Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka bişey için dile belki kapılar hala acıktırr eheheeeBugün içimden birşey geçirmiştim,ve o gerçekleşmiş,şimdi gördüm,çok şaşırdım.Keşke başka birşey isteseymişim de olsaymış)
aallah senii.Ya çok önemli birşey değil aslında,
Eskiden tanıdığım biri face de ben de ekli değil.Geçen baktım ki,başka bir arkadaşımla o arkadaşmış.Dedim ki,arkadaşım olan diğerinin bir fotosuna yorum yapsa da ben de görsem fotolarını)
Aaa bir baktım ki,yorum yapmış bugün))Hem de bugün aklımdan geçirmiştim,ama öylesine yani..
Sadece arkadaşlar görebilir işaretliyse göremeiyordur herhalde.Ayy denemek lazım.Normalde görmüyordur da ,acaba arkadaşın yorum yapınca da görmüyor mu?
ya benım tanımadıgım kişiye fotosuna yorum yapıoo ben diger fotolarıda görüıommm
selam kızlar sormnayın izmire geldik diye seviniyodum ama hiçbişey anlamadım cenk ateşlendi ilk defa 38,5 oldu hastaneye gittik fitil ıslak havlu ağladı nasıl offff
şimdş ii 2 gün çok fena geçti bi bezle durdu üşüyo diye içim gidiyo ama yapacak bişey yok üst dişler 4/5 tanbesi birden aşağaya kadar sarktı beyaz nasıl ama patlayamadılar hiçççç ama hiçççç uyumadık 3 gün cenk yarım saatlik kestirmeler yaptı sadece bugece uyudu 2/3defa ağladı ama hiçbişey değil oda bizde dinlendik artık nezormuş bu diş işi yahu bide azılar var daha
bide bununu gözünü falan kaşıyodu arada doktor çok ii bi doktormuş gerçekten hemen sordu kaşınması varmı diye meğer evde kullanılan tezmilik malzemelerinin keskin kokusu burnunda ve gözünde alerji yapmış hatta burnunda aşınma olmuş allahtan s,gara kullanmıyomuşunuz dedi yoksa okızaran içindeki yerler dumanla siyah olurmuş şimdi ilaç yok dedi bunun i.çin 1 ay sadece toz temilizğyap malzeme kullanma ve pis ol dedi yapacak bişey yok allah korusun alerjik bi bünyeye dönmesin pisim bundan sonra bende oğlum ii olsun
çok yazdımamagiremiyomhiç
hasta olan bebeklere şifa ailelere sabır dilerim
Buarada benim kocamda hic pazarlari evde olmuyor desanede calistigi icin
ben hep subatve yaz tatilini hayal ediyorum::)))
Selam annecikler... inş iyisinizdir...
didem al benden de o kadar diyorum kps çalış devlete geç beyfendi yapamazmış devlet okulunda......
yarama tuz bastın tatlım.. malum annem kaza geçirince gelemiyo, bakıcı da bulamayınca MUHTAÇ olduk KAYNANA ya.. istemesem de ocağa kadar bizle... offf onun çocuk bakmasına da güvenemiyom ama işte mecburum...
pın son derece hareketli bi bebek ki 3.5 aylıkken de yuvarlanıyodu o zaman da bize gelmişti. bana teklifi: (mutfakta iş yapıyoken) yere yorgan sereceğine masaya yatırsana pınarı!mafoldumben:mymeka:
offfffffffffffffffffffffffffffffff
yaaaa bizim hiçç dşimiz yokkkk..niye ya..sürünmüyodaaa..((
geçmiş olsun cenke Allah bir daha yaşatmasın inşallah
gülercim bizim değişmedi canım hep aynı saat başı kalkıyor....
inciniz hayırlı,uğurlu olsun
kınanız hayırlı olsun harika olmuş selen papatyası,Alla gelinliğinide göstersin
evet öyle inanılır biz diş buğdayı yaptık didemcim topictede içeriği var....
herkese iyi akşamlar....yine yorucu bir haftasonu oldu..çalışanlar için haftasonları daha yorucu oluyor ama olsun kızımla vakit geçiriyorum....topic kışın daha aktif olacaktır bence...hamilelikte boş vakit çoktu şimdi bebişlerle takip zor olabiliyor...birde siteye ulaşamama olunca insanın şevki kırılıyor....ama hepimiz burdayız dağılmak yok:)
günaydın..