2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kıslar... ay en çok mutlu oldum.... pın pın gece 2 defa uyandı 2.uyanışında dayanamayıp yatağına bıraktım uyumuş kalmışız (Allah'tan ev sıcak) ve hala uyuyo... yani uyudum.... asıl mutluluğum ise; YOĞURT YAPTIM :) ve çok güsel olmuş MAŞALLAH MAŞALLAH... pastörize sütten pastörize yoğurtla yaptım.... hani bu meyve pürelerinin kavanozları var ya onlarda.... biri duru olmuş ama saten onun yoğurdunu az koymuştum diğeri tam kıvamdda... inşallah bundan sonrak,ler de tutar....
mutluluğumu paylaşayım dedim de... hepinizi öptük ve pınar hala uyuyo Ayyy bu nasıl bi lütuf bana.....
oh maşallah bende yaptım tuturdum....

pastörize sütten
21 aylık çocuk domuz gribi aşısı olduktan sonra öldü CNNTurk.com
ben hemen hemen bütün ükeye aşıyı vurup da ecelinizlede olsa kimse ölmesin denilebilceğini düşünmüyorum 100 binler vuruluyo tabiki o sıralar birileri ölecek allahın taktiri ülkemizde her 2,5 dakkada bi kalp krizinden 1 kişi ölüyo..
offfffffffffffffffffff allah korusun yaaaaaaaaaaa

Herkese merhaba
Yine çok uzun zamandır yazamıyordum.5 gündür de Doruk hasta.İshalle başladı.Sonra ateşi de yükseldi.Şİmdi antibiyotik kullanıyoruz.Bugün daha iyi gibi.En azından keyfi yerinde.İŞin ilginç tarafı hasta olduğundan beri mama içmek istemiyor.Beni de emmiyor.Hadi benim sütüm çok az tamam da mamayı niye istemiyor anlamadım.Bu arada bizim hala dişimiz yok.Çıkma belirtisi de yok:)Geç mi kaldı diye düşünüyordum ama benim de 1. yaşgünümde dişim yokmuş:)
Bazı bebeklerimiz domuz gribi aşısı olmuş.Doruk'un doktoru önermediğini söyledi.Biz vurdurmayacağız ona sanırım.Ben olacağım ama.
Geçmişi biraz okuyabildim.
Hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun.
Aysun taşınmış.Yeni evinde güle güle oturun canım.
Düşen bebeklerimizin iyi olmalarına çok sevindim.
Şirvan araban hayırlı olsun canım.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun:)
Benden bugünlük bu kadar.Bundan sonra arayı bu kadar açmam umarım.

günaydınnnnnnnnnnn....

emelcim .tebrik ederim canım..bide sevincin 2 ye katlanırrrr..

ben tutturamıyorummm..tam olarak nasıl yaptın yazarmısın..çok cıvık oluyoo..şimdi çıkıyorumkahvaltı yapıciiizz..
sütü kaynatma ısıt mama kavanozuna dök
serçe parmağını içine sok 7 ye kadar sayabileceksin öyle olcak sıcaklığı

1çay kaşığı yoğurdu bi çay tabağına koy üstüne azıcık süüte ilave et ve iice ez sonra bunu sütün içine dök
güzelce karıştır kaloriferin üstüne koy tabi mayalamadan önce koy mayaladıktan sonra yerinden oynatmaman gerekiyor ben kaloriferin üstünde yapıyorum 4 saate oluyo neyse mayaladıktan sonra iice sar2 havluyla 4 saat sonra hazırdır
eğer olmamışsa biraz daha beklet olur

günaydın kıslar... ay en çok mutlu oldum.... pın pın gece 2 defa uyandı 2.uyanışında dayanamayıp yatağına bıraktım uyumuş kalmışız (Allah'tan ev sıcak) ve hala uyuyo... yani uyudum.... asıl mutluluğum ise; YOĞURT YAPTIM :) ve çok güsel olmuş MAŞALLAH MAŞALLAH... pastörize sütten pastörize yoğurtla yaptım.... hani bu meyve pürelerinin kavanozları var ya onlarda.... biri duru olmuş ama saten onun yoğurdunu az koymuştum diğeri tam kıvamdda... inşallah bundan sonrak,ler de tutar....
mutluluğumu paylaşayım dedim de... hepinizi öptük ve pınar hala uyuyo Ayyy bu nasıl bi lütuf bana.....
tebrikler ...pınpın a afiyet olsun:)

herkese iyi geceler kızlar..biraz bizden haberler veriyim dedim gece gece..facebooktan listemde olanları biraz biraz takip edebiliyorum ama nehir tüm vaktimi alıyo çok fazla nette takılamıyorum..
bide çok hastalanan bi bebek.2 gün iyiysek 2 gün hastayız..geçenlerde yine hastaydık ateşimiz filan yüksekti hatta antibiyotik kullanırken hasta bile olduk yani.şimdi uyuyo prensesim.
bizimde hala dişimiz çıkmadı hemde belki hatırlarsınız ama nisan annelerinden ilk cinsiyetini öğrenen bendim:) bu arada kızım çok tembel galibaa hiç bi yaptığımı yapmak istemiyo..ne el çırpıyo ne tel sarsın yapıyo:KK43: emeklesin istiyorum çok ama yüzüstü yatırıyorum anında sırtüstü dönüp bana bakıp gülüyo galiba emeklemicek kuzum.ama yürüteçle bütün odaları geziniyo zaten..ayyy çok uzun oldu...öptüm prenses ve prenslerii..
benim oğlanda tembel canım
yüzüstü koyuyorum ayakla çırpınıyo kollarde hiç iş yok yapışıp kalıyo bide sinirleniyor :)

Herkese merhaba
Yine çok uzun zamandır yazamıyordum.5 gündür de Doruk hasta.İshalle başladı.Sonra ateşi de yükseldi.Şİmdi antibiyotik kullanıyoruz.Bugün daha iyi gibi.En azından keyfi yerinde.İŞin ilginç tarafı hasta olduğundan beri mama içmek istemiyor.Beni de emmiyor.Hadi benim sütüm çok az tamam da mamayı niye istemiyor anlamadım.Bu arada bizim hala dişimiz yok.Çıkma belirtisi de yok:)Geç mi kaldı diye düşünüyordum ama benim de 1. yaşgünümde dişim yokmuş:)
Bazı bebeklerimiz domuz gribi aşısı olmuş.Doruk'un doktoru önermediğini söyledi.Biz vurdurmayacağız ona sanırım.Ben olacağım ama.
Geçmişi biraz okuyabildim.
Hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun.
Aysun taşınmış.Yeni evinde güle güle oturun canım.
Düşen bebeklerimizin iyi olmalarına çok sevindim.
Şirvan araban hayırlı olsun canım.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun:)
Benden bugünlük bu kadar.Bundan sonra arayı bu kadar açmam umarım.
geçmiş olsun tuğbacım

günaydın kızlar....

aysun yeni evin hayırlı olsun güle güle otur gözünaydın

şirvan araban hayırlı olsun cnm kazasız belasız kullan inşallah:nazar:

MERHABA!
nAGıHANCIM,6 ay kınası yakılıyor brada,ama bizim biraz gecikmişti,hastalıklardan dolayı,bugüne kısmetmiş.Yaktık,Miray a bindallı giydirdik,Gülşen de koymuştu ıdil in fotosunu,onun gibi bizm de.

bu arada coldmix biz de aldık
hiç bulunamıyor deniyordu ya,ben de gittim eczaneye,depodan getirttirim dşye ilk sorduğum eczanede vardı:-)

Kullandkdünden beri,burun tıkanıklığımız pek geçmedi ama biraz daa kullanalım belki iyi gelir.

MERHABA!
nAGİHANCIM,6 ay kınası yakılıyor brada,ama bizim biraz gecikmişti,hastalıklardan dolayı,bugüne kısmetmiş.Yaktık,Miray a bindallı giydirdik,Gülşen de koymuştu İdil in fotosunu,onun gibi bizm de.

oohhh eglenmişsinizdirrrr

MERHABA!
nAGİHANCIM,6 ay kınası yakılıyor brada,ama bizim biraz gecikmişti,hastalıklardan dolayı,bugüne kısmetmiş.Yaktık,Miray a bindallı giydirdik,Gülşen de koymuştu İdil in fotosunu,onun gibi bizm de.

Hayırlı olsun Miray'ın kınası.Sen de koysana fotoğrafını.

kızlar kimse yok ama ben yazıyim,hava istanbulda sisliydi annem hava güneşil olacak dedi bizde floryaya gittik deniz kenarında yürüdük karnımızı doyurduk sonra biraz alış veriş yaptık....

oğluşa iki tane pantalon aldım eşimede güzel bir kazak.....

sıpam şimdi gitar çalıyor,acaip yaramaz bir çocuk hiper aktif gibi eli dursa ayağı durmuyor ve geceleri çığlık çığlığa ağlıyor aman sağlığı iyi olsunda gerisi boş..........

yusuf emeklemeye başladı maşşallah biraz yükseklere tırmanıp kalkmak istiyor ama diş yokk...

.............
direk gözüken fotoğraf nasıl yükleniyor,direct linki seçiyorum yine böyle çıkıyor???

kızlar kimse yok ama ben yazıyim,hava istanbulda sisliydi annem hava güneşil olacak dedi bizde floryaya gittik deniz kenarında yürüdük karnımızı doyurduk sonra biraz alış veriş yaptık....

sıpam şimdi gitar çalıyor,acaip yaramaz bir çocuk hiper aktif gibi eli dursa ayağı durmuyor ve geceleri çığlık çığlığa ağlıyor aman sağlığı iyi olsunda gerisi boş..........

yusuf emeklemeye başladı maşşallah biraz yükseklere tırmanıp kalkmak istiyor ama diş yokk...
aldıklarınızı güle güle kullanınnn
oh iyi yapmışsın gezmeklee

yerim ben bu cimcimeyi.............
maşallahhhhhhhhhhhhh tütütüütütütü

kızlar bebişine KEÇı SÜTÜ içiren varmı??varsa nasıl içiriyorsunuz sulandırarakmı??ben içirmek istiyorum sizce sakıncası varmı??

slm kızlar dün giremedim
demir 2 gündür kendi odasında yatıyo veeee 41 kere maşallahhh kii
sabaha kdr uyanmıyo
rahat geldi sanırım yatağı

bu arada coldmix biz de aldık
hiç bulunamıyor deniyordu ya,ben de gittim eczaneye,depodan getirttirim dşye ilk sorduğum eczanede vardı:-)

Kullandkdünden beri,burun tıkanıklığımız pek geçmedi ama biraz daa kullanalım belki iyi gelir.
geçmişolsn canmmm

ohhohh hayırlı olsn darısı bizee

oyyy yerimm ben seniiiii yaa çookk şekerrr maşallhhhh :nazar:

ne güzel mügecm alışsn biz 1 yaşında ayırıcz inşşşş ben karanlıktan çok korktugum içinn gece aglasa kalkamm

kızlar zeyneptee oturrken baya baya yamuluyoo yanii ayaklarını yana çalıyoo yan yan oturuyo ve kendini öne dogru uzatıyo emekler gibii ,
hala dişten bi haber yokkk bekliyorzz mirmirmirmir

slm kızlar dün giremedim
demir 2 gündür kendi odasında yatıyo veeee 41 kere maşallahhh kii
sabaha kdr uyanmıyo
rahat geldi sanırım yatağı
maşallahh
kızlar zeyneptee oturrken baya baya yamuluyoo yanii ayaklarını yana çalıyoo yan yan oturuyo ve kendini öne dogru uzatıyo emekler gibii ,
hala dişten bi haber yokkk bekliyorzz mirmirmirmir

aynen bizimkide öyleeee

X