2009 Nisan Anneleri buraya

Canım yaa alemsin:) Bişey olmaz merak etme, akşama tekrar ağrımaya başlarlar.. Benimde öyle ara ara geçiyo. Karnımda çok gergin mesela şu an ama 1 saat sonra değişiyo. Her olan değişiklikte test yaparsak geçmez 9 ay:) İçini rahat tut bişey olmaz bebişine, Allah korusun kanaman olmadıktan sonra bi sorun olmaz bencea.s.

sağol arkadaşım çok yeni acılarım 6 ay önce kaybettim bebeğimi aynı şeyleri Allah yaşatmasın korkuyorum,hepimiz bebeği gelişsin sağlıklı olsun inşallah,rahatlattın canım biraz Allah razı olsun iyki varsın.:1hug:

mide bulantısı için, İngiliz malı, eczanelerde var, kimyasal değil, bilekteki özel noktaya baskıyla çalışıyormuş, herkesde değil ama işe yarıyormuş...Bende az da olsa rahatlattı.

selam arkadaşlar bende inşallah nisan annesi olucam bu ikinci hamileliğim ilki karnımda öldü şu anda 6+1 hamileyim fakat hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra lekelenmem oldu yolk kesesini gördü doktor önümüzdeki hafta pazartesi kalp atışlarına bakıcaz inşallah, progestan iğne ve coraspin kullanıyorum ve sürekli dua ediyorum ve danalar gibi yatıyorum 1 haftadırda aşermem başladı normalde hiç sevmediğim şeyleri canım istiyor ve sabahları kusuyorum gece uyku haram işte böyle benim gibi lekelenmesi olan varmı herkese hayırlı hamilelikler

Kızlar şu an gelişen bişey, ilk kez oluyo, sarı kahve renginde (ama kırmızı değil) sarıya yakın kahve rengi çok hafif bi lekelenmem oldu sürer mi bilemem ama endişelendim birden. :çok üzgünüm:Böyle akıntısı olan ya da bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?

Geçmiş olsun canım, üzme kendini. Kendine iyi bak yorulma, dua et Allahına herşeyin hayırlısı ondan. Dilerim, almasın hiçbirimizin elinden bu mutluluğu, sağlıklı, bebekler versin bizlere ve anne olmayı isteyen herkese...:Saruboceq:

hemen telaş yapma bence.doktorunu arama şansın varsa en doğru olanı o söyleyecektir.bizi de haberdar et.

canım bende hamileliğim süresince 2 kez koyu renk te 3-4 kezde açık renkte geldi dr korkulacak birşey yok demişti normalmiş inşallah artmazda artarsa dr git,içini rahat tut ayaklarını yukarı koyarak dinlen böyle lekelenme olunca dr çok su iç diyor bana en az 3 lt iç,bazen rahim kuruyup kasılıyormuş o yüzdende leke gelebiliyormuş Allah a emanet olun.:1hug:

Sağol canım şu an durdu azcık geldi zaten, yatıyorum. Akşam oldu ya çarpıntımda başladı, yavaştan bi bulantı, birazdan iptal olurum...kaydirigubbakcemile3

ben iyi sayılırım kibelacım sen nasılsın . klevyenin üzerinde uyukluyodum yatağa zor yetiştim 1 saat sızmışım kalktım yemek yiyince biraz gözüm açıldı ..ne olcak bizim halimiz nisan anneleri iyce uyuşukluğumuz üzerimizde..mirmirmirmir

ınan canım ılk aylar nasıl geçer dıyorsun
son aylar gecse dogsa dıyorsun
dogunca kırkı gecse dıyorsun hepsı gecıyor benım oglum 4 aylık oldu

kacıncı haftasın

canım şimdi 4 aylık bi oğlunmu var bide hamilesin maşallah .:1shok:. Allah kolaylık versin sana .. benimde bi kızım var..şu anda 6 hafyalık hamişim canım

yok canım sadece 4 aylık oglum var gecen sene bu vakıtlerde ben oylele duşunuyordum ondan yazdım
sezeryan dogum yaptım ıkı senem dolsun bır

bende dinlenmeye çekiliyorum arkadaşlar,bugün çok yorulduk bu arada Allah ın izniyle bebeğim ilk cici hediyelerini aldı Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhat versin minik kalpleri daima atsın,hepinizi öpüyorum iyi geceler.

iyi akşamlar.... tuğçe 8 ve april 16 size bir sorum olacaktı ikinizdede lekelenme oldu sanırım bendede var ara ara açık kahve gibi sadece kağıt havluyla sildiğim zaman oluyor doktorum trombofili testi istedi ve şuan progesteron iğnesi ve coraspin içiyorum bugün itibarıyla 6+1 hamileyim ve ikinci gebeliğim birincisi karnımda öldü onun için şu anda bu lekelenmeler beni çok korkutuyor keseyi ve yolk sacı gördük 1 eylülde tekrar kontrolüm var o zaman inşallah kalp atışlarını görürüz arkadaşlar gelişmelri paylaşalım hepinize sorunsuz sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar diliyorum hepiniz allaha emanet olun

tuğçe8 april16 ve roseberry ve aynı sorunu yaşayan diğer kızlar,umarım birşeyiniz yoktur bence bunlar olağan şeyler.kanama olmadıkça problem olacağını sanmıyorum.içinizi ferah tutun.

herkezlere günaydın arkadaşlar.....
yeni katılan anne adayları hepinizehayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ..... hafta sonu yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim... cuma akşamı kanamam kırmızı olup yoğunlaşınca tedirgin oldum hemen hastaneye gittik nöbetçi doktor baktı ultrasondan bir problem olmadığını bebeğin göründüğünü hatta kalp atışlarının olduğunu söledi ve bana kısa bir süre gösterdi dinlenmemi fazla banyo yapmamı v.s. sıraladı zaten yaptığım şeylerdi bebeği görüpte kalp atışlarınıda görünce ben bayağı rahatladım cumartesi normal kontrolüme kendi doktoruma gittiğimde durum değişti düzensiz bir kese izleniyor dedi 6 +5 olması gerekişyordu ama 5 + 3 olarak görüyorum dedi ve büyük ihtimalle bebeği kaybetceğimizi ama şuan için dışarıdan hiç bir müdahele edemeyeceğimizi sadece bekleyeceğimizi söledi bebek gelişmiyor bu durumda öylemi oluyor peki kalp atışları vardı nasıl oluyor bu bide bu sabah ilk defa bulantım oldu ilk kez...

sinemsin bu kadar sıkma canını sabırlı ol.benim de bir tanıdığım kanama grçirdi.dr dinlenmesini söyledi.hep yattı.mecbur kalmadıkça ayağa kalkmadı.yavrusu da gayet sağlıklı şu an 2 yaşında.kendine çok ii bakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…