güzelim sen niye hemen gardını alıyosunki..savunmacı bir kişiliğin var senin.
anladık zaten ne anlatmak istediğini..
ayşeciğinide zaten gaza getiren yok bence.
herkesin aklı fikri var.
sadece fikirlerimizi söylüyoruz.
ne güzel sesinizi yükseltmemeniz.
herkes aynı şekilde iletişim kuramaz işte birbiriyle.
ben sinirlenince yükseltiyorum valla..kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.
eşimin beni yalnız göndermemesi kıskançlığından..aşırı koruyucu..yalnız başınasın sana bişey olsa ne yaparım diyyoo..çok düşkün ondan yapıyoo biliyorum ama bazen bunaltıyoo..
burdayken yalnız gönderemiyorum ama bursaya taşınalımm tek başınada çıkarsın diyo..bura kendi memleketi değilya güvenemiyoo..
neyse kızlar çok kafa şişirdim hakkınız helal edin..herşey tatlıya bağlandı..eşime aşığım ben..tek kötü huyu şu kıskançlığı onunn haricinde melekdir valaaa..
2 saat önce gidip çiçek almış..sonra evi süpürdü..yardım etti bana..sonra yemek söyledi eve..şimdide akşam gezmesine götürcekmişşş..daha ne yapsınn..affettim bende..dayanamam küs kalmayaaa..
NOTTTTT:komşılar hiç bişiy sormadılarrr..ne ima ne bi bakışş..çok ii oldu kafam dağıldı..
SİZİ ÇOK SEVİYOMMM BEN YAAA....HADİ BEN KAÇARRRR..GEZMEYE GİDİOZZZ..
şimdi şaşırısunuzdur sabah nasıldı şimdi nasıl dieee..ama bunun adı AŞKKK..:)))))))
Seher sende spiral vardı da çıkarttırdın mı?öncelıkle dışı çıkan bebekeler maşallah dıyorum bız de hala tık ok
alıyecım sana gecmış olsun canım yarammaz selen uzmuşsenı y
yurutecı bızde kullanıyoruz en buyuk kurtarıcım iş yaparken
gulfemcığınde yenı oyuncağı hayırlı olsun
tubacm maşallah meraklı ecrıne selende molped ve turkcelll reklmı hastası
elıfcım gıt doktoruna bence rahatsız oluyosan sultancım sende baktır kendıne bı
bende spralde hapta kanama yaptı yanı kısacası bızım yöntem montem kalmadı
ben hep vıbrosahape hem mekık yaptımama bışı olmadı şukur 6 aydan sonra serbest dedı doktorum
eşimin beni yalnız göndermemesi kıskançlığından..aşırı koruyucu..yalnız başınasın sana bişey olsa ne yaparım diyyoo..çok düşkün ondan yapıyoo biliyorum ama bazen bunaltıyoo..
burdayken yalnız gönderemiyorum ama bursaya taşınalımm tek başınada çıkarsın diyo..bura kendi memleketi değilya güvenemiyoo..
neyse kızlar çok kafa şişirdim hakkınız helal edin..herşey tatlıya bağlandı..eşime aşığım ben..tek kötü huyu şu kıskançlığı onunn haricinde melekdir valaaa..
2 saat önce gidip çiçek almış..sonra evi süpürdü..yardım etti bana..sonra yemek söyledi eve..şimdide akşam gezmesine götürcekmişşş..daha ne yapsınn..affettim bende..dayanamam küs kalmayaaa..
NOTTTTT:komşılar hiç bişiy sormadılarrr..ne ima ne bi bakışş..çok ii oldu kafam dağıldı..
SİZİ ÇOK SEVİYOMMM BEN YAAA....HADİ BEN KAÇARRRR..GEZMEYE GİDİOZZZ..
şimdi şaşırısunuzdur sabah nasıldı şimdi nasıl dieee..ama bunun adı AŞKKK..:)))))))