2009 Nisan Anneleri buraya

gunayddınlar valla bu ara benım hafta sonları hareketlı :)
bu hafta kına vardı haftaya eşimşehir dışına gıdıyo ben anneme gıdıyorum 1 hafta

günaydın arkadaşlar site düzeldi sanırım. benim kızım da kafaya bir oyuncağını takmıştı. oturuyordu halının üstünde almaya çalışırken yüz üstü düştü. belki emekler dedim ama beceremedi. :çok üzgünüm:

bende işe başladım ve kayınvalidem bakıyor. hatta bizle kalıyor. çok iyi kendisi anlaşıyoruz maşallah. ama şimdiye kadar hep yalnız kendim baktığımdan çok sahiplenmişim yasemini. kıskanıyorum. evdeyken hep ben bakmak istiyorum o alınca bozuluyorum . neyse alışıcaz artık

ben çalışmaya başladığım için artık devamlı girerim kk ya bir kişi daha kazandınız

evet didem sen erken başlamıştın biliyorum.ama arada sırada da olsa girip bişeyler yazıyosun yine de .

haklısın gülşen dağılmak yooooook.bu arada idil kendi kendine uyudu yazmıştınya ben de artık hep öyle olur inşallah diye sevinmiştim.olmadı mı?

biz de ilk aylardan beri sürekli kültür veriyoruz.2 kere idrar yolları enfaksiyonu geçirdik.şimdi hareketli olduğundan torba nasıl duracak endişem o.

günaydın gülşen.bu saat başı uyanma olayı beni de çok yoruyo.ama sen çalıştığın için işin zor.Allah yardımcın olsun.

günaydınn..
çok şükür allahıma ishali bitti elanın gece hiç kakasız geçirdik de uyudu çocuk,sabahın köründe kalktık ama gece uyumak gibisi yok :))
melek cnm ela da bana kafayı taktı bu ara odadan çıksam ağlıyo arkamdan emeklemeye başladı emekleyerek gelip kucağıma tırmanıyo zorla bi de bu başladı şimdi..

bi de ela da çok uyanıyodu saat başı ağzında aft mı ne varmış ilacı sürünce uyumuştu çocuk kızlar sizde bi kontrol edin isterseniz..benim hiç aklıma gelmezdi afttan uyumayacağı bi de hiç görünmücek bi yerdeydi eliyle hep orayı kaşıyodu bende diş sanıyordum..

benim kızımda dün akşam saat başı ağlayarak uyandı. bir de canım bana bişiler anlatmaya çalışıyor. ne diyorsa artık anne .... bişiler diyor sinirli sinirli sadece annesi anlaşılıyor.

günaydın kızlar nasılsınız dün ecemin dr kontrolu vardı kızım 8 kg 70 cm olmuş dr cok saglıklı bır bebek dedı sukurler olsun rabbıme....

ben çalışmaya başladığım için artık devamlı girerim kk ya bir kişi daha kazandınız
hoşgeldinnnnnn

aynennnnnnnnnnnnnn

canım isim soyisim ne eklesene beni
hafta sonu evde tıkılı geçti..eşim hafta sonu calışıyor ,,

meriçle çok güzel oynadık güzeldii o yönden

esen valla biz pzar günü gezdik izmiri ildigin için yazıyorum
eltimlerleee bornovaya gittikkk
ordan karabaglara oonlar koltuk takımı ve duvar ünitesialıcaklarda bakındılar
ordan agoraya yemek yedik
egeye toysdan gece bahcesi cizgi filmin cdsi aldık oyuncaklar aldık egeye bide uçan balon balık seklinde oglum ne kadar mutluuuuu oynarken
ordan kipaya alışverişeeeeee

gezdikk yani....

bugun temızlık yapıyorum saat 8den beri koşturmaca çamaşır topla camaşır ser esinti var birazda sabah serdim hemen kurumuş beyazları şimdide renklileri yıkıommm
cam sil balkon yıka v.sss

sonragörüşürüzz bide tarlama akayım ege uyurkennn

valla seloşta aynı saat başı uyanıyo desem yerıdır şu aft olayı aklıma gelmedı slende parmaklarını ok ısırıyo
gulsencım ıdılle ışın baya zor canım ınşallah yola gırer ıdılcık kısa surede de sende az rahat edersın
ela hanımcığada gecmiş olsun denızcım
s-ebrucum ayrılmak zor gelmiş gibi sana ama olsun zamanla alışırsın canım

günaydın kızlar maşallah çok kalabalığız

urla ya sen bu işleri nasıl yapıysoun her haftamı siliyosun camları anacım seni okdukça ben kadınlığımdan şüphe ediyom he:))maşallah sana

evet canım çok zor geldi ilk işten döndüğüm akşam tüm akşam ağladım. hem kızımla oynadım hem ağladım. ama alışıyorum yavaş yavaş. herşey iyi olacak inşallah. :1hug:

günaydın kızlar maşallah çok kalabalığız

urla ya sen bu işleri nasıl yapıysoun her haftamı siliyosun camları anacım seni okdukça ben kadınlığımdan şüphe ediyom he:))maşallah sana

bence de maşallah. ben de yapmadığımdan ev işi bizim kız elektrik süpürgesi sesine çok korkuyordu. kayınvalide çok temizdir. daha işe başladığım ilk gün kızıma süpürgeyi tutturmuş oda sesine alışmışş delikafadulden

unutmadan sorayım kızlar 23 kasımda regli oldum doğum kontrol hapına başladım azda olsa hala geliyor ya 2 gündür hapıda kestim ama hala devam ne yapçam ben

sultancım bende kullandım ve tum ay geldı sınır olup bıraktım duzensızlık yapıyo ve az da olsa her gun gelıyo normal yanı

maşallah ayy gez gezz bayaaa gezmişsin walllaa negüzelll 1 yıllık gezmişsin....

sultancım bende kullandım ve tum ay geldı sınır olup bıraktım duzensızlık yapıyo ve az da olsa her gun gelıyo normal yanı

ben daha hiç regl olmadım yaaaa uffffffffff..........

maşallah eceye.biz de cumartesi gidecez ama gülfemin 8 kilo olması imkansız.en son 6300 dü malesef.

çok kalabalığız ama pek yazan yok.....melek valla senin oğlan uslu anam lami cimi yok....tüm gün iş yapıp sonra bizimkide yaramaz demeyin....ben haftasonu eşim oyalamazsa idili hiçbirşey yapamıyorum...yalnızca elzem olan tuvalet ihtiyacımı gideriyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…