slmmmmmmmmmmmmmmmmm....
bennn geldimmm..kayınvalidemler 7 gündü burdalardı..hiçç giremedimm..yarın akşam 9 da gidiolarrr....
biz çok iiyizz..kağanın saçlarını kestirdikkkk..(çok güzel oldu ama üzüldümmmm..ama çok terlioduuu..
saçlarını atmadım..saklıycammm...kuzumun ilk saçııı..kıyamammm..
saatler olsunn... sakla bende kestırınce saklıcam egenın sacları cok yokkslmmmmmmmmmmmmmmmmm....
bennn geldimmm..kayınvalidemler 7 gündü burdalardı..hiçç giremedimm..yarın akşam 9 da gidiolarrr....
biz çok iiyizz..kağanın saçlarını kestirdikkkk..(çok güzel oldu ama üzüldümmmm..ama çok terlioduuu..
saçlarını atmadım..saklıycammm...kuzumun ilk saçııı..kıyamammm..
selam kızlar sormnayın izmire geldik diye seviniyodum ama hiçbişey anlamadım cenk ateşlendi ilk defa 38,5 oldu hastaneye gittik fitil ıslak havlu ağladı nasıl offff
şimdş ii 2 gün çok fena geçti bi bezle durdu üşüyo diye içim gidiyo ama yapacak bişey yok üst dişler 4/5 tanbesi birden aşağaya kadar sarktı beyaz nasıl ama patlayamadılar hiçççç ama hiçççç uyumadık 3 gün cenk yarım saatlik kestirmeler yaptı sadece bugece uyudu 2/3defa ağladı ama hiçbişey değil oda bizde dinlendik artık nezormuş bu diş işi yahu bide azılar var daha
bide bununu gözünü falan kaşıyodu arada doktor çok ii bi doktormuş gerçekten hemen sordu kaşınması varmı diye meğer evde kullanılan tezmilik malzemelerinin keskin kokusu burnunda ve gözünde alerji yapmış hatta burnunda aşınma olmuş allahtan s,gara kullanmıyomuşunuz dedi yoksa okızaran içindeki yerler dumanla siyah olurmuş şimdi ilaç yok dedi bunun i.çin 1 ay sadece toz temilizğyap malzeme kullanma ve pis ol dedi yapacak bişey yok allah korusun alerjik bi bünyeye dönmesin pisim bundan sonra bende oğlum ii olsun
çok yazdımamagiremiyomhiç
hasta olan bebeklere şifa ailelere sabır dilerim
evet cnm haklısın.. egenın 3. dişi cıktıdün geln arkadaşmnz kızı 6 nisan dogumlu ama bildginz yürüyoo tutuna tununa mutfaklara kadr ama o da konuşamıyoo bi dede diyo her çoçuk farklı gelişiyoo
tşkler cnm elimi dişinin çıkan yerine sürdüğümde iğne gibi batıyo resmensengun katılıyorum sana o kadr uykusuzluga karşın diş çıksa içim yanmazzzz
mügecim çookk sevindm yaaa darısı bize inşş mügecim bakınca beli oluyo mu veya elinle dokunnca hissediyomsn
arkadaşım gelck şimdi onnda kuzusu 6 nisan dogumlu kızım ilk arkadaşı çok güsel oynuyolar sıpalara ayrı oyuncak veriyoruz ama yinede biribirinn elindekilerine saldırıyolar
geçmiş olsun denizcimkızlar sayfalar zor açılıyo geçmişi okumaya çalışıyorum
biz çok hasta olduk ailecek önce eşim kusama ishal,sonra ela oldu ama bugün 1 kere kaka yaptı çook şükür dün de ben hasta oldum kafamı kaldıramadım yataktanama ateş yok ela da halsizlikte yok :) neyse geçti ama allah kimseye ve vermesin ve beterinden korusun çocukla çook zor hasta olmak
dün kolumu kaldırmadan yatıyordum ela da halıda takılıyordu her zamnki gibi hiç bişii beni yataktan kaldıramazdı aam bi baktım benim kız oyuncağın birine kafayı takmış alabilmek için emelemeye başladı çok şaşırdım nasıl kalktım kucakladım bilmiyorum hehehe :))
9 aylık cnm 10. ayından gün almaya başlıyo ama 9 aylık diyosunkızlar bişey sorabilirmiyimmm şimdi zeynep ayın 17 sinde 9 bitiriyo mu ben şimdi sorana 9 mu 10 mu deyimm bana sorrsanz 9 aylık
yani ben zeynebe 10 aylık diyemm çünkü 10aylık bebge göre eksikligi var tammm biraz konuşuyoo onada konşma denirse ben bildigimi söyleyim yinede
ama kızlar dün zeynep 2 kelimeyi aynı anda söyledi ben mutfakta yemek yapıyorum zeynepte yerde oturuyoo ikide bi annee kollarını açıyo bende oyalıyom sadece sonra bi sinirlendii yemin ederim anne del dedi kollarını yana vurarak
selam kızlar sormnayın izmire geldik diye seviniyodum ama hiçbişey anlamadım cenk ateşlendi ilk defa 38,5 oldu hastaneye gittik fitil ıslak havlu ağladı nasıl offff
şimdş ii 2 gün çok fena geçti bi bezle durdu üşüyo diye içim gidiyo ama yapacak bişey yok üst dişler 4/5 tanbesi birden aşağaya kadar sarktı beyaz nasıl ama patlayamadılar hiçççç ama hiçççç uyumadık 3 gün cenk yarım saatlik kestirmeler yaptı sadece bugece uyudu 2/3defa ağladı ama hiçbişey değil oda bizde dinlendik artık nezormuş bu diş işi yahu bide azılar var daha
bide bununu gözünü falan kaşıyodu arada doktor çok ii bi doktormuş gerçekten hemen sordu kaşınması varmı diye meğer evde kullanılan tezmilik malzemelerinin keskin kokusu burnunda ve gözünde alerji yapmış hatta burnunda aşınma olmuş allahtan s,gara kullanmıyomuşunuz dedi yoksa okızaran içindeki yerler dumanla siyah olurmuş şimdi ilaç yok dedi bunun i.çin 1 ay sadece toz temilizğyap malzeme kullanma ve pis ol dedi yapacak bişey yok allah korusun alerjik bi bünyeye dönmesin pisim bundan sonra bende oğlum ii olsun
çok yazdımamagiremiyomhiç
hasta olan bebeklere şifa ailelere sabır dilerim