2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar sormnayın izmire geldik diye seviniyodum ama hiçbişey anlamadım cenk ateşlendi ilk defa 38,5 oldu hastaneye gittik fitil ıslak havlu ağladı nasıl offff
şimdş ii 2 gün çok fena geçti bi bezle durdu üşüyo diye içim gidiyo ama yapacak bişey yok üst dişler 4/5 tanbesi birden aşağaya kadar sarktı beyaz nasıl ama patlayamadılar hiçççç ama hiçççç uyumadık 3 gün cenk yarım saatlik kestirmeler yaptı sadece bugece uyudu 2/3defa ağladı ama hiçbişey değil oda bizde dinlendik artık nezormuş bu diş işi yahu bide azılar var daha
bide bununu gözünü falan kaşıyodu arada doktor çok ii bi doktormuş gerçekten hemen sordu kaşınması varmı diye meğer evde kullanılan tezmilik malzemelerinin keskin kokusu burnunda ve gözünde alerji yapmış hatta burnunda aşınma olmuş allahtan s,gara kullanmıyomuşunuz dedi yoksa okızaran içindeki yerler dumanla siyah olurmuş şimdi ilaç yok dedi bunun i.çin 1 ay sadece toz temilizğyap malzeme kullanma ve pis ol dedi yapacak bişey yok allah korusun alerjik bi bünyeye dönmesin pisim bundan sonra bende oğlum ii olsun
çok yazdımamagiremiyomhiç
hasta olan bebeklere şifa ailelere sabır dilerim

saateler olsun maşallah diyim valla biz hala kelimsiyizde:)))

esracım karşısna geç babayı faln tekrr et devmlı ben öleögrettmm dedeyi dedemz geldi 1 hafta kaldı hiç dede demedi dede gitti bizmki dede sayıklıyo
neyse ben kaçar geşmeyee gidiomm

dün geln arkadaşmnz kızı 6 nisan dogumlu ama bildginz yürüyoo tutuna tununa mutfaklara kadr ama o da konuşamıyoo bi dede diyo her çoçuk farklı gelişiyoo

saatler olsunn... sakla bende kestırınce saklıcam egenın sacları cok yokk
ama babsı hevesli kestırmeyeee

diştendir ateş gecmiş olsunnnn

dün geln arkadaşmnz kızı 6 nisan dogumlu ama bildginz yürüyoo tutuna tununa mutfaklara kadr ama o da konuşamıyoo bi dede diyo her çoçuk farklı gelişiyoo
evet cnm haklısın.. egenın 3. dişi cıktı
4. dişi beklıyoruzz hep benı ıstıyor kucaktan inmiyor

1. dişinde cok ateşlendi 38,5 doktordaydık hepppp

yani her cocuga göre degişiyor dedıgın gibi bazılarında ateş olmuyooo

bazıları anne diyo dede demiyo bazıları ded diyo anne demiyooo

HERKESE İYİ HAFTASONLARI.......

bizde eltımle kayınvalideye gidicezz akşama ordayız

bu arada şirvanda hala ses yokkkkkkkk

ne oldu bu hatunaaaaaaaa

tşkler cnm elimi dişinin çıkan yerine sürdüğümde iğne gibi batıyo resmen
geçmiş olsun denizcim
9 aylık cnm 10. ayından gün almaya başlıyo ama 9 aylık diyosun

ayyyy geçmiş olsun cnm bnm yaaa dilide yokki derdini anlatsın

nAGİHAN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM CEVAP VERİDĞİN İÇİN,ayaklarını bastırınca basıyor ,inş birşey yoktur,ben yanlış görmüşümdür.
9 aylık diyeceksin,Zeynep daha mı büyük gösteriyor da sen 10 ay mı desem diye düşündün?
Biz de bugün pazara gittik kızmla ilk kez ama daha gider gitmez geri döndükl,acayip kalabalıktı ve,bebek arabasıyla çok zor oluyordu,birşey almadan çıktık valla.

Dün gece uzun zamandan beri Miray ilk kez deliksiz uyudu,maşallah!!!Akşam 9 da yatırdım,sabah 7 ye kadar uyudu,diyorum ne yedi içti de böyle rahat uyudu,hep öyle yapayım)

elifcm yok bazıları kafamı karıştrıyoo kendi bebeleri benmkinden 1 ay küçk ama nasıl oluyosa bizimkinn ayındalar

neyse kızlar annneeeemm geldiii pek giremmmm
komşularımda çookk iilerrrrr

iyi akşamalr.sanırım site düzelmiş.artık rahat rahat girebiliriz.

bu arada cenke geçmiş olsun.

anneler özellikle de bebişleri diş çıkaran anneler.dişler çıktıktan sonra kuzular eski hallerine dönüyolar mı?artık baykuş misali gececi olduk hoş gündüz değişen bişey de yok ama.

slm kızlar ya bişiy sorucam gecen ay ecem 7600 du bakalım bu aykı kontrolu yarın ama bana zayıf gıbı gelıo ya sızın bebısler nasıl?

demir geçen ay 8.185 gr dı
enfeksiyon nedeniyle kilo alamamıştı
500 gr. fln eksiği var

bu kocam beni hem deli ediyo
hemde sevindiriyo
geçen gün adama tencereleri değiştiricem dedim
valla şuanda hiçbişey alamam dedi
bugün gitmiş tencere takımı almış
bu ne diyorum sürpriz diyo
neyse öyle ya da böyle iyi oldu :)

bakalım demir bu gecede uyanacakmı
cnm bnm yaaa keşke onun çektiği acıyı ben çeksemde
o rahat uyusa

canım ben kızım bu ay 7500 olmuştur inşallah diye dua ediyorum.en son kontrolümüzde 6300 dü sadece(

müge biz de idrar kültürü vercez ama nasıl oalacak bilemiyorum.kız çocukta daha zor ama yine de sorayım siz nasıl aldınız idrarı.şimdi hareketliler ya o verdikleri torba nasıl sabitlenecek ya.çok sıkıntı yaptım

megul evet eski hallerine dönüyorlarrrrrrrrr

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN

ege 12 de yattı sabahın köründe ayakka delırcem uykusuzluk başıma vuruyor

kayınvalideme gıttık

ord kimseye gıtmedi ege kucaklarına alınca hemen feryadı basıooooo

ille benı istıyor kayınvalidem sen yanmışsın dedi kollarım hissetmıyorduu uyumuyoo ve devanlı kucagımda olsun istıyor babasına dahi gitmıyorr

Gunaydinnnlar olsun
herkes uyuyor
biz ikinci uyku uza yattik bende uyuyayim Bali demir efendiyle birazdaha
hasta bebislere gecmmis olsun bolca
kzlar ben demire kekik ihlamur adacagi cayi dalan veriyorum sanirim ii geliyor tavsiye ederim
AMA disleri cok fena pirina gibi havuc sogan ne verirsem parcaliyo dun havuc kacti bogazina korkuttu beni ondan bisi veremiyom artik
ekim sen kirikkaledemi oturuyorsun ben ankarada okyrken esim kirikkalede calusiyordu o yuzden yer haftasonum ord gecerdii:))))
herkese ii haftasonlariiiiii

günaydın kaderdaşlarım.uykuısuz annelerim.
valla dün geçirdiğim kabus gibi geceden sonra eşimin bana acıması sonucu sabah 1 saat uyuma keyfi yaşadım iyi galdi.
URLA sağol canım ya.valla eski haline döneceğini bilmek güç verecek bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…