2009 Nisan Anneleri buraya

benim kayınvalidem dün saat 2 gibi geldi bende
şuan babaanne torun uyuyoo kahvaltıyı yaptık tekrar yattılar bugun gidecekkk ama öle bi dolaşmaya geldi....

EVET insan gerilioo kayınvalide oluncaaa

sanki hep gözü üzerinde gibiii oluyooo
selammmm herkese...

bugün benim doğumgünüm...
nice senelereeee canım

megul yegenın hayırlı olsunnnn

ÖGRETMEN ARKADAŞLARIMIN ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.......

teşekkürlerrrr arkadaşlar...

içim bir buruk bugün yaşlanıyorum.bugün liseli öğrencileri gördüm işe gelirken.lise yıllarıma dönmek çok istiyorum...

ben biliyorum o siteyi esra aylardır kalori takip ediyorum ordan.iyi oluyor yediklerine dikkat ediyorsun.aaa yok canım onda da okadar kalormi varmış deyip yemiyorsun:)))

benim iyi gidiyo zayıflama maceram.
spora devam zaten.
dün bide adım sayar aldım.tatım şimdi belime.bakalım 10000 adım atmam lazım.

artık diyet spor bitkisel çözümler uzmanlaştım bu alanda:)))

mutlu yıllar denizcimm nice yıllara...

deniz eşin anlayışlı bi tipmiş sen öyle söyle daha mantıklı o..
ne kadar az görüşürseniz sorun çıkma ihtimali o kadar azalır bencee

nice nice yıllara cnm....allah uzun ömürler versin ... hep mutlulukla.....
şimdiden yolculuğa çıkanlara allah kolaylık versin inş.bebişler çook uslu durur...

çok süper canım, çok iyi ifade etmişsin bundan daha güzeli olamazdı walla brovo. eşin anliyacaktır çünkü süper...

selammmm herkese...

doğum günün kultlu olsunnn

deniz doğumgünün kutlu olsun canım...eşinle ve tatlı irfanla nice mutlu senelere.....
deniz söylenecek en güzel dil bence seçtiğin...benim eşim o kadar anlayışlı olmadığı için bu konularda ben dil bile seçemiyorum bak:))....

selamlar tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım....
güler Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.....
tuğba hayırlı yolculuklar canım.....

tuğba şimdi gördüm cnm iyi yolculuklar bizde yarın çıkıyoruz yola bende yokum pazar a kadar..
sağol arkadaşlar ama sanırım bugün gidemiyoruz çok sis var karşımızdaki apartmanları bile göremiyorum şuan.sabah zincirleme kaza olmuş gideceğimiz istikamette.3 4 e kadar beklicez bakalım açılırsa çıkarız inşallah.
selammmm herkese...

denizcim doğum günün kutlu olsun Allah nice doğumgünlerine mutlulukla huzurla yetiştirsin.a.s.

selamlar tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım....
güler Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.....
tuğba hayırlı yolculuklar canım.....

teşekkürler gülşencim.

çok mantıklı düşünüyorsun.bizimkiler de bayramdan sonra gelecek galiba.biz de en son görüşmemizde tartışmşıtık ama buna rağmen gelince 1 aydan az kalmaz.bahane de hazır gülfem.eşim de anlayışlı ama işte ne desinki zavallı arada kalıyo.offf yaramı açtın

Günaydın kızlar.... tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..... güler allah analı babalı büyütsün.... geçmişi okuyayım ben....

sağol canım.

selammmm herkese...

yeni yaşın hayırlı olsun.a.s.

teşekkürler melekcim.

afiyet bal şeker olsun cnm.... işte çalışmanın iyi tarafı da bu yemek saatlerin düzenli oluyor, bende inş.işe başlayınca koşuşturmacadan zayıflarım diyorum...

çok teşekkür ederim canım sağol....
3 ay oldu işe başlıyalı koşturup duruyorum çok erken kalkıyoruz çocuğu götürüyoruz annemlere hani yarım kilo gitti 3 ayda
gitmedi walla bide tasindik üstüne, kizim yaramaz hiç durmuyo;
ama diyet yapmıyorum süt olsun diye süt yapacak şeyleri yiyorum
belki bu yüzdendir,
5kilo var

günaydınnnnnnnnnnnnnnn...

oğluşşş uyuyoooooo..bende eşimi bekliom..çok ufak bi kaza yapmış..sanayideymişşş..sesini duydum rahatladımmm..

tüm meslaktaşlarımın öğretmenler gününü ktlarımm..kısmetse seneye bende örtmen olcammmm...

veeeeeeeee bugün bizim nişan yıl dönümümüz 2 yıl oldu taaamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…