yuh beeeeeeeyapmaya üşenmiyorumda .. sonradan yıkanmaya çok üşenmiyorum..
allahın gücüne gitmesinde .. neden o işten sonra abdest alınır bir türlü anlamış değilim..
bir de o haldeyken emziremezmişimde.. baran uyanır diye çabuk çabuk yapıp yıkanıyoz valla..
anacım bu kadar da çok mu acık oldu ne.. saat 12 oldu kırmızı noktalara geçebilirz.
yok canım o kadarda değğil.
aman ne bilim sağlıkla büyüsünde ne yaparsa yapsın canım ...
oooooooooooo dün gece ben kocişleydim canımmm ehehehehe yakalayamadım durduramadınnnnmelek nerdesin.. kocişimin yanına ben gidemedim.. sende gitme....
ayşecim kk açık mı unuttun yoksa erkencimisnn
kızlar aralıgın 4 de allah izin verrse denizliye uçuyorum
eşimde g.afrikaya
normalde biz otobüsle gitcktk ama hiçç istemiyodm çookk dua ettm allahım eşim bıraksa diyeee
kocacıgımda biletini ist denizliye aktarmşş çookk sevndmmm arabada raht rahatt giderz valla
selam kızlar
biz de bu gün dr.a gittik. selen 74 cm olmuş ama bu ay hiç kilo almamış 9400 gr. önemli de değil zaten almasa da olur.
dr. hala bastırmak yasak dedi.
pınarın sütünü sordum. 9. aydan sonra dedi.
her tülü yiyeceğe ceviz badem fındık ekleyebilirsin dedi.
buhsr mak. de kullandırmıyo.
ton balık yiyebilir
salçalı sofra yemeği yiyebilir.
grip aşısı olmasına gerek yok dedi.
bol bol gözüne bakarak konuşun,mıncıklayın sevin. dedi. oyuncaklrdn daha önemliymiş gelişimi için. evdeki eşyaları keşfedip oynasın dha iyi dedi.
son aşıyı da olduk. 2 ay sonra gidicez tekrar
selam kızlar.....
dün aksam 7 gibi kerem kusmaya basladı.ama okadar cok öğürüyoduki yavrum benim çok zorlandı.ve çokkk kustu.hemen doktorunu aradık büyük ihtimalle 12 saat içinde ishalde baslar dedi.3 tene virüs adı söyledi 2 sini bilmiyorum ama 3. sölediği domuz gribiydi.bu aralar 3 de çok görülüyo ama korkulacak bişey yok yarın sabah erkenden getirin.15 dak da bir su verin dedi.
doktor korkulacak bişey yok dedi ama ben domuz gribini duydumya sabaha kadar uyuyamadım.bide kerem bi kackere daha kustu.sonrada halsizleşti.yuzunun rengi soldu.o kıpr kıpır yerinde durmayan çocuk gitti.basını koydu göğsüme 1 sate yakın öle hiç kıpırdaman durdu.arada bi gözleriyle bana bakıyodu.onu öyle görunce çok kötü oldum.sabahı sabah ettik yani.
sabah gittik doktora neyseki korkulacak bişey yok.kusması bitti.şimdi biraz ishali var.doktoru bi kaçgün sürer dedi.
doktora dedimki domuz gribi deyince çok kötü oldum dedim.o da dediki günde 7-8 domuz gribi vakası geliyo çoğuda evde ve ilacsız tedavi oluyolar.ölenler bağısıklık sisteminde sorun olanlar ve belli bi hastalıkları olanlar dedi.
neyseki oğlusum sabahtan beri iyi.yaramazlıklar yapıyo yine.aman yapsın yaramazlık dün onu öle halsiz bitkin görünce içim parcalandı.kudursun kuzucum ben pesinden kosmaya razıyım valla
bende bilmiyorum süt vereyim diyorum gaz yapıyorr
zencefil ve balı bebeğine mi veriyorsun hangi durumlarda
herkes bir şeyler söylüyor arada bizler kalıyoruz
oo maşallah bebişine bizim doktorda bastır oturt demişti, birde 6 ay aşısından sonra yaşında gel dedi acaba yanlış mı anladım birde kayra ya 6 ay aşısını 3 tane vurdular kuzum nasıl ağlamıştı
selam kıslar... inş. herkes ve tüm bebişler iyidir.....
uykusuzluk, yorgunluk, okul vakitsizlik ve üstüne pınar..... bunlar girememe nedenlerim...
pınar abarttı gece 5-6 ları görmeden uyumuyo ve gündüz uyuyo.... offffffffff nolcak bööle... benim okul da tam gün.... yanı düşmüş kale gibiyim.... inanın yemek bile yapamıyom... yoksa hep aklımdasınız.... neyse yarın göz atarım geçmişe... size katılmaya çalışırım....,
hala dişi çıkmadı.......
kızlar dün akşama doğru kız kardeşimin üni arkadaşları yeni evli ve eşi iş seyahatinde olan bir arkadaşına yatılıya gittik neyse kız bakırköyde oturuyor kızları tanıyordum bende gittim oğlumla saat 19 da ordaydık arabayı park ettim kardeşim abla ben yusufu çıkarıyim sen çantaları al dedi ....
eve çıktık kızcağız zeynepin elinden yusufu aldı kızcağz ayakkabılarını çıkarmak istedi zeynep temiz dedi bende bu arad ayakkabılarımı çıkarıyorum kız oğluşumu ayakta bir bıraktı çocuk yüz üstü düştü aman bi çığlık şook oldum oğlumu uzun bolu ve üzeri mont ayaklarında kocaman ayakkabıları görünce yürüyor zannetmiş neyse yavrum kafasını sımsıkı göğsüme yasladı 10 dakiak ağladı kız fena oldu allahtan halının üstüne vurdu yüzünü ve yerler mermer allah korudu yavrumu böyle küçük bir kaza atlattık
ii akşamlar kızlar nasılsnz ben ii egilm zeynep iice ateşlendi acile götrdk ateşi 39 a çıkmşş igne vurdular birde fitil koyduk şimdi uyyoo bakalım bogazları şişmiş kısaz amnda geçer inşş
kızlar birdeeeee çooookk mutluyummmm bundan 1 ay öncee kndime keten pantolon almştım o zamn 32 beden di bugn aynı pantoln farklı rengini aldım vee 30 benden olduu çookk mutluyumm
bugün dr gittik..mecburennn..kulağını sürekli kaşıyoduuu...diş nedeniyle dedii...
kesinlikle bastırmayın veee yürütece koymayın dedii..almıştık oysakii..
boyumuz 67 cm kilomuz 7900 ..yani sadece 200 gr almışşş...boy ve kilomuz ii mi yaaa..halbuki ne güzel yiyooo..
kimseee yokkk..koskoca topikte yalnısımmm...saatte 1 çeyrek olmuşş.yatiim barii..bu da benden tüm nisan anneleri ve bebelerine gitsinnn..
Affan dedeye para saydım,
Sattı bana çocukluğumu.
Artık ne yaşım var ne de adım;
Bilmiyorum kim olduğumu.
Hiç bir şey sorulmasın benden;
Haberim yok olan bitenden.
Bu bahar havası, bu bahçe;
Havuzda su şırıl şırıldır.
Uçurtmam bulutlardan yüce,
Zıpzıplarım pırıl pırıldır.
Ne güzel dönüyor çemberim;
Hiç bitmese horoz şekerim!