2009 Nisan Anneleri buraya

offf bitttiimmmmm yaaaaaaaa..

daha yeni misafirleri gönderdimmm..yarında bi arkadaş gelicekkk..hiç solukkk yok mu yaaa..tamam misafiri severim ama valla çocukla çok zor oluyoooo.

zaten kağan bi alem bişey olduuu..valla tanıyamıyorumm..mırrrmırrrr sürekli bişeylere kızıyooo..hiçbişeyden memmun değill..

emsin sakinleşsin diye göğsümü veriyorumm damağıyla nasıl sıkıyo ve çekioo geride gözüme bakıp gülüoooo..eşşek bu çocuk yaaa..

denizcimm..canıım bende inek sütü verenlerdenimm..günde 2defa içiyoo..gece 12 de ve sabah 6 buçuk gibii..

kızzzzzzzzz böyle indirim kaçarmıııııı..ben olsam hemen alırdım 1 mont 3-5 pantolonnnnn..dudağım uçukladııııı..akannehir

ülkemizin hali harap veee bitappp..bitirdin bizi erdgn..herşeye zam zam zammmm..

bi mrkete gidiyoruz 3 parça seyy 40-50 lira tutuyooo..neolacak halimiz bilemiyorumm..bide burası küçük bi yer bazı şeyler daha ucuz..burda bile çok zorrrr..

allahım ülkemi ve tüm türk vatandaşlarını koruuu..aminnn..

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

bizimde dr. kontrolü vardı 71 cm ve 9200 olmuşş sorun yok dedii.. ek gıda yelpazemi genişletecekmişim kıymalı çorba falnnn.... başkada bişi demedii. bende sormamşım hiççç

oyun yapıooooooooo

kızlar ege sanırım 3 dişii cıkarıyooo

uyumuyorrrrrrrr

delircem

uykum var

mıymıymıy
gözleri kapalııı

ama dalamıyooo

bugünün ilk günaydını bizden olsun.uykusuz bi gece gülfem yine de 6 da ayakta.nasıl oluyor anlamıyorum.bu işte bi terslik var.kafamçokkarıştı

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN

BU GECE UYKU YOKTU BıZEEE

gözleri kapalı bi yumurcak ve hep mırladanıyooo

aldım ayaklarıma,salladım bende öle
uyuya kalmışım
6,30 da kalktı yürütecte fıldır fıldır

ben uykusuz
baba horol horol uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın megulcüm.....

bunlar nasıl bişi yaaaa

yemek lazım bunları............

faceleri olanlar benım baglantılarıma girin

gelin bi kız
damatla
kızın süprüzine bakın

aman ben agladım valla

ben degılde
kocişte bana yapsaydı.............

SEYıRLıK DEGıL........ÖMÜRLÜK OLSUNNNN

posedion deniz ben senın minik kuzuyu hiç görmedim nereye resim ekledinnn

bir günaydın da bizden olsun.ecrin hanımeefendi saat 4 gibi uyanmış babası pışpışlamaya gelince onu görüp pek mutlu olmuş uykusu kaçmış :) yarım saat oynamışlar sonra babadan sıkılmış annemide uyandırayım diye bastı feryadı bende kalktım bizimki bi mutlu ki sormayın..babası yatınca bu seferde benden sıkıldı mamasını yaptım yedirdim uyuttum yatağına bırakınca nasıl ağlıyor kucağıma alıyorum anında susup mışıl mışıl uyuyor oyyy kıyamıyorumda çok tatlı sıpa.

urla bahsettiğin videoyu izledim geçenlerde kuzen paylaşmıştı gelinin sesi çok güzel şarkıda harika zaten çok severim.sezen aksu döktürmüş yine.

az önce bi video izledim bi bebek ama aman allahım göz yuvaları dışarda ve sadece bi kırmızılık parmakları yok eller mosmor cildi bi tuhaf yani daha gözleri ve elleri oluşmamış bi cenin gibi..yinede hayata tutunuyor biberondan mama emiyor yaaa..kız erkek diye tutturmamak lazım sağlıklı olsun ne olursa olsun.

geçen gün 7 aylık hamile arkadaşımla konusuyoruz dedim ki uykusuzluk çok zor buünlerin tadını çıkar.ayy ben öyle öğlenlere kadar uyumayı sevmem tarzım değil zaten diyor.bizde sanki bebeği alıp akşama kadar yatalım istiyoruz töbe yaa 30 yaşında kadın ettiği alfa bak....onu akıl edemiyoda laf sokuyo sözde..dedim 4 saat uyusam kesintisiz vay bee ne güzel uyudum diyorum ben öyle öğlenlere kadar uyumaktan bahsetmiyorum bazen saat başı bile kalktığım oluyor...o zaman anneme veririm o baksın diyo...bu sıpalar bazen babalarını tanımıyo bee haberi yok ehehehe

Son düzenleme:

ben ecrinin cinsiyetini öğrendiğim gün capacitye bi daldım allaaah delikafadulden ee 5 ay öğrenemeyince cinsiyeti nasıl bi alışveriş fırtınası kopmuşsa içimde..C&A var orası uygun oluyor.ama geçen bayram dedim kızımın ilk bayramı bu prensesler gibi olmalı..gittik capacity e bi mağazada valla ismini hatırlamıyorum bi elbise gördüm aman allahııımmm tamam dedim işte bu.vitrinde minik mankene giydirmişler haarikaydı.eşim diyor ama 300 liraymış ehehe gözüm dönünce alırım sandı herhalde.aman dedim avuç içi kadar şeye o para verilirmi..ramazanda aldığımız elbise küçüldü aç kere giydiki..

bu arada capacity nin bebek bakım odası berrrbat.ecrinin bezini değiştirmeye gitmiştim bez değiştirme yerinde lekeler vardı ne lekesi anlarsınız kafamçokkarıştı küçücük sıkış tepiş biyer.bizde airport avm ye geçtik hemen orada değiştirmiştim.

kimsecikler yok.güneş var gülfemi gezdirelim diyoruz ama eşim de ben de uykusuzluktan geberiyoruz.gülfem maşallah canavar gibi.kahvaltısını dea yaptı ki değmeyin keyfine

ehehe görücem sonra onu cocuk dogunca gıcıkmış vallaa
kimsecikler yok.güneş var gülfemi gezdirelim diyoruz ama eşim de ben de uykusuzluktan geberiyoruz.gülfem maşallah canavar gibi.kahvaltısını dea yaptı ki değmeyin keyfine

aynen canım
biz bu gece uyumdık zaten yarım yarım bölünük uykular
ve ege bey 6,30dan beri uyanık

bizse uykusuzluktan ölüozzzzzzzzzzz

çok pahalı hayatta almam yazık günah bence bi düşünürsen haksızlık
onca fakir varken sen git 300 milyona bir parça bebek eşyası al
millet 300 milyona ailesini geçindiriyo be

ona şimdi hava hoş geliyor bi doğursunda anyayı konyayı anlar çok bilmiş!

nisan kuzularının resimleri die bi başlık var orda var irfanın resmi
ben izledim melek daha önce
bu değilde
gelinle damat konuklara bir süpriz yamıştı öyle video vardı dans ederlerken müzik birden değişti bunlar bi başladılar oynamaya aynı hareketerler falan çalışmışlar bende öyle bişey yapmak isterdim

Kızlar günaydın!
Dün akşam evimize geldik,evimi özlemişim valla,
annem de çok şükür ayağa kalktı,ilk işi Miray ı kucağına almak oldu))
Doğduğundan beri bizim odasında yatıyordu,bu sabah kahvaltıdan sonra kendi yatağına yatırdım,2 saat oldu hala uyuyor yavrum,sevdi yatağını herhalede.E tabi çocuk sıkış tepiş yaıyordu sepetinde,artık odasında yatıracağım,belki birkaç gün ben de onun odasında yatarım alışana kadar.
Geçmişi biraz okuyayım dedim,ama bitecek gibi değil.
ınşallah sorun yoktur.
Bizim hala dişimiz çıkmadı.
Kollarından tutunca yürüyor Miray da,ama ellerinden tutmaya korkuyorum ben,çıkacak gibi duruyor bilekleri.Narin mi olacağız ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…