günaydınn..
ii pazarlarrrr..eşim yine yokk..ne biçim hafta sonu buu..
şu gıcık kaynana cadısı beni delirtti 1 hafta boyuncaaaaaaa..kağan ağlııyooo...ama dertleşmeye ihtiyacımm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
Demir hic biberon almiyooo hep kasikla veriyoruz zor oluyoooo tabiki tavsiyesi olan varmi?????:sinifsinif:ege biberonla içiyor dogdugundan beri içioooo
Buarada benim kocamda hic pazarlari evde olmuyor desanede calistigi icin
ben hep subatve yaz tatilini hayal ediyorum::)))
günaydınn..
ii pazarlarrrr..eşim yine yokk..ne biçim hafta sonu buu..
şu gıcık kaynana cadısı beni delirtti 1 hafta boyuncaaaaaaa..kağan ağlııyooo...ama dertleşmeye ihtiyacımm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
selam kızlar.
ecrinimin dişi sonunda çıktı.daha uzun aralıklarla daha az uyanmaya başladı.huysuzluğu geçti.birkaç gündür pek mutlu oyunlar oynuyoruz devamlı.darısı çıkmayanların başına.
emelcim Allah pınarı korusun Allaha emanet valla ne demek masaya yatırmaklmaz:
valla ben parmağımı kıpırdatamıcak kadar ağır hasta olmuştum yazın faranjit grip bir de bronşitim hortlar en ufak hastalıkta dedem vefat edeli 2 gün olmuştu daha anneme belli etmedim hasta olduğumu bir de beni dşünmesin diye kayınvalideminde umurunda olmadı en azından öz olsa bana acımasa torununa acırdı da bakmak için gelirdi ama kaynananın çakması daha beter ve sinir bozucu emin olun.eşim işe gitmemiş ecrine de bana da bakmıştı.ecrin kucağında bana çorba yapmıştı canımın içi :asigim:
dün aşkşam incimiz çıktı kızlarrrrrrrrrrr
hayırlı olsun ecrinimizin dişiselam kızlar.
ecrinimin dişi sonunda çıktı.daha uzun aralıklarla daha az uyanmaya başladı.huysuzluğu geçti.birkaç gündür pek mutlu oyunlar oynuyoruz devamlı.darısı çıkmayanların başına.
valla ben parmağımı kıpırdatamıcak kadar ağır hasta olmuştum yazın faranjit grip bir de bronşitim hortlar en ufak hastalıkta dedem vefat edeli 2 gün olmuştu daha anneme belli etmedim hasta olduğumu bir de beni dşünmesin diye kayınvalideminde umurunda olmadı en azından öz olsa bana acımasa torununa acırdı da bakmak için gelirdi ama kaynananın çakması daha beter ve sinir bozucu emin olun.eşim işe gitmemiş ecrine de bana da bakmıştı.ecrin kucağında bana çorba yapmıştı canımın içi :asigim:
8.ayını doldurduğu için 8 aylık diyecenaaaaaaa tam 8 aydayızzz.yani 9 aylık mı diyceemm..
Selam annecikler... inş iyisinizdir...
didem al benden de o kadardiyorum kps çalış devlete geç beyfendi yapamazmış devlet okulunda......
selam kızlar.
dün aşkşam incimiz çıktı kızlarrrrrrrrrrr