2009 Nisan Anneleri buraya

yok canım tam anlamıyla uyku damlası değil bıtkısel bı damla netten bak ıstersen bebeği sakınleştırıyo ve uykuya dalışını kolaylaştırıyo

şirvan sen regl oldun mu? yoksa beren geliyor mu???

ayyy canım oldum oldum söylemeyi unuttum sizlere..
hani ben bir cuma akşamı kocişin yanına gidecektim de bir türlü burdan ayrılamamıştım ya..
dedim yarın telefi ederim dedim ama nerde bir baktım ki özel misafir gelmiş..

şuan hastayımm.. biter bitmez alllah allah dicem kocişe :)))
melek duyyyy

müge cnm sitenizi dolaştım ve bayıldım harika olmuş oğluşunda çok yakışıklı maşallah çok güzel bir anı olmuş tekrar tekrar bayıldımmmmmmmmm
tşkleerrrrrrrrrrrrrrr
kötü bir niyetim yoktu yanlış anladıysan özür dilerim a.s., ben o telaşı özlüyormusun demek istemiştim

maşallahh

tebrik ederim valla Sultan

hayırlı olsunnn sağlıkla inşallah
yok cnm bende şakasına söyledm
şuan halimden o kdr memnunumkiiiii anlatamammmm
ben bu çoçuğa yoğurt yediremiyorummmm

bende yediremiyorum
nolcak bilmiyorum pekmezide denedim
içine cici bebede koydum
elmalısınıda verdim
ev yoğurduda yaptım yooooooooooooook yemiyoooo

yaaaa Demir yine mama sandalyesinde uyumaya alıştııııııııııııklava:

şirvancım burda mısın? tombişimiz nasıl

tosbağa iyi allaha şükür.. şuna yanımda oturmuş .. kağıt parçalıyor...

mama sandalyesi arkadan yatmıyor mu canım.
yatıyorsa bırak keyfini bozmadan uyuyu versin.. nasılsa yarım saat uyuyup kalkıyorlar..

yatıyo şirvancımda
ben her yere mama sandalyesini nasıl götürücem
ne güzel yanyana uyrduk oğluşumlaaa bu haftada buna taktı kafayı

beren başka aya kaldı hehehee

bizde özge yapcaz inşallah valla kızlar herşey sıcağı sıcağınayken istiyorum bir çocuk daha inşallah sağlıklı hayırlı bir kız ÖZGE neden bilemem kocam özge hastası

yok canım tam anlamıyla uyku damlası değil bıtkısel bı damla netten bak ıstersen bebeği sakınleştırıyo ve uykuya dalışını kolaylaştırıyo

sağol canım bakıyorum şimdi....

aay çok kötü sen ne zaman uyuyosun ki o zaman bence gündüz kaç saat uyuyo topla bak..sonra hergün gündüz 1 saat az uyut ve gündüz uykusu azaldıkça gece çoğalsın yavaş yavaş birden olmaz çook delirir..bir de mesela akşam 10 da gece uykusuna yatıracaksan 10 dan önce 3-4 saat uyutma ayakta kalsın zor ama en azından yavaş yavaş yaparsın bak sütünde azalmış sanada yazık..

benimki sadece gündüz 1 saat ve yemek zamanları oturuyo çok alıştı rahata ya yatakta yatar ya salonun yerinde döner durur geniş yer olmazsa deliriyo..hatta salonda karşısına koltuk çıkarda ilerleyemezse de deliriyo :)))

seher saol canım bi bakaım.... inş zararsız ve etkilidir... yoksa ben yakında uykusuz ve yorgunluktan bitab düşcem....

bu arada kızlar ben pınara kesinlikle bebe bisküvisi ya da mama yediremiyorum.. turşu bile tuttum ağzına maşallah bıraksam yicek ama mama ve bisküvi yok... elma rendesine koyuyom reddediyo sade elmayı seviyo...Allah tan meyve reddetmiyo...

kızlar özlem hiç girmiyor topiğe dimi..

facede tarlayla uğraşıyor ama... dur ben ona ordan bir mesaj atım ona...

denizcim biz demiri yaklaşık 1aydır mama sandalyesinde oturtuyoruz
bide kamyon şoförleri gibi kolları atıyo yana yayılıyo oohhhh
çok gülüyorum o haline

valla bu bebeler gıt gıde ınatcı oldu
selende aynı bışeyı ıstemıyosa o ağzı mıhlıyo sıpa açmıyo bıde hep gezıcek ya yerde emekleyerek yada yurutecte ama senın dediğin gibi denız bişeye takılırsa çok sınırlenıyo
valla selen 2 aylıktı sanırım ben 10 gun kadar kullandım o damlayı canım gaz yuzunden almıştım gecelerı sakınlesın dıe işe yaramıştı

denizcim saol canım inş. artık şefkat yok... azaltacam gündüz uykusunu... akşam hiç uyutmadan 12-6 uykularına geri dönse keşke.....

rosebery ben de bi deneerkek düşünüyom ama seneye çalışmayı düşünüyom bunun için....hayırlısı artık... hadi bakalım sizin de ÖZGE şimdiden hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya bende meyve yediremiyorum sadece
sebze çorbasını ve muhallebiyi güzel yiyo
bide emiyo o kdr
bugün annemin bi arkadaşı geldi
anneme kaç kere emziriyo fln demiş
o da dr.u günde 3 kere demiş
arkadaşıda aaa ne kdr az olurmu öyle emzirsin demiş
iiideeeeeeeeeeeeeeeeee demir emerse ek gıdaları almıyo
ek gıdaları yerse emmiyo
çünkü ikisini birden verirsem çocuk her türlü tok oluyo
kafam karıştı yaaaaaa naaaapsammm

şirvan sen emziriyodun dimi kaç kere emziriyosunbarancığıı

araba hayırlı olsun Şırvancım.kazasız belasız.valla bÜyÜk araba park etmeyı ıyı ÖĞren artık:))

ırfan mama sandalyesınde Çok duramıyor Çok sıkılıyor ya bırak uyumayı.
artık durmadan evdekı eŞyalara dokunmak evın ıÇınde gezmek ıstıyor.
kolum kopuyor taŞırken.

kızlar özlem hiç girmiyor topiğe dimi..

facede tarlayla uğraşıyor ama... dur ben ona ordan bir mesaj atım ona...

mıhtarım kim tutar seni.....
,
bu arada ben de son zamanlarda gelemiyom buraya ama sebebi hep pınar.... ama aklım hep sizde... geçmişe bakamıyom.... ama girdiğim zaman göz atıyom.....kafamçokkarıştı

irfan hiç emmiyor artık.süt artık gelmiyor zaten sıkarsam ancak azıcık.koca adam oldular artık ne emmesi ya..

ben kaÇar bugÜn Çok yoĞundu ıŞler pestılım Çıktı.bıde gıymıŞım topukluları ne akla hızmetse..

demirim ben de emziriyom... akşamları 4 kez falan bi de 4 e kadar annem sağdıklarımdan veriyo... ne kadar içiyo bilmiyom ama emiyo... gece uyumadığı için 3 4 kez daha emebiliyo ama boş mee oluyo ilerleyen saatlerde.... o yüzden o zaman da sağılandan veriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…