Biz de 4 numara kullanıyoruz.
Kızlar çoğu bebek geri ileri emeklemeye başlamış bir şekilde,bizde emekleme adına hiçbir hareket yok,bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz acaba?Evde kendiniz özel birşeyler yapıyor musunuz,hareket etsinler diye??Tamam,her bebeğin gelişimi farklı ama,bizimkinin de başlaması gerekiyrdu bence.yerde debelenirken yer değiştirip ileri kaymış oluyor ama farkında olmadan yani.
elifcim ela da da tık yoktu uzun zamandır yerde takılıyo kendi kendine çevresindede oyunaklar sanırım onlara ulaşmaya çalışıyo ya da yerde dura dura hareket etmeyi öğrendi yoksa hiç bişey yapacağı yoktu ama merak etme cnm daha erken emekleyen 1-2 kişi var zaten ileri bizimkiler anca sürünüyo :)Biz de 4 numara kullanıyoruz.
Kızlar çoğu bebek geri ileri emeklemeye başlamış bir şekilde,bizde emekleme adına hiçbir hareket yok,bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz acaba?Evde kendiniz özel birşeyler yapıyor musunuz,hareket etsinler diye??Tamam,her bebeğin gelişimi farklı ama,bizimkinin de başlaması gerekiyrdu bence.yerde debelenirken yer değiştirip ileri kaymış oluyor ama farkında olmadan yani.
cnm bende 5 numarasını almak istiyorum artık ama aradan kaçar mı diye düşünüyorum yaa 4 iyi geliyo şu an ama bacakları çok sıkıyooo hep kırmızı oluyo şişko bacak bizimki..5 kaç kilo senin bebek??biz primanın 5 numarasını kullanıyoruz önceden huggis kullanıyorduk o daha büyük ama dışına çıkarıyor ve sıkıyordu bebişimi bide içi çok sert geliyor huggisin o yüzden primaya geçtik çok daha iyi prima
günaydın..yalnız değilsin seher bizde erkenciyiz.hatta yatmadık gibi bişey.15 20 dk da bir ağladı ecrin mızıldanma da değil.en son fitil verdim.6 da her zamanki gibi uyandık.
ecrini dün yere yorgan serip bıraktım mamasını hazırlamaya gittim.yürüteçde tehlikeli oluyor benim laptop masasını devirdi geçen gün.yerde daha iyi olur dedim oyuncaklarınıda yanına koydum.tabi hiçbiri ilgisini çekmemiş.yuvarlandımı süründümü emekledimi bilmiyorum ama yine laptop masama kadar gelmiş kablosunu yalıyordu yerde :) sehercim seninki toz bezi benimki vileda kaydirigubbakcemile3
günaydın..yalnız değilsin seher bizde erkenciyiz.hatta yatmadık gibi bişey.15 20 dk da bir ağladı ecrin mızıldanma da değil.en son fitil verdim.6 da her zamanki gibi uyandık.
ecrini dün yere yorgan serip bıraktım mamasını hazırlamaya gittim.yürüteçde tehlikeli oluyor benim laptop masasını devirdi geçen gün.yerde daha iyi olur dedim oyuncaklarınıda yanına koydum.tabi hiçbiri ilgisini çekmemiş.yuvarlandımı süründümü emekledimi bilmiyorum ama yine laptop masama kadar gelmiş kablosunu yalıyordu yerde :) sehercim seninki toz bezi benimki vileda kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba benim görümcem doktor ve kesinlikle domuş gribi aşısı yaptırın dedi. hatta ben emzirdiğim için sana da yapabilirler belki dedi. biz öğleden sonra aşı olmaya gideceğiz. ben bilgilendireyim dedim. her doktor farklı söylüyor olabilir tabi. size kalmış karar vermek. biraz önce eşimle konuştum onların iş yerinde de biri domuz gribi olmuş iyice korktum