2009 Nisan Anneleri buraya

aman maşallah diyelim emel her yerde söleme valla ona da nazar değiyor.bende süt müt kalmadı gibi bişey yinede emiyo birkaç damla da olsa kardır :KK43: dinlenemiyorum ki akşama kadar minik canavarımla.
aliye kim bilir nasıl süslendin güzel oldun da nazar ettiler :) resimler varsa koy facebooka falan da görelim.maşallah deyip bakıcam söz :)

ben de biteli çok oldu o sütler.bi damlası bile değerli canım emiyosa ver.
canım benim. senin nazarın değmez bilirim ben. koyarım şeker ayıp ettin selen uyanmazsa tabi.

aysunsudenaz valla bizim dr muz hiç bir zararı yok dedi oda onun sosyal bir aracı dedi eskiden evet yürüteçler zararlı ama onlar çok sağlıksız ve bebekleri savuruyomus ama su ankıler bebekler içim konfor düşünülmüş oldugundan hiç bir zararı yok dedi bencede yerlerde herseye elleyıp ellerını agzına sokmaktansa ve kafasını oraya buraya vurmasındansa yurutec en saglıklısı...

kızlar bu arada fecebooktanda eklıyelım bırbırımızı ya ordanda gormek ısterım resımlerınızı vs. benim adım tuğba şahin demirtaş ekleyin

iyi akşamlar kızlar.... yeni incileri gelmiş bebişlerin dişleri hiiiç çürümez inş.devamı da ağrısız sızısız gelir....
bir şey sorucam ben sabah kahvaltı arada meyve suyu veya püre sonra çorba sonra yoğurt akşam muhallebi veriyorum arada da bir 180 cc içiyor sizce azmı bu ay 350 gr almışız sadece ve boyumuz da bir cm sadece uzamış. siz nasıl ve ne kadar veriyorsunuz ??

off haberler başladı başlayalı ağlıyorum şehitlerimize içim parçalandı Allahım bunların soyunu kurutsun bunları açılım diye şımartanlara müstehaklarını versin.bunların neyine açılım katliyam lazım katliyaaaaaam.bu analar nasıl dayanacak ya offff

kızlar bu arada fecebooktanda eklıyelım bırbırımızı ya ordanda gormek ısterım resımlerınızı vs. benim adım tuğba şahin demirtaş ekleyin
cnm sen ben de varsın gliba

iyi akşamlar kızlar.... yeni incileri gelmiş bebişlerin dişleri hiiiç çürümez inş.devamı da ağrısız sızısız gelir....
bir şey sorucam ben sabah kahvaltı arada meyve suyu veya püre sonra çorba sonra yoğurt akşam muhallebi veriyorum arada da bir 180 cc içiyor sizce azmı bu ay 350 gr almışız sadece ve boyumuz da bir cm sadece uzamış. siz nasıl ve ne kadar veriyorsunuz ??
cn ben de aynısını veriyoru bazen yoğurt vermediğim de oluyo.akşam1-2 kere gece 1-2 kere 120 cc içiyo selen geçen ay hiç kilo almadı 3 c uzadı bu ay da gitmedik. senin verdiklerin iyi bence. artık az alıyolar zaten

gerçekten de çoook güzelmişşşşşş ama nişan fotoları yok galiba göremedim pek meraklı gördüm kendimi :-))

teşekürler cnm. selenin fotolara ekledim ya. nişan diye de eklerim ama birbirimizi çektiğimiz fotolar var makinede düğün sırasında çekmek aklıma gelmedi:KK43:

selam... inş. herkes iyidir... BİZ KAYNANAYLA iyiyiz ben uyumak istiyom o da hayat hikayesini anlatıyo.. sizi ancak okuyom... yazamıyom... sizi seviyom ben...
bu gece pınar uyuduuuuuuu:) ben de uyudum ve daha önce 125 çıkan süt bugün 180 çıktı daha sağsam çıkcaktı öğleyin... emziren arkadaşlarım yemek de varsa dinlenmiş vücut = SÜT.... öptüm şekerler...
aliye geçmiş olsun...
kızlar dinimizde evet nazar vardır ve felak nas ayetel kürsi her gün okunmalıdır :)

hoşgeldin emel.kolay gelsin.ben de hergün okuyorum.ah nerde dinlenmek.şu an bile bi kolumda gülfemle yazıyorum.

ekledim.

facebook da olmayan arkadaşlar ortak arkadaşlardan ekleyelim birbirimizi.emel ve gülşensizlerde yok mu facebook?

yaw bizim yürüteç kapının girişlerinden sığmıyo yürüteçmi büyük acaba çocuk sinir oluyo geçemiyince
babymax diye bişi kraftın markasıymış kullanan varmı? bizim kuzu bayıldı ona binince önündeki oyuncakları farklı diğerlerinden daha ilgi çekiciydi..
değiştirsemmi acaba sizinkiler sığıyomu kapıdan
bizimki geçiyo chicconun belki sizin kapılar dardır??

ya kzılar sizin ibizimki geçiyor chzler ne alemde
bnm sağ uç çok ince bir çizgi halinde
ama sola doğru kalın kırmızı
salaklar yanlışmı yapıştırmışlar napmışlar
gecenin köründe doğurursan öyle olursun tabii
yoksa zmnla geçermi dersiniz?
benimde sağ taraf silindi gibi ama sol tarafım hala kırmızı korkuyorum orayı ellemeye bile çekiyorum bazen acıyo vallahi

kızlar biz chicco nun yürütecini kullanıyoruz boyu ayarlanıyor en düşük seviyede şuan ecrinin ayakları yere tam bastığı için parmak ucunda gitmiyor.

bişey gösterip çağırınca heyecan yapıyor ve tavşan zıplar gibi geliyor :)
bizimkide en düşük seviyede tuğbacım
yükselltim ama çok yüksek oldu bu sefer kerem ayak uçlarıyla basmaya çalıştı
yaramaz adım atacağına 2 ayağınla zıplaya zıplaya geziyor:)

selam kızlar
uzun zamandır giremiyorum kardeşimin nişanı vardı bu pazar onu atlattık.
dün de selen beni hastanelik etti gözüme parmağını soktu. dr.a gittim. en dış tabakayı çizmiş kaldırmış.
bandajladı gözüü yrn tekrar gidicem. inşallah hasar kalmaz tek gözlüyüm şu an.
bi de o arada hastanede telefonumu da kaybettim ya da çaldırdım bilmiyorum. tam oldu yani.
dün ötü bi gündü
sizlerden nehaber
aa çok geçmiş olsun aliyecim üzüldüm yaa:KK43:(

Meraba Kızlar! Ben 2010 nisan annesi olucam inşallah! Bebek kremleri ve Şampuanlarından hangilerini önerirsiniz yenidoğanlara! Milupanın sitesine üye olmuştum nivea nın numune ve indirim kuponlarını yolldılar. Kullansam mı sizce? Ne dersiniz?
bende keremin saçlarını hep sebamedle yıkadım tavsiye ederim
şimdi saç ve vücut için jhonsos baby kullanıyoruz

bende öyle veriyorum cnm mesela yoğurdu vermen saat kaça denk geliyor bizimki muhallebi yemediği için saat 7-8de mama ve bide ben yatmadan önce mama veriyoorum 11-12 gibi 300 falan içiyo toplam mamayı

çok teşekkür ederim gülşencim :) enerji küpü melek o şuan reklam izliyor da yazabiliyorum yoksa klavyemi tokatlıyor olurdu :)

bizimkide çok reklam izliyo yaa
yemeyeceği şeyleri bile reklamla yiyor önüne geçiyorum beni itliyor yaramaz:)

ecrin reklam başlayınca görebilmek iiçn kafasını kaldırıyor laptopun kapağı görüntüsünü engellediği için ama laptopa hiç bakmıyor artık (klavyeyi tokatlamak hariç)varsa yoksa reklam bir de show tv nin fragmanlarına hasta bakın resmini yükliim nasıl reklam izliyor

X