önce hayırlı olsun.kolay doğumlar.
ben kesinlikle sebamed derim.kızm yakında 8 aylık olacak ben hala sebamed kullanıyorum.almadan önce çok araştırmıştım.bebek cildii için en uygunu.
selam kızlar
uzun zamandır giremiyorum kardeşimin nişanı vardı bu pazar onu atlattık.
dün de selen beni hastanelik etti gözüme parmağını soktu. dr.a gittim. en dış tabakayı çizmiş kaldırmış.
bandajladı gözüü yrn tekrar gidicem. inşallah hasar kalmaz tek gözlüyüm şu an.
bi de o arada hastanede telefonumu da kaybettim ya da çaldırdım bilmiyorum. tam oldu yani.
dün ötü bi gündü
sizlerden nehaber
her doktor kendine göre bişeyler öneriyo tabiki ama sebamed öneren çok var.
bu arda adım güler canım:))
sağol canım inşallah. dikkat etmek lazım valla. daha kötü de olabilirdiçok geçmiş olsun aliye ya kötü olmuş çabucak iyileşirsin inşallah
sağol canım. onu da deneyelim. zaten enteresan ne varsa onunla oynuyolar bızdıklaray çok geçmiş olsun canım ya gerçekten kötü bi günmüş.
ay ben de şaşırdım aliye valla şaşkınım keramet soda şişeisnde herlade.dene bakalım.kaydirigubbakcemile5
ben de sebamed diyorum
maşallah gülfeme selen çok huysuz hep ellerinden tutucam ayakta durucak. yürüteç falan istemiyo. bütün gün hiçbişey yapamıyorum
Tamamdır kızlar! sağolun ! Bu arada büyük geçmiş olsun Aliyecim.Sadaka ver derler böyle durumlarda
ve mola bitti.yazdığımı anladı heralde.hemen kucak.olsun.bu da güzel.kucak kucak yaptık kızımla.
sağol canım. vermem lazım evet. zaten herkes pazar günü nişanda nazar değdi diyo. insanın inanası geliyo böyle olunca
selam... inş. herkes iyidir... BİZ KAYNANAYLA iyiyiz ben uyumak istiyom o da hayat hikayesini anlatıyo.. sizi ancak okuyom... yazamıyom... sizi seviyom ben...
bu gece pınar uyuduuuuuuu:) ben de uyudum ve daha önce 125 çıkan süt bugün 180 çıktı daha sağsam çıkcaktı öğleyin... emziren arkadaşlarım yemek de varsa dinlenmiş vücut = SÜT.... öptüm şekerler...
aliye geçmiş olsun...
kızlar dinimizde evet nazar vardır ve felak nas ayetel kürsi her gün okunmalıdır :)