- 2 Aralık 2008
- 892
- 2
ben nerden o kanıya vardım acaba Allah söyletti heralde hiç endişelenme annesi temiz çıkıcak inşallah...ben megulle gedayı karıştırıyorum megul güler dimi gülfemin annesirosemarry daha sonuç almadık canım diaraı bugün verdik cumartesiye çıkacak sonuçlar ama inşallah ağzın uğurlu gelir de temiz çıkar.
2 gündür ayrı bir mızmız.. ya dişlerden yada kabızlıktan diyorum.
dün mesela tüm gün uyumadı.. delirdim resmen ..
bugünde yarım saat yattı kalktı . kahvaltı hazırladım yemedi. annem çorba içirmeye çalıştı yemedi...
2 gündür huy değiştirdi resmen ..
kızlar tüm gün baranla uğraşmak yoruyor valla..
birde kabızlığımız hat safhada ..
bugün 1 hafta oldu tık yok. duphalac diye şurub kullanıyorum.
bugün artık dayanamadım fitil taktık. annem de burda..
ekran açık ama fazla yazamadım...
doktor ne diyor şirvan.
kabızlık rahatsız ediyordur yazık ya.
canım inşallah biizmde düzelir...evet kabız çok zor şirvan.huzursu oluyo yavrucaklar.inşallah düzelir.ama sen daha yeni geçtin sayılır ek besine ilk 1 buçuk ay falan gülfem de kabızdı şimdilerde düzeldi şükür.
kabızlık çok zor biz bile dayanamıyoruz canım ya.. Kıyamam...
Peki doktor şunu yemek için ver filan dedi mi arkadasin oğlu için kuru kayısı demişti
canım dişlerden çok bence kabızlık çok kötü en fazla 4gün bekliceksin kabızlıkta 1 hafta çok fazla ya düşün kerem 3 gün yapamamıştı doktor yaptrmıştı 2 bez dolusu kaka nereye sığdırsın 1 haftalık kakayı çocuk fitil tak 3 gün yapmazsa bence doktor ne diyor kabızlığı için
şirvancım hemen ilaçlara dayanmasaydın daha öncede yazmıştım....kayısıyı gece suda beklet blendırda ez püre haline getir neyi seviyorsa onunla yedir zeytin yağı içir ben yapmayanı görmedim çok etkilidir hatta suyunuda koy pürelerken geçmiş olsun canım
evet zeytinyağı birebir kabız için.ben de gülfemin kahvaltısına koyuyordum çok işe yarıyordu.
evet zeytin yaği içiriyordsum bende kaka yapmayınca meriç e
1 çay kaşığı içiriyordum yapmazsa 1 kaşık daha çünkü dokunmaz...