2009 Nisan Anneleri buraya

kimseee yokkk..koskoca topikte yalnısımmm...saatte 1 çeyrek olmuşş.yatiim barii..bu da benden tüm nisan anneleri ve bebelerine gitsinnn..

Affan dedeye para saydım,
Sattı bana çocukluğumu.
Artık ne yaşım var ne de adım;
Bilmiyorum kim olduğumu.
Hiç bir şey sorulmasın benden;
Haberim yok olan bitenden.
Bu bahar havası, bu bahçe;
Havuzda su şırıl şırıldır.
Uçurtmam bulutlardan yüce,
Zıpzıplarım pırıl pırıldır.
Ne güzel dönüyor çemberim;
Hiç bitmese horoz şekerim!

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar;
sabah 6 da kızım uyandırdı bizi bübppppp larla sonra aramıza aldık kocişle oynaşmaya başladık kızışımla 7 de eşim aldı kızışı kayganaya götürdü bende işe geldim anlayacağınız ben bugünde çalışıom daha eve gitcem temizlik şu bu off hiç halim yok

günaydınlar
zavallı garip çocuğum babasını çooook özledi
dünden beri babaaaa diyo
nerde adam görse baba diyo hahahahaha
ohhh bu gece uyanmadı şükür
annesine acıdı çocuğuummm

ayrıca yusufa geçmiş oolsun
Allah korumuş
şirvan naptın çocuğa açmı bıraktın :))))
ne iştahla yiyo öyle maşallaaaahhh

slm kızlar nasılsnz
dün zeynep 9 da yatmıştıya sabah 6 da kalktııı inşş daim olur ama pek umudum yokkk
çookk şükür ateşimz falan yokk çabuk atlattı

şirvan istersn bi daha yap canmm nolur nolmzz belkim döllenme geç oluşuydrr

kızlar aralıgın 4 de allah izin verrse denizliye uçuyorum
eşimde g.afrikaya
normalde biz otobüsle gitcktk ama hiçç istemiyodm çookk dua ettm allahım eşim bıraksa diyeee
kocacıgımda biletini ist denizliye aktarmşş çookk sevndmmm arabada raht rahatt giderz valla

yuh beeeeeee

melek nerdesin.. kocişimin yanına ben gidemedim.. sende gitme....
oooooooooooo dün gece ben kocişleydim canımmm ehehehehe yakalayamadım durduramadınnnn

kimse yokkkk..eftalyacım mrb..

ayşecim kk açık mı unuttun yoksa erkencimisnn

evet canım açık bırakmışım saat 9 da kalktım..maalesef eşim hafta sonlarıda çalışıoo..kalkıp kahvaltı yaptık..O gitti bende buraya baktımm...açık kalmışş..birassdan gelicek..belki biyerlere giderizz..

annenler denizlideydi değilmii..hayırdır eşin niye afrikaya gidioo..uzun bi süre mi kalıcakk..gittiin yerde net varmıı????

kağana çorba yaptım..misss gibi..üzerinede tereyağ eritip yedircem inşallah beğenir sıpa..kahvaltıda hiçbişey yemedi..6 kaşık yedi sadece..

maşallah.

çok geçmiş olsun.

yok canım kendim içiyorum.benim bünye zayıf biraz.

slm cnm.işin zor.allah yardımcın olsun.

canım ya kıyamam yusufa.

geçmiş olsun.

maşallah cnm.kilosu da boyu da çok güzel.

çok severim bu şiiri.eline sağlık.

bebek büs. yapımını yemek tarifleri topiğine ekledim aslında kk da emek bölümündede başka tarifler var bakmak isteyenler bakabilir cici bebe yerine kendinizin yaptığı içinde ne olduğunu bildiğiniz tarifler sadece pekmezin pişirildiğinde zararlı olduğunu bir yerde okudum bilen varsa paylaşabilirmi ??? enelde tariflerin içine pekmez katılmış tatlandırmak için

efsuncum..msjını yeni hatırladımm..evet canım bende diyet yapıyorum..ama aynı zamanda emzirdiğim için öyle çok sıkı yapamıyorum..boll boll spor yapayorum..ilaç kullanamam..dr doğum kontrol hapına bile izin vermedi..etesi gün hapı içmem gerekiyodu onada olmaz dediii..yani zayıflama ilacı hiççç kulanamam..behsettiğin çorba lahana çorbaı iseee kesinlikle içemem ben o çorbayı yaa..çok kötü kokuyoo..midem bulanıooo..

bu arada kızlar..hamile olabilirim yaa..ertesi gün hapı içmem şarttı dr içmeyin dedi..daha reglime 15 gün var ama..korkuyorum valla..ilk defa böle bi ihmalkarlık yaptıkk..

oakleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimsin yawww sennn..niye bişey yazmıyosun kızzz..öle okuyup kaçmak yokkkk..yoksa tanıdık birimisin hıııııı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…