Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sün capacity avm deydim kıyafetlere baktım bir mont 475 ytl idi bg store da aman dedim ne ucuz hemen aldım bir tane (şaka şaka ) küçücük bir pantolon 256 ytl millet kafayı mı yedi acaba
ben bugün oğluma wenice den çok güzel merserize bir tulum aldım pamuk gibi yumuşacık ve çok kaliteli birde eşofman takımı aldım 16.99 süper iki iplikten içi şardonlu %70 indirim var ....
uzun lafın kısası nasıl bir sektör bu çocuk işi anlamadım...
oğluş komando gibi istediği her yere gidiyor kardeşimin odasında ranza var altına girdi şimdi onu çıkar bakalım kıyamaet kopacak...
kaçıommm..mutfagı toparlıycemmm...ii geceler eftelyaaaaaaa...
zaten kağan bi alem bişey olduuu..valla tanıyamıyorumm..mırrrmırrrr sürekli bişeylere kızıyooo..hiçbişeyden memmun değill..
emsin sakinleşsin diye göğsümü veriyorumm damağıyla nasıl sıkıyo ve çekioo geride gözüme bakıp gülüoooo..eşşek bu çocuk yaaa..
kızlar sün capacity avm deydim kıyafetlere baktım bir mont 475 ytl idi bg store da aman dedim ne ucuz hemen aldım bir tane (şaka şaka ) küçücük bir pantolon 256 ytl millet kafayı mı yedi acaba
ben bugün oğluma wenice den çok güzel merserize bir tulum aldım pamuk gibi yumuşacık ve çok kaliteli birde eşofman takımı aldım 16.99 süper iki iplikten içi şardonlu %70 indirim var ....
uzun lafın kısası nasıl bir sektör bu çocuk işi anlamadım...
oğluş komando gibi istediği her yere gidiyor kardeşimin odasında ranza var altına girdi şimdi onu çıkar bakalım kıyamaet kopacak...
ehehe görücem sonra onu cocuk dogunca gıcıkmış vallaageçen gün 7 aylık hamile arkadaşımla konusuyoruz dedim ki uykusuzluk çok zor buünlerin tadını çıkar.ayy ben öyle öğlenlere kadar uyumayı sevmem tarzım değil zaten diyor.bizde sanki bebeği alıp akşama kadar yatalım istiyoruz töbe yaa 30 yaşında kadın ettiği alfa bak....onu akıl edemiyoda laf sokuyo sözde..dedim 4 saat uyusam kesintisiz vay bee ne güzel uyudum diyorum ben öyle öğlenlere kadar uyumaktan bahsetmiyorum bazen saat başı bile kalktığım oluyor...o zaman anneme veririm o baksın diyo...bu sıpalar bazen babalarını tanımıyo bee haberi yok ehehehe
kimsecikler yok.güneş var gülfemi gezdirelim diyoruz ama eşim de ben de uykusuzluktan geberiyoruz.gülfem maşallah canavar gibi.kahvaltısını dea yaptı ki değmeyin keyfine
çok pahalı hayatta almam yazık günah bence bi düşünürsen haksızlıkben ecrinin cinsiyetini öğrendiğim gün capacitye bi daldım allaaah delikafadulden ee 5 ay öğrenemeyince cinsiyeti nasıl bi alışveriş fırtınası kopmuşsa içimde..C&A var orası uygun oluyor.ama geçen bayram dedim kızımın ilk bayramı bu prensesler gibi olmalı..gittik capacity e bi mağazada valla ismini hatırlamıyorum bi elbise gördüm aman allahııımmm tamam dedim işte bu.vitrinde minik mankene giydirmişler haarikaydı.eşim diyor ama 300 liraymış ehehe gözüm dönünce alırım sandı herhalde.aman dedim avuç içi kadar şeye o para verilirmi..ramazanda aldığımız elbise küçüldü aç kere giydiki..
bu arada capacity nin bebek bakım odası berrrbat.ecrinin bezini değiştirmeye gitmiştim bez değiştirme yerinde lekeler vardı ne lekesi anlarsınız kafamçokkarıştı küçücük sıkış tepiş biyer.bizde airport avm ye geçtik hemen orada değiştirmiştim.
ona şimdi hava hoş geliyor bi doğursunda anyayı konyayı anlar çok bilmiş!geçen gün 7 aylık hamile arkadaşımla konusuyoruz dedim ki uykusuzluk çok zor buünlerin tadını çıkar.ayy ben öyle öğlenlere kadar uyumayı sevmem tarzım değil zaten diyor.bizde sanki bebeği alıp akşama kadar yatalım istiyoruz töbe yaa 30 yaşında kadın ettiği alfa bak....onu akıl edemiyoda laf sokuyo sözde..dedim 4 saat uyusam kesintisiz vay bee ne güzel uyudum diyorum ben öyle öğlenlere kadar uyumaktan bahsetmiyorum bazen saat başı bile kalktığım oluyor...o zaman anneme veririm o baksın diyo...bu sıpalar bazen babalarını tanımıyo bee haberi yok ehehehe
faceleri olanlar benım baglantılarıma girin
gelin bi kız
damatla
kızın süprüzine bakın
aman ben agladım valla
ben degılde
kocişte bana yapsaydı.............
SEYİRLİK DEGİL........ÖMÜRLÜK OLSUNNNN
posedion deniz ben senın minik kuzuyu hiç görmedim nereye resim ekledinnn