2009 Nisan Anneleri buraya

yaaaa bizim hiçç dşimiz yokkkk..niye ya..sürünmüyodaaa..((

Bizim de...Biz de............

Esra ve Tuğba hayırlı olsun dişiniz,çıkmayan 2-3 kişiden biri olarak beklemedeyiz hala!!

Etoprak ın kaynanası napmıştı ,ben onu kaçırmışım??

Benim kayınvalidem yurtdışında,böyle olunca da bütün yük annemin üstünde,kayınvalidem de burada olsaydı,biraz da o ilgilenirdi bebişle.Yoksa böyle daha mı iyi,ne diyorsunuz??)

kesinlikle daha ii elifcimmm..ne kadar uzak olsa okadddaaarrr ii..çok sinirlendirdi beni yaaa..şimdi kkağana yoğurt yedircem kaçıyorumm..

kızlar site 1 haftaya yakın hep hata verdi kimse giremedi haliyle insanlaar dağıldı zaten site hata vermeden önce girmeyen kaçaklarımızda mevcuttu inşallah yeniden herkes burda olur

bebekler büyüdükçe zorlaşıyor herşey

merhaba kızlar ıkı gundur gıremedım dun temızlıkten kafam kalkmadı bu gunde selenın kınasını yaptık bıttı şukur sızllerde ınşallah yaramazlık yoktur
esra ve tuba ıncıler hayırlı olsun bızde dışsız dedelerdenız hala :)

ayy hamileyken arayıp kayınpederine şiakeyt eden senin kayınvalidendi dimii hatırladım şimdi Allah kolaylık versin emelcim.

hayırlı olsun ecrinimizin dişi
senin eşinde tam cennetlik Allah bozmasın...

sağol sultancım.eşim annesini 23 yaşında kaybetmiş kaynım 18 miş.babaları da 1 yıl geçmeden çakmayı bulup evlenmiş ve küçükçekmeceye taşınmış.kadının annesine yakın olsun diye ordan ev tutmuşlar ama adam kendi oğullarını düşünmemiş bile.birkaç yıl böyle 2 kardeş yalnız yaşamışlar.sonra biz tanışınca sevgi şefkat boşluğunu benimle doldurdu aile özlemini bizimkilerle giderdi.o yüzden bana da aileme de çok düşkündür sağolsun.ama allah kimseye onun yaşadıklarını yaşatmasın bazen annemi çok özledim diince içim acıyor

kızlar bizim topik artık eskisi gibi değil.resmen in cin top oynuyo ya.herkes tarlamı ekiyo.
ay evet ya kimseler yok artık
çok teşekker ederiz elifcim.inşallah miraycım çok bekletmez annesini.
valla haklısın sultan zaten kimse girmiyordu doğru düzgün site bozulunca dağıldık gitti

sağol sehercim.kınanız hayırlı olsun gelin kınasını da görelim kızçelerimizin oğlan anaları da gelinlerinin :)

pazar yaa kimse yokk..yarın burda olun kızlar yaa..2008 annelerine şaşıyodum niee girmiolar acaba diee biz onlardan çabuk dağıldıkkkk..

ii akşamlar gülerrr..:))

yaaaa bizim hiçç dşimiz yokkkk..niye ya..sürünmüyodaaa..((

iyi akşamlar canım.toptan yazayım.bence de çok çabuk dağıldık.ama ben sizlerle sanal da olsa kurduğum dostluğu sürdürebildiğim kadar sürdürmeyi çok istiyorum.bizim de dişimiz yok.emeklemeden yürüyecek demek ki senin kuzu.

ne kadar uzak o kadar iyi kesinlikle.

evet sultan gitgide daha zor oluyo.

canım ya sen de sitenin hamarat hatunlarındansın.sizi okudukça özeniyorum ama benim bünyem çok hassas yorgunluğu kaldıramıyorum hemen hasta oluyorum malesef.kınanız hayırlı olsun.foto eklersin face e artık.hihoyyythihoyyythihoyyyt

Ii gecler
Esra ve tugba risiniz hayirli olsun
sizinde kinaniz Efendim
bu arada bebek dis cikarinca dis bugdayi yaparlarmis ki geri kalanlar daha cabuk patlasin diye bilen varm?????
Bende katiliyorum kaynana uzakta olmali istisnalar olabilir bozulmasinlar AMA uzaklik iyidir diyip yarami desmiyorum bizimki daha torununu gormedide
siz dusunun esimin ne kadar uzgun oldugunu.....

Ben siteyi hep takipteyim ediyorum yazamasam bile okuyorum okadar cok sorunun cevabini buldum ki sizlerle Allah razi olsun
aklima ne takilsa cozduk
hem hamilelikteki destegide hic unutamam
AMA ben biliyorsunuz demir 25gunlukken ise basladim hamileyken etrafta kosusturamayip sirkette odamda oturuyordum simdi odama bile giremiyorum cogu zaman
size cok ozeniyorum ayrica hem Kk,hem face,hem tarla,hem Yemek,hem temizlik ooooo yazarken yoruldum Allah guc kuvvet versinins

geçmiş olsun siz neden veriyosunuz
demirin pipisine torba yapıştırmışlardı
bezini bağlayıp yapmasını bekliyoduk
ama kızlarınki zor oluyomuş nasıl olduğunu bende bilmiyorum
geçen ay gittiğimizde korkmuştu anlamaya başladı artık
müge yanlız senınkı bızımkılerden buyuk degılmı 1 ay nergıs dr ne dıo pekı kılosuna?
yooo 18 nisan doğumlu
aaaaaaa tam 8 aydayızzz.yani 9 aylık mı diyceemm..
8 diceksin 9. ayından gün almaya başlıyo bitirdiği ayı söylüyosun
dün aşkşam incimiz çıktı kızlarrrrrrrrrrr

hayırlı olsun

bizimde dişimiz kendini iyiden iyiye belirtti
uzamaya başladı

geçmiş olsun cenke Allah bir daha yaşatmasın inşallah

anneler özellikle de bebişleri diş çıkaran anneler.dişler çıktıktan sonra kuzular eski hallerine dönüyolar mı?artık baykuş misali gececi olduk hoş gündüz değişen bişey de yok ama.

gülercim bizim değişmedi canım hep aynı saat başı kalkıyor....

dün aşkşam incimiz çıktı kızlarrrrrrrrrrr

inciniz hayırlı,uğurlu olsun

kınanız hayırlı olsun harika olmuş selen papatyası,Alla gelinliğinide göstersin

evet öyle inanılır biz diş buğdayı yaptık didemcim topictede içeriği var....

herkese iyi akşamlar....yine yorucu bir haftasonu oldu..çalışanlar için haftasonları daha yorucu oluyor ama olsun kızımla vakit geçiriyorum....topic kışın daha aktif olacaktır bence...hamilelikte boş vakit çoktu şimdi bebişlerle takip zor olabiliyor...birde siteye ulaşamama olunca insanın şevki kırılıyor....ama hepimiz burdayız dağılmak yok:)

Biz rutin kontrol olarak yaptıracaktık idrar tahlilini,aslında torbayı taktılar da,ama bizim hatun çişini yapmayınca biz de daha fazla beklemek istemediğimiz ve de Dr.umuz 9.ayda da olabilir dediği için yaptıramadan çıkarttık torbayı.ıyice kuruladıktan sonra araya geçiriyorlar,sonra bezi bağlıyorsun.Zor ve can acıtıcı birşey değil yani,o kendiliğinden yapışık kalıyor öyle.

Seher hayılı olsun kınanız,Allah evlilik kınasını da göstersin inş.Face de mi var fotolar,bir bakayım??

teşekkur ederız kızlar allah herkese böyle guzel gunler nasıp etsın
bız ıdrar tahlılı verınce eve dıdıp çişi yapıyoruz sonrada koşa koşa hastaneye orda o berbat torbayla olmuyo ya yapıyo yada dışarı yapıyo sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…