irfan hiç emmiyor artık.süt artık gelmiyor zaten sıkarsam ancak azıcık.koca adam oldular artık ne emmesi ya..
kız benimi bekledin sennnbende hastalandım
hadi hayırlısı bakalımberen başka aya kaldı hehehee
bizde özge yapcaz inşallah valla kızlar herşey sıcağı sıcağınayken istiyorum bir çocuk daha inşallah sağlıklı hayırlı bir kız ÖZGE neden bilemem kocam özge hastası
sağol canım bakıyorum şimdi....
ya bende meyve yediremiyorum sadece
sebze çorbasını ve muhallebiyi güzel yiyo
bide emiyo o kdr
bugün annemin bi arkadaşı geldi
anneme kaç kere emziriyo fln demiş
o da dr.u günde 3 kere demiş
arkadaşıda aaa ne kdr az olurmu öyle emzirsin demiş
iiideeeeeeeeeeeeeeeeee demir emerse ek gıdaları almıyo
ek gıdaları yerse emmiyo
çünkü ikisini birden verirsem çocuk her türlü tok oluyo
kafam karıştı yaaaaaa naaaapsammm
şirvan sen emziriyodun dimi kaç kere emziriyosunbarancığıı
saol canım .. artık öğreneceğiz bir şekilde. vur kur parçala..araba hayırlı olsun Şİrvancım.kazasız belasız.valla bÜyÜk araba park etmeyİ İyİ ÖĞren artık:))
İrfan mama sandalyesİnde Çok duramıyor Çok sıkılıyor ya bırak uyumayı.
artık durmadan evdekİ eŞyalara dokunmak evİn İÇİnde gezmek İstİyor.
kolum kopuyor taŞırken.
saol canım .. çoçuklu bir anneye gerek valla.. taksiyle olmuyor bir şürü eşyayı indir kalkdır. ,bu arada kaçırmışım şirvan araba almışın hayırlı olsun... ayy biz de düşünüyoz ama hala düşünüyoz yaklaşık 3 aydır:):):):):):):)
niye kız tövbe tövbe diyosun .. birlikte yaparız ne güzel ..evet şirvan herşeyi birlikte yapmayı planlıyorum artık hahahahhaha töbe töbeee
iyi akşamlar kızlar...........
şirvan araba aldın galiba geçmişi okuyamöadım hayırlı olsun........
eftelyasu ticker için sağol canım.......
bende harnup pekmezi ve üzüm pekmezi veriyorum yakışıklıma....
önemli değil canımmm,kızlar bu gece kocişle yalnız olacaz birazdan gelir yusuf annemde kalacak biz evimize gidecez bahane ev şimdi soğuktur :sm_cool: :asigim:
bende emziriyorum gerçi bende pek kalmadıda bence emzir canım ek gıdadan daha önmeli bence benim sütüm yetse ek gıdaya çokda önem vermem zaten sütünlede eskisi gibi doymaz hem emzirmezsen sütün iyice azalır ben emzirebildiğin kadar emzir ek gıdayı fazlasıyla sonrada alırya bende meyve yediremiyorum sadece
sebze çorbasını ve muhallebiyi güzel yiyo
bide emiyo o kdr
bugün annemin bi arkadaşı geldi
anneme kaç kere emziriyo fln demiş
o da dr.u günde 3 kere demiş
arkadaşıda aaa ne kdr az olurmu öyle emzirsin demiş
iiideeeeeeeeeeeeeeeeee demir emerse ek gıdaları almıyo
ek gıdaları yerse emmiyo
çünkü ikisini birden verirsem çocuk her türlü tok oluyo
kafam karıştı yaaaaaa naaaapsammm
şirvan sen emziriyodun dimi kaç kere emziriyosunbarancığıı
demirim ben de emziriyom... akşamları 4 kez falan bi de 4 e kadar annem sağdıklarımdan veriyo... ne kadar içiyo bilmiyom ama emiyo... gece uyumadığı için 3 4 kez daha emebiliyo ama boş mee oluyo ilerleyen saatlerde.... o yüzden o zaman da sağılandan veriyom
ben biraz önce eşkiden sağdığım sütlerin hepsini attım
yazık oldu valla.
baran bey hiç içmedi.. sıpa .. tarihleride geçmek üzere 5-6 olmuş nerdeyse
önemli değil canımmm,
bende emziriyorum gerçi bende pek kalmadıda bence emzir canım ek gıdadan daha önmeli bence benim sütüm yetse ek gıdaya çokda önem vermem zaten sütünlede eskisi gibi doymaz hem emzirmezsen sütün iyice azalır ben emzirebildiğin kadar emzir ek gıdayı fazlasıyla sonrada alır
canım sen ekmeği evde mi yapıyorsun yemek topiğine öyle yazmışsın makine s mi var tepside fırında yapmayı biliyorsan yazarmısın???cokacimcoook
ben biraz önce eşkiden sağdığım sütlerin hepsini attım
yazık oldu valla.
baran bey hiç içmedi.. sıpa .. tarihleride geçmek üzere 5-6 olmuş nerdeyse
canım ekmek makinesi var onşa yapıyoz... tavsiye ederim beko marka gayet kullanışlı ve güzel... bi ara hata sonucu hamuru fırında yapmak zorunda kaldım kek kalıbında ama o da güsel oldu...
aynı makineye koyduğum gibi 4 ölçek un 320ml su ve 1 ölçek şeker, 1.5 ölçek tuz ve 1.5 ölçek maya... 40 dk 180derece fırınıda.... ama ölçeğin bardakla ya da çay kaşığıyla karşılığını bilmiyom...
çok zor bşi gece atlattık kuzumun burnu tıkanmış 20 kere kalktı..
ilk defa bakıcıya bırakırken arkamdan ağladı..
duygulandım.. babasının kucağındayken gel gel deyince bana geliyo ama benden babasına gitmiyo...
bana alışmışş:))
dah ba ba ba demiyo benim ki yaaa. sadece aaa
diye sesleniyoo
gece ışık yakıyormusun geceyi gündüzü karıştırmış olabilirselam kıslar.. inş. herkes iyidir.. ben de pınar a henüz yoğurt yapmadım ara da bizim yoğurt veriyom
pekmez denemedim ama faydalı olduğunu düşünüyom......
yumurta vermeye başladık biz....
gülşencim ben pınarı uyutamıyorum artık...... gündüz hep uyuyo gece 2 den 8lere kadar bakıyo.. siz idil ile şimdi nasılsınız.... kıslar tavsiyeleriniz neler.... bu kızın uyumaması her şeyimi etkiliyo iş ev sizle bile arama girdi yawdua edin de düzelsin......
kız nasıl borakcannnn güğüünahhhkızlar bu gece kocişle yalnız olacaz birazdan gelir yusuf annemde kalacak biz evimize gidecez bahane ev şimdi soğuktur :sm_cool: :asigim:
evet uyku zamanı geldımı uyutcan yoksa cıldırıooooooooovalla emel şimdilerde iyiyiz şükür sanırım pın pın gündüz ile geceyi hepten tersyüz etmiş...gündüz uyutmayın dicem ama nasıl olucak bilmiyorum benimki uykusu gelirde uyutmazsak deliriyor...
duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmayyy canım oldum oldum söylemeyi unuttum sizlere..
hani ben bir cuma akşamı kocişin yanına gidecektim de bir türlü burdan ayrılamamıştım ya..
dedim yarın telefi ederim dedim ama nerde bir baktım ki özel misafir gelmiş..
şuan hastayımm.. biter bitmez alllah allah dicem kocişe :)))
melek duyyyy
aynenen benımde anne işteeeeeeeeeeeayyy demirde hep beni istiyo ve bu bnm çoook hoşuma gidiyooo