2009 Nisan Anneleri buraya

evet eşimle var ona göre yok ama küçük şeyler dağ gibi oldu patlamak üzereyim yakarışlarımıda duymuyor!kerem olmasaydı ne olurduneyse
melek yazın dikketimi çekti Allah kerem e uzun ömür versin demişsin amin de keremle ilgili bi problem yok ki şükür yanlış anladın heralde

Sultan umarım halledebileceğiniz şeylerdir,kısa sürede çözersiniz problemlerinizi.

slm kıslarrrr...

3 gündür giremiomm..salak bilgisayar bozulduuu..açılmadı bileeee..format atııldı ama oğlumun tüm resimleride gitti yaaaa...:KK43:(

bende harıl harıl temizlikyapıommmm..halıları yıkatmaya verdim..tüller yıkancak..yatak çarşaflarını filan yıkandıı..ütü yapıommm..yerleri fırçalıomm..offf offf anlıycanız iş çokkkkk...

slm kıslarrrr...

3 gündür giremiomm..salak bilgisayar bozulduuu..açılmadı bileeee..format atııldı ama oğlumun tüm resimleride gitti yaaaa...:KK43:(

bende harıl harıl temizlikyapıommmm..halıları yıkatmaya verdim..tüller yıkancak..yatak çarşaflarını filan yıkandıı..ütü yapıommm..yerleri fırçalıomm..offf offf anlıycanız iş çokkkkk...
kolay gelsin :lepi:eek:ff çalışkan gördükçe sizi kendimi çok tembel hissettim.. ben hiç iş yapamıyorum hafta içi. haftasonuda evin yarısını yapıyorum diğer günde yarısını ...
sırf bu yüzden kayınvalidemin oraya tayin isticem nerdeyse.... o gönüllü bakmayaa

evet esra işyapıom ama öldüm valla..hiç bana göre deil yaa..bekarken ne güzelmişde kıymetini bilmemeişiz..ohh annem herşeyi yapardıııı..ekmekelden su göldenmişşş...

Son düzenleme:
neyse bende kaçıomm..azcık dinlenicemmm..kağanda acıktııı..parmağını emiyo kuzummmm..herkesi öpüyorumm..

kağanda arkadaşlarına ayiiyiii hııımm gıt gıtt diyoomuşşşş..valla kendi dediiiii..:))

slm kıslarrrr...

canım çok geçmiş olsun..bebişinin resimlerinin gitmesine çok üzüldüm..umarım aralarında kopyaladıkların vardır..bizim laptop da arıza yaptı..ki fiziksel hasara kadar darddisk de sorun vardı..bebişimin resimlerininde kopyaları yoktu..veri kurtarma merkezine gönderdik harddiski..ki o zaman bile resimlerin kurtarılmama ihtimali vardı..çok üzülmüştüm o zaman...geçmiş olsun tekrar...

Kızlar bu da Kayra'nın diş buğdayı :)
afiyet olsn canımmm çookk şekerr görünüyooo kaydirigubbakcemile3

ek gıda yiyen kuzuların annişleri bebişler neler yiyiyor......
vallllaaa aklına ne geliyosaaa zeynebin yemedigi kalmadıııı ona özel yapmıyorumm bzim yaptıgımzdan yiyooo

slm kıslarrrr...

kolay gelsin canımmmmm
bekarlık sultanklık kelimesi dogruymuşşşşşşşşş

:kahve: valllaaa yaaaaaaaaaaaa

]

bu arda slm kızlarr giremdm kaç gündrrrr site bozuuktu
nasılsnzzzz ben bu aralar çokkk yogunummm misafir var babamla kardeşim varr ablan bizde kaç zamndrrrr

zeynepp gel gel yapıyoo artıkkk
sultancım inşş kısa zamnda halledersnzz sorununuz
şirvancm k.bakma geç oldu ama araban hayırlı olsnnn güle güle kullan

kıslarrr hepinizi çokk özledim...bizim laptopta 1 aydır bozuk kardeşiminkini çaldım bugün sonundaa...kötükedihüso
geçmişi okuyamadım umarım kötü bişi yoktur ...yeni avatarlar süpe bu arada kuzuar büyümüş bayaa:nazar:

X