Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
zaten problemlerimiz var benim için çok kötü olur
kızlar bebişine KEÇİ SÜTÜ içiren varmı??varsa nasıl içiriyorsunuz sulandırarakmı??ben içirmek istiyorum sizce sakıncası varmı??
canım ben iki gündür veriyorum..benim kız süt içmek istemiyordu bu nedenle sütüm azaldı..ama şimdi süt için deliriyor resmen..bu nedenle keçi sütü vermeye de başladım anne sütünün yanında..ilk verdiğimde tadını garipsiyor..ama sonra içiyor..kabızlık ya da başka bi yan etkisini de görmedim şu an..henüz doktorumla konuşmadım..ama formül mama vermektense keçi sütü daha iyidir diye düşünüyorum..bu konuyu çok araştırdım çünkü...kızlar hiç keçi sütü içiren yokmu yaa varsa lütfen yazsınmirmirmirmir
maşallah mıraya
şirvan arbanı gule gule kullan
aysun evın hayırlı olsun canım
hasta bebeklere geçmiş olsun
ben bayram temızlığıne kalktım sabahtan berı pencerelerı sıldım perdeler yıkandı utulendı asılsı santeller derken bu saat anca oturdumtabı selende sağolsun uyudu az bı işi m kaldı yarın silip süpürüm yerleştirdimmi rahat ım
bizdede aynıydı dün gece sanki atşe atmışsın cocugu öle cıglıkla uyanıokimsecikler yok.dün gece gülfem çok ağladı.sanki canı acıyomuş gibi.uyutuyorum yatağına koyunca çığlık çığlık ağlıyo.inşallah dişleridir sıkıntısı.
gün forum istanbula uğradk o kadar kalabalıktı ki gezemeden çıktık.evde de çok canım sıkılıyo.bugün eşim de yok.tam depresyon modundayım ha.
neysem bi tarlama bakem.
slm kızlar bişey soracam perşembe günü ertesi günü hapı içtim regl olmam gerkiyodu zaten neyse o gün içtikten sonra azcık geldi sonraki gün kesildi ve bidaha gelmedi ve hala regli olmadım
bişey olmasın Allah korusun çok tırsıyorum ya
hoşgeldinnnnnnnnnnnnarkadaşlar merhaba ben bunu açalı çok uzun zaman oldu ama oğlum doğduunda<n b<eri hiç yazamadım 24 martta doğdu sabri eymenim mart annesi oldum sizlerle tekrr tanışıp yaşadıkklarımızı paylaşmak istiyorum hepinize merhaba
allah kavuştursunkızlar günaydın..... biz geldik..... annemle babamı yolladık hacca..... yalnız benim bebişin dün burnu akmaya başladı var mı böyle durumda olanlar ..... geçmiş çok kalabalık ev ödevim çoook
kız nasıl durucak 2 günnnnhaftasonu bayram alıŞverİŞdeydİk.bİde gÜzellİk bakım..malum son gÜne kalınca kalabalık oluyor kuafÖrler.
kendİme ojeden baŞka bİŞey almadım.sadece İrfana aldık.
İrfanı annemlere bıraktık.2gÜn yanlızız yanİ.
off kıyamam allahım kereme uzun ömürr versınnninşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
ben vermıomkızlar hiç keçi sütü içiren yokmu yaa varsa lütfen yazsınmirmirmirmir
canım ben iki gündür veriyorum..benim kız süt içmek istemiyordu bu nedenle sütüm azaldı..ama şimdi süt için deliriyor resmen..bu nedenle keçi sütü vermeye de başladım anne sütünün yanında..ilk verdiğimde tadını garipsiyor..ama sonra içiyor..kabızlık ya da başka bi yan etkisini de görmedim şu an..henüz doktorumla konuşmadım..ama formül mama vermektense keçi sütü daha iyidir diye düşünüyorum..bu konuyu çok araştırdım çünkü...
pastorizelerden veriyorum..üzerinde yarım yağlı yazıyor..sulandırmadan direk veriyorum..4 ayın üzerindeki bebeklere inek sütü bile sulandırmadan verilebilir diye biliyorum çünkü...canım cvp için teşekkür edrim yarım yağlımı veriyorsun bide sulandırıyormusun verirken cvplarsan sevinirim
ya arkadaşlar bu ticker nasıl yapılıo fenalık geldi bilgisayarı fırlatcam şimdii ne gıcık bi site bu yaa yardım edin kızlarrr nooluurrr
inşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
evet eşimle var ona göre yok ama küçük şeyler dağ gibi oldu patlamak üzereyim yakarışlarımıda duymuyor!kerem olmasaydı ne olurduneyse
melek yazın dikketimi çekti Allah kerem e uzun ömür versin demişsin amin de keremle ilgili bi problem yok ki şükür yanlış anladın heralde
kızıma önlük aldım çok süper bişi.... üzerinde " CANIM ANNEM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM" YAZIYOR...
çok sevdim..
bide kızıma çorap ama ayakkabı gibi olanlardan aldın bi numara küçügünü giyiyor.
çok kullanışlı bişii.
çıkartamıyor.
evet eşimle var ona göre yok ama küçük şeyler dağ gibi oldu patlamak üzereyim yakarışlarımıda duymuyor!kerem olmasaydı ne olurduneyse
melek yazın dikketimi çekti Allah kerem e uzun ömür versin demişsin amin de keremle ilgili bi problem yok ki şükür yanlış anladın heralde
bende kemeraltından almıştım kafadan gecmeli
önünde ÖPME BENİİ YAZIOOO
güle güle kullanın