2009 Nisan Anneleri buraya

bize yapmadı bilemiyorum cnm

kızlar ben süt verdim ulaşınkınden pınar bulamadım bir deneyim dedi 70 cc erdim lıkır lıkır içti bakalım gaz sorun olmazsa vereceğim arada
canım erken degılmi
1 yaşına kadar vermıyorlar süt

belki diceksiniz balıkta 9 aya kadar verilmez

ama süt astım yapabiliyormuş erken yaşta verılen sütten

oy maşallahhhhhhhhhhhhh

canım Kadir Tuğcu nun yorumunu okudum bir şey olmaz erin dedi bend edenemek için verdim, sağlık bakanlığınca onaylanmış bir şey varmı yoksa bir kaç doktorun fikrimi süt vermeme çok arada kaldım aslında vermek istiyorum çünkü mamaya hiç güvenmiyorum diğer yandan da tereddütlerim ar bir sorun çıkarmı diye Dr Kadir Tuğcu güenilir bir doktor bildiğim kadarıyla açık bir şekilde erebilirsiniz diyor ama alerjisi varsa ermeyin diyor 0ffff benim doktorumda muhallebiyi sütle yapabilirsin dedi , gerçekten ikilemde kalıyorum onları okuyunca tatmin oluyorum bir şey olmaz bizde sütle büyümüşüz bir şey olmamış diyorum sonrada geçmişle şimdi bir değil diyorum kafam çokk karışıkkkk

bu arada eymene maşallah

doktorun biri bebeklerde süt zeka geriletiyor demiş ,
kızda yorum yapmış , 6 aylıktan sonra inek sütü ile beslenmişim makine mühendisiyim :)))

kızda yorum yapmış , 6 aylıktan sonra inek sütü ile beslenmişim makine mühendisiyim :)))
koptumöömmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
alerjisinin olmadıgından emin degılsın sanırım
demi
oyüzden sütü suyla
karıştır

makine mühendisi arkadaşa katılıyorum,benim annem 15 yaşında beni doğurmuş gögüs ucu olmadığı için ben bir damla bile anne sütü almamışım inek sütüyle büyümüşüm okul hayatım çok parlaktı en sebdiğim ders matematikti istanbul üniversitesi iktisat 3 den terkim yani süt alanlarda zeka geriliğine inanmıyorum....

kayınvalidem kayserili o zamanlar halı dokudukları için çocuklarına hiç bakamamışlar eşim uzm doktor diğer kardeşleride diş hekimi....

kızlar sün capacity avm deydim kıyafetlere baktım bir mont 475 ytl idi bg store da aman dedim ne ucuz hemen aldım bir tane (şaka şaka ) küçücük bir pantolon 256 ytl millet kafayı mı yedi acaba

ben bugün oğluma wenice den çok güzel merserize bir tulum aldım pamuk gibi yumuşacık ve çok kaliteli birde eşofman takımı aldım 16.99 süper iki iplikten içi şardonlu %70 indirim var ....

uzun lafın kısası nasıl bir sektör bu çocuk işi anlamadım...

oğluş komando gibi istediği her yere gidiyor kardeşimin odasında ranza var altına girdi şimdi onu çıkar bakalım kıyamaet kopacak...

kızlar benim tickerda 7 ay gösteriyor oğluş 10 nisan 7 ay 4 günlük neden acaba?

son sayfadaki tarih yerine yazdıktan sonra başka tarih yeri varmı?

kızlar benim tickerda 7 ay gösteriyor oğluş 10 nisan 7 ay 4 günlük neden acaba?

son sayfadaki tarih yerine yazdıktan sonra başka tarih yeri varmı?

canım senin seçtiğinde öyle galiba benim ilk yaptığım tickerde öyleydi istersen sana hazırlarım doğum tarihini ver bebişinin beğenirsen kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…