan anladığım budur

iyi akşamlar..

geçmişin hepsini okudum..hepinize çok çok teşekkür ederim..destekleriniz için..

öğle eşim geldi..kahvaltıyı yaptık..nooludu niye mutsuzsun dedi..bende çok kırıldığımı anlattımm..komşuya incem kağanı da sanaa bırakıcam dedim..tamam git dedi..

gittimm saat sonra napıyolar diee eve geldi..zili basıom basıom açılmıyo kapıı..içerden tv sesi gelioo başka ses de yok..tlfnunu aradım açmıoo..

tekrar komşuya gittim..uyumuşlardır filan dediler..yarım saat sonra yine çıktımm..yine ne kapı ne tlf açılmıyoo..kafayı yiycektimm..kağanda içerde nasıl ağlıyoo..eşime bişey oldu sandımm..:;((

tam yan komşuya gir,p balkondan geçecektim kapı açıldıı..eşim gözler kıpkırmızı uymuş ama nasıl..hemen koşup kağanı kucakladımm.eşime sarıldımm bişey oldu sandımm dedim..oda sarıldıı..tüm sinirim geçti..ona bişey olsa ne yapardım..

dün çok kötü yıpratıcı bi geceydi..kalp krizi filan sandım...çok seviyorum ben eşimiii..biliyorum eminim ki oda beni benden çok seviyoo..

eşimin beni yalnız göndermemesi kıskançlığından..aşırı koruyucu..yalnız başınasın sana bişey olsa ne yaparım diyyoo..çok düşkün ondan yapıyoo biliyorum ama bazen bunaltıyoo..

burdayken yalnız gönderemiyorum ama bursaya taşınalımm tek başınada çıkarsın diyo..bura kendi memleketi değilya güvenemiyoo..

neyse kızlar çok kafa şişirdim hakkınız helal edin..herşey tatlıya bağlandı..eşime aşığım ben..tek kötü huyu şu kıskançlığı onunn haricinde melekdir valaaa..

2 saat önce gidip çiçek almış..sonra evi süpürdü..yardım etti bana..sonra yemek söyledi eve..şimdide akşam gezmesine götürcekmişşş..daha ne yapsınn..affettim bende..dayanamam küs kalmayaaa..

NOTTTTT:komşılar hiç bişiy sormadılarrr..ne ima ne bi bakışş..çok ii oldu kafam dağıldı..

SıZı ÇOK SEVıYOMMM BEN YAAA....HADı BEN KAÇARRRR..GEZMEYE GıDıOZZZ..

şimdi şaşırısunuzdur sabah nasıldı şimdi nasıl dieee..ama bunun adı AŞKKK..:)))))))

selam kızlar. umarım herkes iyidir..
yanım(ız)da olduğunuz için teşekkürler...,
sanırım ayşe ve benim için kötü bir gece olmuş..........

terbiyesizlik diz boyu... bana çok aykırı bir aile nin bana biraz uyan çocuğuyla evlenmişim diyorum bazen.....
şimdi de değerli annesi karşımda oturuyoruz. ben artık duvarım...... tabi annesi bilmiyo kavgayı...
bu arada eşim bana bağırmadı ama odunlaştı resmen...............

ne güzel tatlıya bağlamışınız... ben henüz kendisini göremedim.. ben okuldan geldim o çıktı ama kırgınım..............

Seher sende spiral vardı da çıkarttırdın mı?

Tatlıya bağlanmasına sevindim.Güzel bir son olmuş,umarım bir daha tekrarlanmaz.

Sultan öyle valla,karı koca kavgasına karışılmaz denişr ya boşa denmemiş.Benim eşim de neredeyse hiçbir yemeği sevmez,e buna ben normalde çok sinir olurum ama,annem bu konuda bir yorum yaptığında hemen eşimi savunmaya geçerim,sen de şunu yemiyorsun ben de yemiyorum falan diye)

Emel sana da çok üzüldüm,annesinin yanında kendilerini başka birşey sanıyorlar herhalde.Umarım siz de hemencecik çözersiniz probleminizi.

ailelerinin yanında kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar bence
ben karıma sözümü geçiriyorum falan filan hesabı

elif teşekkürler canım... ama kendisi geri adım atmazsa ben de atmıcam çünkü ben ööle kalmayalım diye akşam şaklabanlık yaptım... soytarı değilim dahası yok.... kendi bilir.................... bööle devam ederse hafta sonu onu anasıyla bırakcam alcam başımı izmitte bi arkadaşıma gitcem................

haklısın galiba sultan...
ben de ööle dedim gece... egonu tatmin etmeye çalışıyosan bu yanlış davranış dedim bakıyo............ amannnnn neyse herkese
iyi akşamlar

baranı uyutum derken bende yanında uyuyup kalmışım....

annem bende deydi. kadıncağız kalkmış yemek yapmış..
uyandıktan sonra yedik.. ohh ne güzek hazıra kondum bugün..

baran paşaya da yoğurt yedirelim dedik yok ç.onuda yemedi..
ama sofrada bizle beraber yemek yiyor sıpa..

bizim huzursuzluk dişten sanırsam...
şimdi annem uyutu verdi..
bende bakım bir dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…