selamlar herkeze.korkarak gittiğim randevulu doktor kontrolümüzden az önce evimize geldiksıramı kapmaya çalışanlara tırnaklarımı gösterdim.hasta olmadan çıkalım diye döktüğüm terrler yanıma kar kaldı.73,5 cm boy ve 12 kg ile mutlu mesut aralık ayımızı yaşıyormuşuz.kilotlu çorap giydirme sakın dedi doktor.eskişehir soğuk memleket emekliyor dedim olmaz erkek çocukalrında daha da tehlikeli dedi.pamuk pijama yeterliymiş sıcağı sevmez erkekler zaten dedi.bizde durum böyle.sağlıklıyız mutluyuz hep oyun istiyoruz.alkışa başladı oğuz bu arada.bi haftadır ellerini çırpa çırpa dolaşıyor ortalıkalrda.1 yaşında bebekler doğum kilosunun 3 katına ulaşmalı dedi son not olarak doktorumuz.
ii akşamlar kızlar valla geçmişi okuyamdm çookk sayfa varr
annemler yarın gidiyoo son günmzz bugnn mafoldumben
zeynebin uykusunu düzene koydk çookk şükür artıkk 6 veya7 den sonra yatrmıyorumm gecede11 11 30 arası yatıyoo sabah 8 de kalkıyo ama arada fitil koyyorumm diş huyszlandırıyo çıkmam diyesice diş uysuluk etti benii
iyi akşamlar..
geçmişin hepsini okudum..hepinize çok çok teşekkür ederim..destekleriniz için..
öğle eşim geldi..kahvaltıyı yaptık..nooludu niye mutsuzsun dedi..bende çok kırıldığımı anlattımm..komşuya incem kağanı da sanaa bırakıcam dedim..tamam git dedi..
gittimm saat sonra napıyolar diee eve geldi..zili basıom basıom açılmıyo kapıı..içerden tv sesi gelioo başka ses de yok..tlfnunu aradım açmıoo..
tekrar komşuya gittim..uyumuşlardır filan dediler..yarım saat sonra yine çıktımm..yine ne kapı ne tlf açılmıyoo..kafayı yiycektimm..kağanda içerde nasıl ağlıyoo..eşime bişey oldu sandımm..:;((
tam yan komşuya gir,p balkondan geçecektim kapı açıldıı..eşim gözler kıpkırmızı uymuş ama nasıl..hemen koşup kağanı kucakladımm.eşime sarıldımm bişey oldu sandımm dedim..oda sarıldıı..tüm sinirim geçti..ona bişey olsa ne yapardım..
dün çok kötü yıpratıcı bi geceydi..kalp krizi filan sandım...çok seviyorum ben eşimiii..biliyorum eminim ki oda beni benden çok seviyoo..
eşimin beni yalnız göndermemesi kıskançlığından..aşırı koruyucu..yalnız başınasın sana bişey olsa ne yaparım diyyoo..çok düşkün ondan yapıyoo biliyorum ama bazen bunaltıyoo..
burdayken yalnız gönderemiyorum ama bursaya taşınalımm tek başınada çıkarsın diyo..bura kendi memleketi değilya güvenemiyoo..
neyse kızlar çok kafa şişirdim hakkınız helal edin..herşey tatlıya bağlandı..eşime aşığım ben..tek kötü huyu şu kıskançlığı onunn haricinde melekdir valaaa..
2 saat önce gidip çiçek almış..sonra evi süpürdü..yardım etti bana..sonra yemek söyledi eve..şimdide akşam gezmesine götürcekmişşş..daha ne yapsınn..affettim bende..dayanamam küs kalmayaaa..
NOTTTTT:komşılar hiç bişiy sormadılarrr..ne ima ne bi bakışş..çok ii oldu kafam dağıldı..
SİZİ ÇOK SEVİYOMMM BEN YAAA....HADİ BEN KAÇARRRR..GEZMEYE GİDİOZZZ..
şimdi şaşırısunuzdur sabah nasıldı şimdi nasıl dieee..ama bunun adı AŞKKK..:)))))))
annem de ben okuldan gelene kadar ne varsa artık bişiyler yapardı mutlaka.... ahhhhh annem ah.... bu gün geldim. ben pın pının biberonlarını pompayı fallan temizliyom pınar da orya buraya gidiyo ayağa kalkıyo içerden bi ses "emel gel bak kabloyu çekiyo.. elim köpüklü gittim kendisi uzanıyo kayganın
tabi bi de ona yemek hazırlama işi... valla hiç kasamam lahmacun istedim çay yapıverdim.... kendisi bilir...........................................
selam kızlar nasılsınız,biraz geçmişi okiyim dedim ama ne kadar çok konuşmuşsunuz valla çoğunu okuyamadım
galiba diş çıkaramayan selen, baran bi de bizimki kaldı, 3 aydır o beyazlık orda ama hala çıkmadı, iyice kabardı eti ama diş eti hala yaramadı
üfff ocakta işe başlıycam bizimki daha hala yememekte direniyo varsa yoksa meme,kahvaltı nanay bazen 12 de 1 de yiyo kahvaltıyı yoğurt yemez meyve sevmez allahtan çorbayı seviyoo, diştendir iştahsızlığı diye kendimi avutuyorum ama memeyi emiyoo
napıcaz yaaa, meme olmadan uyuyamıyooo kuzum
Ben İstanbul'a döndüm. Ankara'daki arkadaşlarım çok misafirperverdi. Dilek (dozkan) ve Arzu (arzuer). Çok sevdim onları. Onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum. Hüseyin Efe ve Demir de çok tatlılar. Sidal ise ayrı bir güzellik. Buluşmaları konuşurken ne dedik biliyor musunuz? Bizim gibi toplu emzirme seansı yapamadılar dedik.
akannehir yine ilk sen vermiş ol:)
bi esenle ben varım ama kızlar okuyunca cevaplayın lütfen
bebişleri yastıkla mı yatırıyosunuz?
saçları makineyle mi kurutuyosunuz?
bebek bisküvisi kullanan var mı?
bi esenle ben varım ama kızlar okuyunca cevaplayın lütfen
bebişleri yastıkla mı yatırıyosunuz?
saçları makineyle mi kurutuyosunuz?
bebek bisküvisi kullanan var mı?