Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şirvan sen regl oldun mu? yoksa beren geliyor mu???
tşkleerrrrrrrrrrrrrrrmüge cnm sitenizi dolaştım ve bayıldım harika olmuş oğluşunda çok yakışıklı maşallah çok güzel bir anı olmuş tekrar tekrar bayıldımmmmmmmmm
yok cnm bende şakasına söyledmkötü bir niyetim yoktu yanlış anladıysan özür dilerim a.s., ben o telaşı özlüyormusun demek istemiştim
maşallahh
tebrik ederim valla Sultan
hayırlı olsunnn sağlıkla inşallah
ben bu çoçuğa yoğurt yediremiyorummmm
şirvancım burda mısın? tombişimiz nasıl
tşkleerrrrrrrrrrrrrrr
yok cnm bende şakasına söyledm
şuan halimden o kdr memnunumkiiiii anlatamammmm
bende yediremiyorum
nolcak bilmiyorum pekmezide denedim
içine cici bebede koydum
elmalısınıda verdim
ev yoğurduda yaptım yooooooooooooook yemiyoooo
yaaaa Demir yine mama sandalyesinde uyumaya alıştııııııııııııklava:
ayyy canım oldum oldum söylemeyi unuttum sizlere..
hani ben bir cuma akşamı kocişin yanına gidecektim de bir türlü burdan ayrılamamıştım ya..
dedim yarın telefi ederim dedim ama nerde bir baktım ki özel misafir gelmiş..
şuan hastayımm.. biter bitmez alllah allah dicem kocişe :)))
melek duyyyy
yok canım tam anlamıyla uyku damlası değil bıtkısel bı damla netten bak ıstersen bebeği sakınleştırıyo ve uykuya dalışını kolaylaştırıyo
aay çok kötü sen ne zaman uyuyosun ki o zaman bence gündüz kaç saat uyuyo topla bak..sonra hergün gündüz 1 saat az uyut ve gündüz uykusu azaldıkça gece çoğalsın yavaş yavaş birden olmaz çook delirir..bir de mesela akşam 10 da gece uykusuna yatıracaksan 10 dan önce 3-4 saat uyutma ayakta kalsın zor ama en azından yavaş yavaş yaparsın bak sütünde azalmış sanada yazık..selam kıslar.. inş. herkes iyidir.. ben de pınar a henüz yoğurt yapmadım ara da bizim yoğurt veriyom
pekmez denemedim ama faydalı olduğunu düşünüyom......
yumurta vermeye başladık biz....
gülşencim ben pınarı uyutamıyorum artık...... gündüz hep uyuyo gece 2 den 8lere kadar bakıyo.. siz idil ile şimdi nasılsınız.... kıslar tavsiyeleriniz neler.... bu kızın uyumaması her şeyimi etkiliyo iş ev sizle bile arama girdi yaw dua edin de düzelsin......
tşkleerrrrrrrrrrrrrrr
yok cnm bende şakasına söyledm
şuan halimden o kdr memnunumkiiiii anlatamammmm
bende yediremiyorum
nolcak bilmiyorum pekmezide denedim
içine cici bebede koydum
elmalısınıda verdim
ev yoğurduda yaptım yooooooooooooook yemiyoooo
yaaaa Demir yine mama sandalyesinde uyumaya alıştııııııııııııklava:
aay çok kötü sen ne zaman uyuyosun ki o zaman bence gündüz kaç saat uyuyo topla bak..sonra hergün gündüz 1 saat az uyut ve gündüz uykusu azaldıkça gece çoğalsın yavaş yavaş birden olmaz çook delirir..bir de mesela akşam 10 da gece uykusuna yatıracaksan 10 dan önce 3-4 saat uyutma ayakta kalsın zor ama en azından yavaş yavaş yaparsın bak sütünde azalmış sanada yazık..
benimki sadece gündüz 1 saat ve yemek zamanları oturuyo çok alıştı rahata ya yatakta yatar ya salonun yerinde döner durur geniş yer olmazsa deliriyo..hatta salonda karşısına koltuk çıkarda ilerleyemezse de deliriyo :)))
kızlar özlem hiç girmiyor topiğe dimi..
facede tarlayla uğraşıyor ama... dur ben ona ordan bir mesaj atım ona...
ya bende meyve yediremiyorum sadece
sebze çorbasını ve muhallebiyi güzel yiyo
bide emiyo o kdr
bugün annemin bi arkadaşı geldi
anneme kaç kere emziriyo fln demiş
o da dr.u günde 3 kere demiş
arkadaşıda aaa ne kdr az olurmu öyle emzirsin demiş
iiideeeeeeeeeeeeeeeeee demir emerse ek gıdaları almıyo
ek gıdaları yerse emmiyo
çünkü ikisini birden verirsem çocuk her türlü tok oluyo
kafam karıştı yaaaaaa naaaapsammm
şirvan sen emziriyodun dimi kaç kere emziriyosunbarancığıı