yaaaa bizim hiçç dşimiz yokkkk..niye ya..sürünmüyodaaa..((
öncelikle dişi hayırlı olsun ecrin hanımın... bizimki daha dişsizzz..
canım çakma konusunda haklısın...etoprak tan tecrübe ettik...
bizimki de cahil ve düşüncesiz........ gel annem gel.... zaten 8-4 evde yokum çalışıyom uyumAyan bi kızım var yazılı oku not gir süt sağ uğraşıyom şimdi hanımefevdi benden akşamları ona hizmet etmemi beklicek.... yemek yapamadıım zaman annem yapardı ya da yoksa sorun etmezdi... şimdi bu hemen kayınpederi arar bi ara yaptığı gibi....
neyse.... sabır......................
bu arada iyi akşamlar herkese.............
hayırlı olsun ecrinimizin dişi
senin eşinde tam cennetlik Allah bozmasın...
okudukça moral buluyorum .inşallah bizim ki de çıkar da kızım normale döner.gerçekten çok yorucu oluyo.eskiden de çok uyuyan bi bebek değildi ama bi düzeni vardı.şimdi tamamen uykusuzluğa vurdu kendini.dün gece saat başı kalktı abrtmıyorum.sabahta 5 buçukta alkış yapıyodu şok oldum.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
normalleşecek herşey annesi az sabır edicez nasıl sıkıntı çekiyorlar kim bilir.inşallah çıkar sizin de diş de sıkıntısı geçer.
hayırlı olsun.
ay evet ya kimseler yok artıkkızlar bizim topik artık eskisi gibi değil.resmen in cin top oynuyo ya.herkes tarlamı ekiyo.
çok teşekker ederiz elifcim.inşallah miraycım çok bekletmez annesini.Bizim de...Biz de............
Esra ve Tuğba hayırlı olsun dişiniz,çıkmayan 2-3 kişiden biri olarak beklemedeyiz hala!!
Etoprak ın kaynanası napmıştı ,ben onu kaçırmışım??
Benim kayınvalidem yurtdışında,böyle olunca da bütün yük annemin üstünde,kayınvalidem de burada olsaydı,biraz da o ilgilenirdi bebişle.Yoksa böyle daha mı iyi,ne diyorsunuz??)
valla haklısın sultan zaten kimse girmiyordu doğru düzgün site bozulunca dağıldık gittikızlar site 1 haftaya yakın hep hata verdi kimse giremedi haliyle insanlaar dağıldı zaten site hata vermeden önce girmeyen kaçaklarımızda mevcuttu inşallah yeniden herkes burda olur
bebekler büyüdükçe zorlaşıyor herşey
merhaba kızlar ıkı gundur gıremedım dun temızlıkten kafam kalkmadı bu gunde selenın kınasını yaptık bıttı şukur sızllerde ınşallah yaramazlık yoktur
esra ve tuba ıncıler hayırlı olsun bızde dışsız dedelerdenız hala :)
pazar yaa kimse yokk..yarın burda olun kızlar yaa..2008 annelerine şaşıyodum niee girmiolar acaba diee biz onlardan çabuk dağıldıkkkk..
ii akşamlar gülerrr..:))
yaaaa bizim hiçç dşimiz yokkkk..niye ya..sürünmüyodaaa..((
Bizim de...Biz de............
Esra ve Tuğba hayırlı olsun dişiniz,çıkmayan 2-3 kişiden biri olarak beklemedeyiz hala!!
Etoprak ın kaynanası napmıştı ,ben onu kaçırmışım??
Benim kayınvalidem yurtdışında,böyle olunca da bütün yük annemin üstünde,kayınvalidem de burada olsaydı,biraz da o ilgilenirdi bebişle.Yoksa böyle daha mı iyi,ne diyorsunuz??)
kızlar site 1 haftaya yakın hep hata verdi kimse giremedi haliyle insanlaar dağıldı zaten site hata vermeden önce girmeyen kaçaklarımızda mevcuttu inşallah yeniden herkes burda olur
bebekler büyüdükçe zorlaşıyor herşey
merhaba kızlar ıkı gundur gıremedım dun temızlıkten kafam kalkmadı bu gunde selenın kınasını yaptık bıttı şukur sızllerde ınşallah yaramazlık yoktur
geçmiş olsun siz neden veriyosunuzmüge biz de idrar kültürü vercez ama nasıl oalacak bilemiyorum.kız çocukta daha zor ama yine de sorayım siz nasıl aldınız idrarı.şimdi hareketliler ya o verdikleri torba nasıl sabitlenecek ya.çok sıkıntı yaptım
yooo 18 nisan doğumlumüge yanlız senınkı bızımkılerden buyuk degılmı 1 ay nergıs dr ne dıo pekı kılosuna?
8 diceksin 9. ayından gün almaya başlıyo bitirdiği ayı söylüyosunaaaaaaa tam 8 aydayızzz.yani 9 aylık mı diyceemm..
dün aşkşam incimiz çıktı kızlarrrrrrrrrrr
selam kızlar sormnayın izmire geldik diye seviniyodum ama hiçbişey anlamadım cenk ateşlendi ilk defa 38,5 oldu hastaneye gittik fitil ıslak havlu ağladı nasıl offff
şimdş ii 2 gün çok fena geçti bi bezle durdu üşüyo diye içim gidiyo ama yapacak bişey yok üst dişler 4/5 tanbesi birden aşağaya kadar sarktı beyaz nasıl ama patlayamadılar hiçççç ama hiçççç uyumadık 3 gün cenk yarım saatlik kestirmeler yaptı sadece bugece uyudu 2/3defa ağladı ama hiçbişey değil oda bizde dinlendik artık nezormuş bu diş işi yahu bide azılar var daha
bide bununu gözünü falan kaşıyodu arada doktor çok ii bi doktormuş gerçekten hemen sordu kaşınması varmı diye meğer evde kullanılan tezmilik malzemelerinin keskin kokusu burnunda ve gözünde alerji yapmış hatta burnunda aşınma olmuş allahtan s,gara kullanmıyomuşunuz dedi yoksa okızaran içindeki yerler dumanla siyah olurmuş şimdi ilaç yok dedi bunun i.çin 1 ay sadece toz temilizğyap malzeme kullanma ve pis ol dedi yapacak bişey yok allah korusun alerjik bi bünyeye dönmesin pisim bundan sonra bende oğlum ii olsun
çok yazdımamagiremiyomhiç
hasta olan bebeklere şifa ailelere sabır dilerim
anneler özellikle de bebişleri diş çıkaran anneler.dişler çıktıktan sonra kuzular eski hallerine dönüyolar mı?artık baykuş misali gececi olduk hoş gündüz değişen bişey de yok ama.
dün aşkşam incimiz çıktı kızlarrrrrrrrrrr
Ii gecler
Esra ve tugba risiniz hayirli olsun
sizinde kinaniz Efendim
bu arada bebek dis cikarinca dis bugdayi yaparlarmis ki geri kalanlar daha cabuk patlasin diye bilen varm?????
Bende katiliyorum kaynana uzakta olmali istisnalar olabilir bozulmasinlar AMA uzaklik iyidir diyip yarami desmiyorum bizimki daha torununu gormedide
siz dusunun esimin ne kadar uzgun oldugunu.....