2009 Nisan Anneleri buraya

sen facede varmısın ismin ne canım bende yoksun sanırım

valla ege hersey yiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

yakında benıde yıyecekkk

:=delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yemedigi sey yok yaniii

ama
genel olarak
saah kahvaltı
öglen meyve akşam üzeriye dogru yogurt

akşam corba

tabi aralardada emiooo

bazen bu saydıklarımın hepsinede yapmıyorum gün içindee

KIZLAR BU ARADA BENDE SPREL VR AMA BENIMDE GÜNÜM GÜN GECTİ..........

VE OGLUM DEDE VE BABA DİYORDUUU
ŞİMDİ ARTIK ENNE DİYORR

O ANNE DEDİKCE YIYESIM GELIYOR TABİ ANNE DİYİŞİ enne olarak cıkıyorr

bide gel babası gel geli ögrendiii

bide gözlerini böle kısıooo gülüooo çikin oluyooo yani.... yer onu annesiii
sıpa şimdi uyudu

maşallah egeye.bizimki henüz dede diyo bi de uyuyacağı zaman eeeee yapıyo.ağlarken de bariz anne diyo ama bilerek değil.

slm kıslarrrr...

3 gündür giremiomm..salak bilgisayar bozulduuu..açılmadı bileeee..format atııldı ama oğlumun tüm resimleride gitti yaaaa...:KK43:(

bende harıl harıl temizlikyapıommmm..halıları yıkatmaya verdim..tüller yıkancak..yatak çarşaflarını filan yıkandıı..ütü yapıommm..yerleri fırçalıomm..offf offf anlıycanız iş çokkkkk...

çok kolay gelsin.benim de yapmam gerek ama nasıl onu bilmiyorum.gerçi bayramda istanbulda değiliz.

neyse bende kaçıomm..azcık dinlenicemmm..kağanda acıktııı..parmağını emiyo kuzummmm..herkesi öpüyorumm..

kağanda arkadaşlarına ayiiyiii hııımm gıt gıtt diyoomuşşşş..valla kendi dediiiii..:))

maşallah kağana

dün akşam meriç 12 1 yapmadan uyudu ben de biraz anneme yardım ettim sonrada uyudum dinlendim...

günaydın kızlar...

megul yeğenin doğmuş allah uzun ve hayırlı bir ömür versin.
bütün öğretmen arkadaşlarımın bu güzel gününü kutlarım.
biz bugün adapazarına gideceğiz kısmetse bayramdan sonra döneceğiz.oradan girmeye ve sizleri takip etmeye çalışacağım.
bebişlere ve kendinize çok iyi bakın.

günaydın kızlar...

megul yeğenin doğmuş allah uzun ve hayırlı bir ömür versin.
bütün öğretmen arkadaşlarımın bu güzel gününü kutlarım.
biz bugün adapazarına gideceğiz kısmetse bayramdan sonra döneceğiz.oradan girmeye ve sizleri takip etmeye çalışacağım.
bebişlere ve kendinize çok iyi bakın.

sağolasın canım.

bugün öğretmenler günü di mi?izinli olunca unutmuşum.
tüm meslekdaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.a.s.

selamlar tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım....
güler Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.....
tuğba hayırlı yolculuklar canım.....

kızlar size soruuu...her türlü yoruma açığım :)
bayramda bi gün annemlere bi gün kayınvalideye gidicez.annesiyle geçen bayramdan beri görüşmedik eşimde bayramdan sonra annemi getirelim bi ara dedi bende ok hakılısn dedim..şimdi büyük ihtimal pazar getirip diğer pazar götürcek..benim için çoook uzun dayanamam şimdiden stresi bastı..annesiyle ufak bi atışmamız olmuştu eşim onu da biliyo şimdi ben eşime anneni çarş ya da perş getir pazar götürüsün dicem..benim annem gelince ki çok nadir gelir atışırız barışırız ama senin annen senin annen,ona misafir gibi davranmam lazım o alınır,3-5 gün kalırsa gezer tozar muhabbet ederiz o da memnun kalır ama bi hafta 10 gün benim için uzun zaten çok yoruluyorum görüyosun o zaman onunla ilgilenemem o da sıkılır ama ikimizde memnun olursak sonra yine gelir desem???bööle konuları konuşmaktan biraz gerilen ama çok da odun olmayan normalde anlayışlı bi tiptir eşim..bozulur mu ki yaa

Günaydın kızlar.... tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..... güler allah analı babalı büyütsün.... geçmişi okuyayım ben....

X