2009 Nisan Anneleri buraya

tam uyuma havası izmir de kapalı...
ama işe geldik..

bizim kız gece mıkırdandı... benim de nasıl uykum vardııı

zaten gece 1,30 a geliyordu yattık annemlerdeydik muhabbet koyuydu...

sabahta 6,30da kalk

uykum vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrmirmirmirmir

esen ilk günaydını kaç zamandır hep ben veriyordum olmadı ama şimdi.neyse herkseslere
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

maşallah ya biz daha evdeki tartıya göre 7500 olmuşuz.çok üzülüyorum ama bişey yediremiyorum zorlamak da istemiyorum.napalım hayırlısı.bizim ev serin oluyo kombi son gaz yanıyo ama ev kuzeyde olduğundan soğuk.doalyısıyla ben kzıma hep kilotlu çorap giydiriyorum malesef.uyurken çıkarıyorum sadece.

hadi gözün aydın sevindim.inşallah böyle devam eder ya da daha iyi olur.

çooooooooooooook sevindim canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

en iysini yapmışsın.senin kaynana da tam sopalık ha.klava:klava:klava:

bibim dişler de yok.kabarıklık da yok ama huysuzluk son haddinde.uykusuzluğu hiç söylemiyorum bile.

hoşgeldin.ne kadar kaldı şafağa?turkbayragiturkbayragiturkbayragi

istanbulda da hava kapalı.bugün de mutlaka dışarı çıkmam lazım.gülfemle nasıl olacak bilmiyorum.ahhhh keşke annecim yanımda olsaydı.:çok üzgünüm:

bi esenle ben varım ama kızlar okuyunca cevaplayın lütfen
bebişleri yastıkla mı yatırıyosunuz?
saçları makineyle mi kurutuyosunuz?
bebek bisküvisi kullanan var mı?

ben yastıkla yatırıyorummm.
saçı olmadığı için kurutmuyorum ( kızım hala kel) :)
meyve püresinin içine bebe bisküvisi koyuyorummm..

sağol canım..
sanada kolay gelsin...

günaydın bayanlar...
canım..ben bebeğimi normalde yastıksız uyutuyorum...ama bildiğim bakıcım ara sıra ayağında sallıyor ve uyanmasın diye yastığını altında almıyor..
yaptığım bi araştırmaya göre elektrikli cihazlar yakından kullanıldıklarında radyasyon yayımı etkisi yapıyorlarmış..ben bebeğime hiç saç kurutma makinesi kullanmadım..kullanmak zorundas kalsaydım makineyi çok uzaktan tutardım heralde..ama kısaca kullanmıyorum..
cicibebe ben bebeğime yediriyorum..normalde besleyiciliği yok deniyor..ama kimi zaman kurtarıcı olabiliyor..günde 5 taneyi geçmemek kaydıyla gerektiği durumlarda veriyorum...

dişler bitmeden deliksiz uyku yok bencee..

bizim daha diş de çıkmadı...:)

ama mıkırdanma var....

Son düzenleme:
bu arada bizde tehlike çanları çalmaya başladı(
sabah kalktığımızda ege park yatağa tutunup dizlerinin üzerindeydi.
eşimle şaşırdık ilk kez böyle gördük egeyi.
az önce de koltuklara tutunmaya çalışıyor ama kalkamıyor daha.
bende egeye saç kurutma makinası kullanıyorum.
bir şampuan bir ara küçücük saç kurutma makinası veriyordu o egeciğin oldu.
saçlarını havluyla silsemde dipleri ıslak kalıyor.
birde ben bu konudan çok çekiyorum sinüzitim var berbat birşey.saçımı kurutmadığım an başlıyor ağrılar.
bu yüzden egeninde kuru olmalı saçı yoksa rahatsız oluyorum.

cevaplar:
1. yastık daha hiç kullanmadım. 1 yaşından sonra diyor uzmanlar
2. fön makinesinden ödü kopuyor çok saçımız var ama yine de kullanmıyorum ben iyice kuruluyorum
3. sabah kahvaltısına katıyorum

gunaydınlar elıfcım spralı ben çıkarttırdım çünkü aşırı kanama yaptı ve benım metale alerjım var hormonlusunuda ben ıstemedım
valla uykusuzlu bendede tavan yaptı 1 haftadır gece 2 den sonra selenle savaş verıyoruzresmen diş çıkıcaksa çıksın artık yav
ayşecim barışmanıza sevındım
ferıdecım az kaldı canım allah kavuştursun
valla bende yastıkta yatırıyorum sallarken ayağımda
fön makınası kullanmıyorum çok sac yok malum bızde
cici bebe almıyorum artık evde kendım yapıyorum bıskuvısını

yastıkla yatırmıyorum ben...çünkü yattığı yerde aynı pozisyonda sadece 5 dakika kalıyor sonra yatağı tavaf başlıyor saolsun...küt küt kafayı vura vura uyanıyor....birde yastık olsa ı hızla daha güzel düşüşler yapacak:))
makine ile kurutmuyorum çünkü keliz biz:)) ama olsaydıda kurutmazdım çünkü hem radyasyon etkisi hemde migren doktorumun dediğine göre ani yüz felçleri yapabiliyormuş....
bebek bisküviside kullanmıyorum .....doktorumuz doçent arkadaşı ile bağlantıya geçtiğinde bebeklerde geçmeyen hırıltıyı bisküviye bağlıyorlarmış....bisküvi bebeklerin yemek borusunda belli bir süre kalabiliyormuş...bunun için doktor bize kahvaltısını hazırla ve yarım saat beklet bak bakalım bisküviye nasıl bir tabaka oluşturuyor dedi....naylon bir poşet gibi duruyordu....yaklaşık 2 aydır vermiyorum....zaten 15-20 gün vermiş oldum....

bu arada herkese günaydın.....bir an önce haftasonu gelsin....kızımla vakit geçireyim

kaz tüyü yastık aldım yumuşacık başını koyunca gömülüyor zaten. chicco nunda var delikli olan yastıkalrındna .doktorumuz kullanın dedi 3 aydır filan kulanıyorum dönüşümlü olarak.
saçı çok oğuzun ama kurutma makinesini kulllanmıyorum.gürültüsü benim bile başımı ağrıtıyor.havluyla epey bi masaj yaparak kurutuyorum yavaş hareketlerle.
cici bebe kullanıyorum sadece kahvaltısında.kurabiye tarifide buldum yaptım ve fırında yaktım şevkim kaçtı.bida denemek lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…