2009 Nisan Anneleri buraya

oakley sende yaz artık herkes merak eddiyo seni :)))))

üüüüüüüüüüüüüüüüühühühühühühü
yoğurt tutmamışşş
yani yarısı tutmuş :))))
sıcak yerdede duruyo herhalde zmna ihtiyacı var :)

ondan umudu kes cnm tutmamıştır oda sıcaklığında olmalı benimde dün eşim yaptı bir gün önce bende tutturamadım valla benimkinden güzel oldu hep sen yap dedim bende kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bir sorum olacak kimler bebişini göz dr.una götürdü ??? bende götürsem mi diye kararsız kaldım ....

sevgicim ben götürmedim..bi şikayetimiz olmazsa uzuuuunnnn bi sürede hataneye gitmeyi düşünmüyorum..canım göz muayenesini sen bile yapabilirsin..ellerini sağa sola yukarı aşagı hareket ettir takip edebiliyomu..

saol cnm da ne bileyim arkd.çocukları vardı ikiside gözlük takıyordu hani küçükken anlaşılabilecek bir sorunsa daha kolay halledilebilir.... doğru diyorsun bu aralar dr.a gitmemek lazım....

eymencim oğlun nasıl..fizik tedavi nasıl gidioo...???

ayda bir gidiyoruz şimdilik
allaha şükür çok iyi gidiyor
pazartesi gidicez inşallah iyi şeyler duyarız dua edin

çoktandır giremiyorum eymen çok hareketli hiç durmuyo

hasta olanlara geçmiş olsun

bu arada ismim DENİZ

denizcim inş.çok iyi geçer kontrol bilgileri ver bize .....

kızlar sebze çorbasının içine ne koyuyosunuz
ben havuç,patates,ıspanak,kereviz,fasulye,kabak yarındatavuk eti koymayı düşünüyorum
brokkoli demirde gaz yapıyo ne koyabilirim başka

kızlar sebze çorbasının içine ne koyuyosunuz
ben havuç,patates,ıspanak,kereviz,fasulye,kabak yarındatavuk eti koymayı düşünüyorum
brokkoli demirde gaz yapıyo ne koyabilirim başka
kabak ne kabağı dolmalık kabağın zamanı geçti
karnıbahar koyabilirsin maydanoz semiz otu ama hepsini birden karıştırma derim tadını beğenmez

bu arada bebişine nohut yediren varmı
daha erkenmi yoksa
daha hiç vermedim

ben götürmedim

bu arada kızlar..hamile olabilirim yaa..ertesi gün hapı içmem şarttı dr içmeyin dedi..daha reglime 15 gün var ama..korkuyorum valla..ilk defa böle bi ihmalkarlık yaptıkk..
hayırlı olsun :))

bu arada kızlar..hamile olabilirim yaa..ertesi gün hapı içmem şarttı dr içmeyin dedi..daha reglime 15 gün var ama..korkuyorum valla..ilk defa böle bi ihmalkarlık yaptıkk..
allah korusun canım yaaaaa
bu arada bebişine nohut yediren varmı
daha erkenmi yoksa
iyi haberlerle gelirsiniz inşallah
ben yedidim canım

ezdim ve yedi...

ben götürdüm canım bir fotoğrafında kayma olmuş arada kayıyor gibi dr ilaç damlatmamız lazım yan etkisi ar deyince vazgeçtim genelde bebeklerde olur yorgun olduklarında yada fotoğraf mak vs şeylere bakınca dedi 1 yaşında götüreceğim
40 dk spor yaptımmm..sabah yapamamıştımm..çokkk yorulduummmm..
maşallah
allah korusun canım yaaaaa

iyi haberlerle gelirsiniz inşallah
ben yedidim canım

ezdim ve yedi...

gaz yaptımı nohut bizimki gazlı bir bebek

kızlar ben süt verdim ulaşınkınden pınar bulamadım bir deneyim dedi 70 cc erdim lıkır lıkır içti bakalım gaz sorun olmazsa vereceğim arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…