sabah arkadaş sormuştu göğüslerinin ağrısı geçtiği için tedirgindi bak şimdi benimkide geçti sabah kalktığımda ağrıyordu ama şimdi azaldı bende korkmaya başladım idrarda gebelik testi yapayım bari Allah korusun sorun olsa belli olur değilmi arkadaşlar moralim bozuldu ya
Canım yaa alemsin:) Bişey olmaz merak etme, akşama tekrar ağrımaya başlarlar.. Benimde öyle ara ara geçiyo. Karnımda çok gergin mesela şu an ama 1 saat sonra değişiyo. Her olan değişiklikte test yaparsak geçmez 9 ay:) İçini rahat tut bişey olmaz bebişine, Allah korusun kanaman olmadıktan sonra bi sorun olmaz bencea.s.
sağol arkadaşım çok yeni acılarım 6 ay önce kaybettim bebeğimi aynı şeyleri Allah yaşatmasın korkuyorum,hepimiz bebeği gelişsin sağlıklı olsun inşallah,rahatlattın canım biraz Allah razı olsun iyki varsın.:1hug:
Kızlar şu an gelişen bişey, ilk kez oluyo, sarı kahve renginde (ama kırmızı değil) sarıya yakın kahve rengi çok hafif bi lekelenmem oldu sürer mi bilemem ama endişelendim birden. :çok üzgünüm:Böyle akıntısı olan ya da bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?
canım bende hamileliğim süresince 2 kez koyu renk te 3-4 kezde açık renkte geldi dr korkulacak birşey yok demişti normalmiş inşallah artmazda artarsa dr git,içini rahat tut ayaklarını yukarı koyarak dinlen böyle lekelenme olunca dr çok su iç diyor bana en az 3 lt iç,bazen rahim kuruyup kasılıyormuş o yüzdende leke gelebiliyormuş Allah a emanet olun.:1hug:
ınan canım ılk aylar nasıl geçer dıyorsunben iyi sayılırım kibelacım sen nasılsın . klevyenin üzerinde uyukluyodum yatağa zor yetiştim 1 saat sızmışım kalktım yemek yiyince biraz gözüm açıldı ..ne olcak bizim halimiz nisan anneleri iyce uyuşukluğumuz üzerimizde..mirmirmirmir
Bende aranıza yeni katıldım.. Allah nasip ederse inşallah 24 nisanda anne olacağım...