2009 Nisan Anneleri buraya

httptickers.TickerFactory.comeztd2;10103;30st20090419nAzra+Ecekd6e2age.png canım olmazsa yarın bunuda deneyelim ama bunda gün çıkmıyor sadece 7 aylık yazıyor

olmamışşş kızlar bebişlerinizi kocaman kocaman ısırdım ben azramı mamasını yedireyimm iyi geceler...

urlacım ben yatırmıyom çünkü evimiz çok sıcak.... ama yanmadığı zamanlar bi kaç kez yatırmıştım.... hatta ev soğukken normalde de giydirdim:):):)

okurken ben bile heyecanlandım çok geçmiş olsun

cold mix burun açıcı çok etklili kullanıyorum tavsiye ederim

herkese iyi geceler kızlar..biraz bizden haberler veriyim dedim gece gece..facebooktan listemde olanları biraz biraz takip edebiliyorum ama nehir tüm vaktimi alıyo çok fazla nette takılamıyorum..
bide çok hastalanan bi bebek.2 gün iyiysek 2 gün hastayız..geçenlerde yine hastaydık ateşimiz filan yüksekti hatta antibiyotik kullanırken hasta bile olduk yani.şimdi uyuyo prensesim.
bizimde hala dişimiz çıkmadı hemde belki hatırlarsınız ama nisan annelerinden ilk cinsiyetini öğrenen bendim:) bu arada kızım çok tembel galibaa hiç bi yaptığımı yapmak istemiyo..ne el çırpıyo ne tel sarsın yapıyo emeklesin istiyorum çok ama yüzüstü yatırıyorum anında sırtüstü dönüp bana bakıp gülüyo galiba emeklemicek kuzum.ama yürüteçle bütün odaları geziniyo zaten..ayyy çok uzun oldu...öptüm prenses ve prenslerii..

günaydın kıslar... ay en çok mutlu oldum.... pın pın gece 2 defa uyandı 2.uyanışında dayanamayıp yatağına bıraktım uyumuş kalmışız (Allah'tan ev sıcak) ve hala uyuyo... yani uyudum.... asıl mutluluğum ise; YOĞURT YAPTIM :) ve çok güsel olmuş MAŞALLAH MAŞALLAH... pastörize sütten pastörize yoğurtla yaptım.... hani bu meyve pürelerinin kavanozları var ya onlarda.... biri duru olmuş ama saten onun yoğurdunu az koymuştum diğeri tam kıvamdda... inşallah bundan sonrak,ler de tutar....
mutluluğumu paylaşayım dedim de... hepinizi öptük ve pınar hala uyuyo Ayyy bu nasıl bi lütuf bana.....

günaydınnnnnnnnnnn....

emelcim .tebrik ederim canım..bide sevincin 2 ye katlanırrrr..

ben tutturamıyorummm..tam olarak nasıl yaptın yazarmısın..çok cıvık oluyoo..şimdi çıkıyorumkahvaltı yapıciiizz..

merhaba kızlar

canım yoğurt tutmazsa eğer su kaynat yoğurtmayaladığın kabı benmari yapar gibi içine olurt etrafını tekrar sar birkaç saat beklet tutar.

günaydın kızlar..
bir selam çakıp gideyim dedim.12 de öesai bitiyor bizde.

bugün alışverişe gidiyoruz.
sonra annemin günü var belki oraya uğrarız irfanla.
durumlar gayet iyi..

ha bide irfan artık öne doğru emekliyor.
"dede" diyor hemde gayet düzgün bir şekilde.
hergün başka bir gelişme var irfanda.

kızlar az önce kızımın doktorunu aradım domuz gribi aşısıyla ilgili.bana yaptırma dedi bu zamana kadar yaptırılması tarafındaydım ama almanyada 5 çocuk ölmüş ondan sonra midem bulandı yaptırma dedi neticede bebeklerle yetişkinlerin aşıya duyarlılığı ve tepkileri aynı değil dedi.ben yaptırmama konusunda netleşdimm

geçmişolsn mirayaa
cicileride hayırlıolsb güle gle giysn kuzun
canım miraya ne kınası yapıyosnzz anlamdmm

geçmişolsn canımmm tüm ebbeklerd varr bu hastalıkk zaten ateşi bi gelip bi gidiyosa diş yapıyoodrr bi çıksada kurtulsaydıkk

o dr işini bilmiyolar sanırımm benim kuzudaa 2.950gr dogdu ama maşşallh şuan çookkçokkk iiiii 10 kilo hemn hemnnn

ben ayakkabı giydrdgim zamnnkilotlu çorabını giydireiyorum üzerine birde tüllü çorap hiç çıkmıyooo bizim babamz çookkk seviyoooo ben süsledkçee
ayakkabı numarası kaç bizim ki 19

kızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına

]

canım geçmiş olsn yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…