2009 Nisan Anneleri buraya

geda biimkide şimdiye kdr geceleri emmezdi
1haftadır uynıp emmek istiyo
acaaba gündüzleri emmediğinimi tamamlıyo :)

bu arada kaçırmışım şirvan araba almışın hayırlı olsun... ayy biz de düşünüyoz ama hala düşünüyoz yaklaşık 3 aydır:):):):):):):)

bende hastalandım
kız benimi bekledin sennn
hadi hayırlısı bakalım

çok zor bşi gece atlattık kuzumun burnu tıkanmış 20 kere kalktı..
ilk defa bakıcıya bırakırken arkamdan ağladı..
duygulandım.. babasının kucağındayken gel gel deyince bana geliyo ama benden babasına gitmiyo...
bana alışmışş:))

dah ba ba ba demiyo benim ki yaaa. sadece aaa
diye sesleniyoo

ben sadece çorba içeirebiliyorum..
onuın dışında başka bir şey yemiyor..
bu arada muhallebiyi nasıl yapıyorsun bir deniyim belki yer.

ben çorbadan başka birşey yemediği için devamlı emziriyorum..

saol canım .. artık öğreneceğiz bir şekilde. vur kur parçala..
yeni arabada vurmayada kıyamam şimdi. ben 2.el alalım demiştim.oysakiii.

bu arada kaçırmışım şirvan araba almışın hayırlı olsun... ayy biz de düşünüyoz ama hala düşünüyoz yaklaşık 3 aydır:):):):):):):)
saol canım .. çoçuklu bir anneye gerek valla.. taksiyle olmuyor bir şürü eşyayı indir kalkdır. ,
en çok ta bebek arabasını artı bağaja koyacağıma seviniyorum. bizim binada asamsör olmadığından çıkartıp indirmek zor oluyordu. ,

evet şirvan herşeyi birlikte yapmayı planlıyorum artık hahahahhaha töbe töbeee
niye kız tövbe tövbe diyosun .. birlikte yaparız ne güzel ..

kızlarr ben sizle yaşışırken baran anadizinde yatıyordu. sephanın yanında..
sepha örtüsünü çekmiş kucağına .. onla oynuyor.. üztünde de boncuklu tespihler vardı..
nasıl çekti anlamdım..

oo şimdiden evi dağıtmaya başaldı sıpa

kızlar bu gece kocişle yalnız olacaz birazdan gelir yusuf annemde kalacak biz evimize gidecez bahane ev şimdi soğuktur :sm_cool: :asigim:
önemli değil canımmm,
bende emziriyorum gerçi bende pek kalmadıda bence emzir canım ek gıdadan daha önmeli bence benim sütüm yetse ek gıdaya çokda önem vermem zaten sütünlede eskisi gibi doymaz hem emzirmezsen sütün iyice azalır ben emzirebildiğin kadar emzir ek gıdayı fazlasıyla sonrada alır

canım sen ekmeği evde mi yapıyorsun yemek topiğine öyle yazmışsın makine s mi var tepside fırında yapmayı biliyorsan yazarmısın???cokacimcoook

ben biraz önce eşkiden sağdığım sütlerin hepsini attım
yazık oldu valla.

baran bey hiç içmedi.. sıpa .. tarihleride geçmek üzere 5-6 olmuş nerdeyse

yazık oldu valla.

amannn ben damla damla sağıp veriyorum sen atıyorsun çok olunca böyle oluyor galiba , şirvan şimdiye kadar kahvaltısına katsaydınya içmiyorsa,,, ayy çok üzüldümmm valla gitti canım mis gibi anne sütü :gitme:

canım ekmek makinesi var onşa yapıyoz... tavsiye ederim beko marka gayet kullanışlı ve güzel... bi ara hata sonucu hamuru fırında yapmak zorunda kaldım kek kalıbında ama o da güsel oldu...
aynı makineye koyduğum gibi 4 ölçek un 320ml su ve 1 ölçek şeker, 1.5 ölçek tuz ve 1.5 ölçek maya... 40 dk 180derece fırınıda.... ama ölçeğin bardakla ya da çay kaşığıyla karşılığını bilmiyom...

yazık oldu valla.

hıı tarif tamamda ölçüyü nasıl ayarlayacağım yapamamki bu şekilde sağol yinede

canım geçmiş olsun

dün gece cenkte hiç ama hiç uyumadı ilk defa ssabahdık 7 aylık bebek ilk kez oldu dişe sebep buluyom inşallah öledir

bende üzüldüm vallahi sütlerin ziyan olmasına
keremde en fazla 4 ay içebildi
geçen gün denedim memeyi vermeyi bakalım ne yapacak ne yapacağını şaşırdı gülüyo bi bana bkıyo bi memeye açmadı ağzını

gece ışık yakıyormusun geceyi gündüzü karıştırmış olabilir
güdüzleri uyutmayya calış

yavaş yavaş düzene gircek

egede bi araden sonra uyumuyoduuu

kızlar bu gece kocişle yalnız olacaz birazdan gelir yusuf annemde kalacak biz evimize gidecez bahane ev şimdi soğuktur :sm_cool: :asigim:
kız nasıl borakcannnn güğüünahhh

ayy üzüldüm şimdi yusufaaaaaaaaaaa

offffffffffffffffffff

bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla emel şimdilerde iyiyiz şükür sanırım pın pın gündüz ile geceyi hepten tersyüz etmiş...gündüz uyutmayın dicem ama nasıl olucak bilmiyorum benimki uykusu gelirde uyutmazsak deliriyor...
evet uyku zamanı geldımı uyutcan yoksa cıldırıooooooooo

duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

buarada araban hayırlı olsun cnmmmmmmmmmm
ayyy demirde hep beni istiyo ve bu bnm çoook hoşuma gidiyooo
aynenen benımde anne işteeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…