bende üzüldüm vallahi sütlerin ziyan olmasına
keremde en fazla 4 ay içebildi
geçen gün denedim memeyi vermeyi bakalım ne yapacak ne yapacağını şaşırdı gülüyo bi bana bkıyo bi memeye açmadı ağzını
kızz söleme bak nnazar degrrrrrbiraz geç oldu ama günaydınnnn..
12 de kalktık heh heee..kahvaltı yaptıkk..evv berbattttttttttttttttttttttt..
canım hiç bi iş yapmak istemiyoooo...
canım adını bidaha söylermsnn göremedm deyok canım tam anlamıyla uyku damlası değil bıtkısel bı damla netten bak ıstersen bebeği sakınleştırıyo ve uykuya dalışını kolaylaştırıyo
iiiii sevndm canmmmm kurtulmuşsnnnnayyy canım oldum oldum söylemeyi unuttum sizlere..
hani ben bir cuma akşamı kocişin yanına gidecektim de bir türlü burdan ayrılamamıştım ya..
dedim yarın telefi ederim dedim ama nerde bir baktım ki özel misafir gelmiş..
şuan hastayımm.. biter bitmez alllah allah dicem kocişe :)))
melek duyyyy
-kızlar bezleriniz numaraları kac kac biz 7-18 kullanıyoruzz
prima
biz toptan almıştık molfixx
7-18 iyiydi
onlar bitti
gecen gün büyük bi markette indirim vardı prima 13,45 ------------5 paket aldık ama molfix 'e göre prima küçük gibi geldi....
ben gogly nin muhallebisini yapıyorum hapır hupur yiyoben sadece çorba içeirebiliyorum..
onuın dışında başka bir şey yemiyor..
bu arada muhallebiyi nasıl yapıyorsun bir deniyim belki yer.
ben çorbadan başka birşey yemediği için devamlı emziriyorum..
saol canım .. artık öğreneceğiz bir şekilde. vur kur parçala..
yeni arabada vurmayada kıyamam şimdi. ben 2.el alalım demiştim.oysakiii.
saol canım .. çoçuklu bir anneye gerek valla.. taksiyle olmuyor bir şürü eşyayı indir kalkdır. ,
en çok ta bebek arabasını artı bağaja koyacağıma seviniyorum. bizim binada asamsör olmadığından çıkartıp indirmek zor oluyordu. ,
niye kız tövbe tövbe diyosun .. birlikte yaparız ne güzel ..
bende çok şükür süt var hatta bugün pek bi coştular nedenseönemli değil canımmm,
bende emziriyorum gerçi bende pek kalmadıda bence emzir canım ek gıdadan daha önmeli bence benim sütüm yetse ek gıdaya çokda önem vermem zaten sütünlede eskisi gibi doymaz hem emzirmezsen sütün iyice azalır ben emzirebildiğin kadar emzir ek gıdayı fazlasıyla sonrada alır
canım sen ekmeği evde mi yapıyorsun yemek topiğine öyle yazmışsın makine s mi var tepside fırında yapmayı biliyorsan yazarmısın???cokacimcoook
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yazık olmuş yaaaaaben biraz önce eşkiden sağdığım sütlerin hepsini attım
yazık oldu valla.
baran bey hiç içmedi.. sıpa .. tarihleride geçmek üzere 5-6 olmuş nerdeyse
melek bende primanın 7-18ini kullanıyorum 92lisini 26.90 falandı sanırım
bu arada ne zamandır yazcam unutuyorum geçenlerde keremşn altını aldım bezi paket yaptım banyoya gidiyorum yerde toz gördüm bezle alayım dedi dış tarafıyla nasıl güzel aldı anlatamam vallahi süper toz kapıyor