bize yapmadı bilemiyorum cnmben götürdüm canım bir fotoğrafında kayma olmuş arada kayıyor gibi dr ilaç damlatmamız lazım yan etkisi ar deyince vazgeçtim genelde bebeklerde olur yorgun olduklarında yada fotoğraf mak vs şeylere bakınca dedi 1 yaşında götüreceğim
maşallah
gaz yaptımı nohut bizimki gazlı bir bebek
canım erken degılmikızlar ben süt verdim ulaşınkınden pınar bulamadım bir deneyim dedi 70 cc erdim lıkır lıkır içti bakalım gaz sorun olmazsa vereceğim arada
oy maşallahhhhhhhhhhhhh[/url][/IMG]
bize yapmadı bilemiyorum cnm
canım erken degılmi
1 yaşına kadar vermıyorlar süt
belki diceksiniz balıkta 9 aya kadar verilmez
ama süt astım yapabiliyormuş erken yaşta verılen sütten
oy maşallahhhhhhhhhhhhh
süt verecekseniz yarı su yarı süt verin
koptumöömmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:doktorun biri bebeklerde süt zeka geriletiyor demiş ,
kızda yorum yapmış , 6 aylıktan sonra inek sütü ile beslenmişim makine mühendisiyim :)))
alerjisinin olmadıgından emin degılsın sanırımcanım Kadir Tuğcu nun yorumunu okudum bir şey olmaz erin dedi bend edenemek için verdim, sağlık bakanlığınca onaylanmış bir şey varmı yoksa bir kaç doktorun fikrimi süt vermeme çok arada kaldım aslında vermek istiyorum çünkü mamaya hiç güvenmiyorum diğer yandan da tereddütlerim ar bir sorun çıkarmı diye Dr Kadir Tuğcu güenilir bir doktor bildiğim kadarıyla açık bir şekilde erebilirsiniz diyor ama alerjisi varsa ermeyin diyor 0ffff benim doktorumda muhallebiyi sütle yapabilirsin dedi , gerçekten ikilemde kalıyorum onları okuyunca tatmin oluyorum bir şey olmaz bizde sütle büyümüşüz bir şey olmamış diyorum sonrada geçmişle şimdi bir değil diyorum kafam çokk karışıkkkk
bu arada eymene maşallah
maşallah eymene.....cin gibi...
doktorun biri bebeklerde süt zeka geriletiyor demiş ,
kızda yorum yapmış , 6 aylıktan sonra inek sütü ile beslenmişim makine mühendisiyim :)))
süt veren varmı aranızda ,
çiçek ve Aysun un verdiğini biliyorum kahvaltıda
kızlar benim tickerda 7 ay gösteriyor oğluş 10 nisan 7 ay 4 günlük neden acaba?
son sayfadaki tarih yerine yazdıktan sonra başka tarih yeri varmı?