Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ondan umudu kes cnm tutmamıştır oda sıcaklığında olmalı benimde dün eşim yaptı bir gün önce bende tutturamadım valla benimkinden güzel oldu hep sen yap dedim bende kaydirigubbakcemile2oakley sende yaz artık herkes merak eddiyo seni :)))))
üüüüüüüüüüüüüüüüühühühühühühü
yoğurt tutmamışşş
yani yarısı tutmuş :))))
sıcak yerdede duruyo herhalde zmna ihtiyacı var :)
saol cnm da ne bileyim arkd.çocukları vardı ikiside gözlük takıyordu hani küçükken anlaşılabilecek bir sorunsa daha kolay halledilebilir.... doğru diyorsun bu aralar dr.a gitmemek lazım....sevgicim ben götürmedim..bi şikayetimiz olmazsa uzuuuunnnn bi sürede hataneye gitmeyi düşünmüyorum..canım göz muayenesini sen bile yapabilirsin..ellerini sağa sola yukarı aşagı hareket ettir takip edebiliyomu..
eymencim oğlun nasıl..fizik tedavi nasıl gidioo...???
denizcim inş.çok iyi geçer kontrol bilgileri ver bize .....ayda bir gidiyoruz şimdilik
allaha şükür çok iyi gidiyor
pazartesi gidicez inşallah iyi şeyler duyarız dua edin
çoktandır giremiyorum eymen çok hareketli hiç durmuyo
hasta olanlara geçmiş olsun
bu arada ismim DENİZ
karnabahar olabilir cnmkızlar sebze çorbasının içine ne koyuyosunuz
ben havuç,patates,ıspanak,kereviz,fasulye,kabak yarındatavuk eti koymayı düşünüyorum
brokkoli demirde gaz yapıyo ne koyabilirim başka
kabak ne kabağı dolmalık kabağın zamanı geçtikızlar sebze çorbasının içine ne koyuyosunuz
ben havuç,patates,ıspanak,kereviz,fasulye,kabak yarındatavuk eti koymayı düşünüyorum
brokkoli demirde gaz yapıyo ne koyabilirim başka
daha hiç vermedimbu arada bebişine nohut yediren varmı
daha erkenmi yoksa
ben götürmedimondan umudu kes cnm tutmamıştır oda sıcaklığında olmalı benimde dün eşim yaptı bir gün önce bende tutturamadım valla benimkinden güzel oldu hep sen yap dedim bende kaydirigubbakcemile2
ya kızlar bir sorum olacak kimler bebişini göz dr.una götürdü ??? bende götürsem mi diye kararsız kaldım ....
hayırlı olsun :))bu arada kızlar..hamile olabilirim yaa..ertesi gün hapı içmem şarttı dr içmeyin dedi..daha reglime 15 gün var ama..korkuyorum valla..ilk defa böle bi ihmalkarlık yaptıkk..
allah korusun canım yaaaaabu arada kızlar..hamile olabilirim yaa..ertesi gün hapı içmem şarttı dr içmeyin dedi..daha reglime 15 gün var ama..korkuyorum valla..ilk defa böle bi ihmalkarlık yaptıkk..
iyi haberlerle gelirsiniz inşallahbu arada bebişine nohut yediren varmı
daha erkenmi yoksa
ben götürdüm canım bir fotoğrafında kayma olmuş arada kayıyor gibi dr ilaç damlatmamız lazım yan etkisi ar deyince vazgeçtim genelde bebeklerde olur yorgun olduklarında yada fotoğraf mak vs şeylere bakınca dedi 1 yaşında götüreceğimondan umudu kes cnm tutmamıştır oda sıcaklığında olmalı benimde dün eşim yaptı bir gün önce bende tutturamadım valla benimkinden güzel oldu hep sen yap dedim bende kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bir sorum olacak kimler bebişini göz dr.una götürdü ??? bende götürsem mi diye kararsız kaldım ....
maşallah40 dk spor yaptımmm..sabah yapamamıştımm..çokkk yorulduummmm..
allah korusun canım yaaaaa
iyi haberlerle gelirsiniz inşallah
ben yedidim canım
ezdim ve yedi...