2009 Nisan Anneleri buraya

bende üzüldüm vallahi sütlerin ziyan olmasına
keremde en fazla 4 ay içebildi
geçen gün denedim memeyi vermeyi bakalım ne yapacak ne yapacağını şaşırdı gülüyo bi bana bkıyo bi memeye açmadı ağzını:KK70:

sütünmüüüüü yokkk

kıaymam keremeee:hulya:

kızlar domuz gribi aşısı yaptıran veya düşünen varmı benim ortanca oglum 2 defa zatüre başlangıcı olmuştu
yani bünyesi elverişli zatüre ye ne yapsam bilmiyorum bana akıl verinnnnnnnn

siz ne düşünüyosunuz

kızlar benimkie emmediği memeleri şimdi gösteriyorum memenin ucunu bi ısırıyor sonra pis gülüyor ısırmadan önce gözlerimin içine bakıyor ısırırken avuçlarını sıkıyor.

sabah görüşürüz yazdıklarınızı okudum gidiyorum :) acık kocamlan ilgileneyim zaten 2 saat tv izler sonrada uyuuruz :KK70: en azından yanında oturayım di mi tam yaşlı çift olduk hee..

-kızlar bezleriniz numaraları kac kac biz 7-18 kullanıyoruzz

prima

biz toptan almıştık molfixx
7-18 iyiydi

onlar bitti
gecen gün büyük bi markette indirim vardı prima 13,45 ------------5 paket aldık ama molfix 'e göre prima küçük gibi geldi....

benim kociş yeni gelecek
iş çıkışı berbere gidicektiiii

karnımda zill çalıooo

oglumda uyanır şimdi

sonra yemek yerız otururz biraz tv sonra yatakkkkkkkkkk

sabah görüşmek üzereee

ay sinir oldum...
ticker yapiim dedim uykusuzluğuma rağmen her şeyi denedim cevap:
"Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. " ve ben de birileri yard edene kadar bırakıyom...... iyi akşamlar size.... görüşürük yarın..... sinir olmazsam ya da dinlenirsem tekrar denicem....

melek bende primanın 7-18ini kullanıyorum 92lisini 26.90 falandı sanırım
bu arada ne zamandır yazcam unutuyorum geçenlerde keremşn altını aldım bezi paket yaptım banyoya gidiyorum yerde toz gördüm bezle alayım dedi dış tarafıyla nasıl güzel aldı anlatamam vallahi süper toz kapıyor

biraz geç oldu ama günaydınnnn..

12 de kalktık heh heee..kahvaltı yaptıkk..evv berbattttttttttttttttttttttt..

canım hiç bi iş yapmak istemiyoooo...
kızz söleme bak nnazar degrrrrr
uykusu nasıl yani düzeni bi yaz bakalımm

yok canım tam anlamıyla uyku damlası değil bıtkısel bı damla netten bak ıstersen bebeği sakınleştırıyo ve uykuya dalışını kolaylaştırıyo
canım adını bidaha söylermsnn göremedm de

ayyy canım oldum oldum söylemeyi unuttum sizlere..
hani ben bir cuma akşamı kocişin yanına gidecektim de bir türlü burdan ayrılamamıştım ya..
dedim yarın telefi ederim dedim ama nerde bir baktım ki özel misafir gelmiş..

şuan hastayımm.. biter bitmez alllah allah dicem kocişe :)))
melek duyyyy
iiiii sevndm canmmmm kurtulmuşsnnnn

-kızlar bezleriniz numaraları kac kac biz 7-18 kullanıyoruzz

prima

biz toptan almıştık molfixx
7-18 iyiydi

onlar bitti
gecen gün büyük bi markette indirim vardı prima 13,45 ------------5 paket aldık ama molfix 'e göre prima küçük gibi geldi....

bizm bez 4numara 4+ ama

Biz de 4 numara kullanıyoruz.
Kızlar çoğu bebek geri ileri emeklemeye başlamış bir şekilde,bizde emekleme adına hiçbir hareket yok,bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz acaba?Evde kendiniz özel birşeyler yapıyor musunuz,hareket etsinler diye??Tamam,her bebeğin gelişimi farklı ama,bizimkinin de başlaması gerekiyrdu bence.yerde debelenirken yer değiştirip ileri kaymış oluyor ama farkında olmadan yani.

biz primanın 5 numarasını kullanıyoruz önceden huggis kullanıyorduk o daha büyük ama dışına çıkarıyor ve sıkıyordu bebişimi bide içi çok sert geliyor huggisin o yüzden primaya geçtik çok daha iyi prima

ben sadece çorba içeirebiliyorum..
onuın dışında başka bir şey yemiyor..
bu arada muhallebiyi nasıl yapıyorsun bir deniyim belki yer.

ben çorbadan başka birşey yemediği için devamlı emziriyorum..

saol canım .. artık öğreneceğiz bir şekilde. vur kur parçala..
yeni arabada vurmayada kıyamam şimdi. ben 2.el alalım demiştim.oysakiii.

saol canım .. çoçuklu bir anneye gerek valla.. taksiyle olmuyor bir şürü eşyayı indir kalkdır. ,
en çok ta bebek arabasını artı bağaja koyacağıma seviniyorum. bizim binada asamsör olmadığından çıkartıp indirmek zor oluyordu. ,

niye kız tövbe tövbe diyosun .. birlikte yaparız ne güzel ..
ben gogly nin muhallebisini yapıyorum hapır hupur yiyo
o yemezse ben yiyorum tadı çok güzeellll dene eminim reddetmicek

yapalım şirvancım yapalımmmmkaydirigubbakcemile3
önemli değil canımmm,

bende emziriyorum gerçi bende pek kalmadıda bence emzir canım ek gıdadan daha önmeli bence benim sütüm yetse ek gıdaya çokda önem vermem zaten sütünlede eskisi gibi doymaz hem emzirmezsen sütün iyice azalır ben emzirebildiğin kadar emzir ek gıdayı fazlasıyla sonrada alır

canım sen ekmeği evde mi yapıyorsun yemek topiğine öyle yazmışsın makine s mi var tepside fırında yapmayı biliyorsan yazarmısın???cokacimcoook
bende çok şükür süt var hatta bugün pek bi coştular nedense
emziriyorum fakat bu seferde ek gıda almıyo
anne sütü 6 aydan sonra ek gıdalar kdr fayda etmiyo
1 yaşından sonra bıraktırmayı düşünüyorum
şimdilik varken emsin tabii
ben biraz önce eşkiden sağdığım sütlerin hepsini attım
yazık oldu valla.

baran bey hiç içmedi.. sıpa .. tarihleride geçmek üzere 5-6 olmuş nerdeyse
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yazık olmuş yaaaaa
bnmde buzlukta duruyo
kahvaltılarına koyuyorum
arada çorbalarını sulandırıyorum
melek bende primanın 7-18ini kullanıyorum 92lisini 26.90 falandı sanırım
bu arada ne zamandır yazcam unutuyorum geçenlerde keremşn altını aldım bezi paket yaptım banyoya gidiyorum yerde toz gördüm bezle alayım dedi dış tarafıyla nasıl güzel aldı anlatamam vallahi süper toz kapıyor

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay sultan alemsin şimdiye kdr güzel toz alan bi bez bulamamıştım bundan sonra primayımı denesem kaydirigubbakcemile3

Demir uyudu
kociş koltukta sızdı
bende gideyim bariiii
iyi gecelerrrrr kovalasın sizi 7 cücelerrrr :p

X