2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınn..

ii pazarlarrrr..eşim yine yokk..ne biçim hafta sonu buu..

şu gıcık kaynana cadısı beni delirtti 1 hafta boyuncaaaaaaa..kağan ağlııyooo...ama dertleşmeye ihtiyacımm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......

günaydınn..

şu gıcık kaynana cadısı beni delirtti 1 hafta boyuncaaaaaaa..kağan ağlııyooo...ama dertleşmeye ihtiyacımm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......

Adi ustunde kaynamaktan geliyor kaynana:)))))sengözlerimebaksanab

Buarada benim kocamda hic pazarlari evde olmuyor desanede calistigi icin
ben hep subatve yaz tatilini hayal ediyorum::)))

Buarada benim kocamda hic pazarlari evde olmuyor desanede calistigi icin
ben hep subatve yaz tatilini hayal ediyorum::)))

Selam annecikler... inş iyisinizdir...
didem al benden de o kadar:KK43::KK43: diyorum kps çalış devlete geç beyfendi yapamazmış devlet okulunda......

günaydınn..

yarama tuz bastın tatlım.. malum annem kaza geçirince gelemiyo, bakıcı da bulamayınca MUHTAÇ olduk KAYNANA ya.. istemesem de ocağa kadar bizle... offf onun çocuk bakmasına da güvenemiyom ama işte mecburum...
pın son derece hareketli bi bebek ki 3.5 aylıkken de yuvarlanıyodu o zaman da bize gelmişti. bana teklifi: (mutfakta iş yapıyoken) yere yorgan sereceğine masaya yatırsana pınarı!mafoldumben:mymeka:
offfffffffffffffffffffffffffffffff

selam kızlar.
ecrinimin dişi sonunda çıktı.daha uzun aralıklarla daha az uyanmaya başladı.huysuzluğu geçti.birkaç gündür pek mutlu oyunlar oynuyoruz devamlı.darısı çıkmayanların başına.

emelcim Allah pınarı korusun Allaha emanet valla ne demek masaya yatırmak :eek:lmaz:
valla ben parmağımı kıpırdatamıcak kadar ağır hasta olmuştum yazın faranjit grip bir de bronşitim hortlar en ufak hastalıkta dedem vefat edeli 2 gün olmuştu daha anneme belli etmedim hasta olduğumu bir de beni dşünmesin diye kayınvalideminde umurunda olmadı en azından öz olsa bana acımasa torununa acırdı da bakmak için gelirdi ama kaynananın çakması daha beter ve sinir bozucu emin olun.eşim işe gitmemiş ecrine de bana da bakmıştı.ecrin kucağında bana çorba yapmıştı canımın içi :asigim:

selam kızlar.
ecrinimin dişi sonunda çıktı.daha uzun aralıklarla daha az uyanmaya başladı.huysuzluğu geçti.birkaç gündür pek mutlu oyunlar oynuyoruz devamlı.darısı çıkmayanların başına.

emelcim Allah pınarı korusun Allaha emanet valla ne demek masaya yatırmak :eek:lmaz:
valla ben parmağımı kıpırdatamıcak kadar ağır hasta olmuştum yazın faranjit grip bir de bronşitim hortlar en ufak hastalıkta dedem vefat edeli 2 gün olmuştu daha anneme belli etmedim hasta olduğumu bir de beni dşünmesin diye kayınvalideminde umurunda olmadı en azından öz olsa bana acımasa torununa acırdı da bakmak için gelirdi ama kaynananın çakması daha beter ve sinir bozucu emin olun.eşim işe gitmemiş ecrine de bana da bakmıştı.ecrin kucağında bana çorba yapmıştı canımın içi :asigim:

öncelikle dişi hayırlı olsun ecrin hanımın... bizimki daha dişsizzz..
canım çakma konusunda haklısın...etoprak tan tecrübe ettik...
bizimki de cahil ve düşüncesiz........ gel annem gel.... zaten 8-4 evde yokum çalışıyom uyumAyan bi kızım var yazılı oku not gir süt sağ uğraşıyom şimdi hanımefevdi benden akşamları ona hizmet etmemi beklicek.... yemek yapamadıım zaman annem yapardı ya da yoksa sorun etmezdi... şimdi bu hemen kayınpederi arar bi ara yaptığı gibi....
neyse.... sabır......................
bu arada iyi akşamlar herkese.............

dün aşkşam incimiz çıktı kızlarrrrrrrrrrr

sizin de dişiniz hayırlı olsun...

nihayet pınar uyudu sabah 5den beri.. be de azıcık kestireyim.. gece mesaimiz var gene:) hepinize iyi akşamlar.....

selam kızlar.

hayırlı olsun ecrinimizin dişi
senin eşinde tam cennetlik Allah bozmasın...:nazar:
aaaaaaa tam 8 aydayızzz.yani 9 aylık mı diyceemm..
8.ayını doldurduğu için 8 aylık diyecen

Selam annecikler... inş iyisinizdir...
didem al benden de o kadar:KK43::KK43: diyorum kps çalış devlete geç beyfendi yapamazmış devlet okulunda......

selam kızlar.

okudukça moral buluyorum .inşallah bizim ki de çıkar da kızım normale döner.gerçekten çok yorucu oluyo.eskiden de çok uyuyan bi bebek değildi ama bi düzeni vardı.şimdi tamamen uykusuzluğa vurdu kendini.dün gece saat başı kalktı abrtmıyorum.sabahta 5 buçukta alkış yapıyodu şok oldum.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
dün aşkşam incimiz çıktı kızlarrrrrrrrrrr

hayırlı olsun.:nazar:

kızlar bizim topik artık eskisi gibi değil.resmen in cin top oynuyo ya.herkes tarlamı ekiyo.

eski sohbetlerimizi özledim.çok kalabalık olurduk.
çiçek şirvan selinay dozkan sürekli burda olurlardı artık hiç göremiyorum.

eh dolayısıyla kendim yazıp kendim okuyorum.neysem hepinize iyi akşamalr.sohbeti bol bi günde görüşmek üzere bol uykulu geceler.:Saruboceq:

pazar yaa kimse yokk..yarın burda olun kızlar yaa..2008 annelerine şaşıyodum niee girmiolar acaba diee biz onlardan çabuk dağıldıkkkk..

X