2009 Nisan Anneleri buraya

bende şanslı nisan anne adaylarındanım.bugün ilk defa doktora gideceğim beni bu kadar heycanlandıran bi duygu oldumu dye düşünüyorum kaç gündür sanırım yok.hem çok sevinip hemde her onu düşünmemde burnum ucu sızlıyor okadar garip bir sevgiki.umarım bende beni annemin beni yetiştiridiği gibi iyi yetişrebilirim.korkum ona hiç hayır diyememek bunu öğrenmeliyim.herşey onun istediği gibi olsun istiyorum hep gülsün istiyorum ve hep yanında olmak.sanırım çok şey istiyorum işte benim kendi egoların tatmin etmem lazım .anne adayı olamk bile dünyanın eb büyük şansı allah elimize alacağımız günleri nasip etsin .herke kendine iyi baksın

iyi akşamlar.... tuğçe 8 ve april 16 size bir sorum olacaktı ikinizdede lekelenme oldu sanırım bendede var ara ara açık kahve gibi sadece kağıt havluyla sildiğim zaman oluyor doktorum trombofili testi istedi ve şuan progesteron iğnesi ve coraspin içiyorum bugün itibarıyla 6+1 hamileyim ve ikinci gebeliğim birincisi karnımda öldü onun için şu anda bu lekelenmeler beni çok korkutuyor keseyi ve yolk sacı gördük 1 eylülde tekrar kontrolüm var o zaman inşallah kalp atışlarını görürüz arkadaşlar gelişmelri paylaşalım hepinize sorunsuz sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar diliyorum hepiniz allaha emanet olun

canım bende hamd olsun kanama olmuyor artık 3-4. haftalarda oldu,ben zaten üst görerek hamile kaldım,ama sen korkma aspirini ihmal etme ilk bebekten sonra trombofili testi yaptırdınmı canım bende kaybetmiştim tahlil sonuçlarında kanımda pıhtılaşma çıktı şimdi iğne kullanıyorum sende yat dinlen bol su iç.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tuğçe8 april16 ve roseberry ve aynı sorunu yaşayan diğer kızlar,umarım birşeyiniz yoktur bence bunlar olağan şeyler.kanama olmadıkça problem olacağını sanmıyorum.içinizi ferah tutun.

canım uzun zamandır hamd olsun maşallah :nazar::nazar::nazar:öyle bir sorunum yok önceden olmuştu ben arkadaşımıza örnek olarak yazdım şimdi var dersem yalan olur yinede desteğin için teşekkür ederim,öpüyorum seni:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bugün tartıldım 4 kilo vermişim normalmi sizce,midem bazen çok bazende az bulanıyor ama çıkartmıyorum sadece aşırı iştahsızım,sizin kilolar ne durumda?

sinemsin canım sıkma canını,istersen başka bir doktora daha gözük,bazen doktorlar da yanılabiliyor,ama muhakkak istirahat et,ayakta kalmamaya dikkat et,yoktur inşallah ciddi bir problem,haberlerini bekliyoruz canım

Benimde iştahsızlığım var birazda bulantım var dediğin gibi bazen az bazende çok. Bende çıkartmıyorum ama mide bulantısı mahvediyor. Ben henüz kilo vermedim. Yada verdiysem 1 kilo vermişimdir sürekli tartı bir düşüyo bir çıkıyo. :)

gunaydin arkadaslar..
bende size kilolari soracaktim benden once davranmissiniz ne guzel :) ben acayip sistim sanki 4 aylik gibi ama ilk 3 ay bu normal diye biliyorum.. tartida da degisiyor surekli bazen 59,5 bazen 60,5 :) neden anlamadim simdiden kilo almasak iyi olur tabi daha cooookk uzun gunler var :)

sinemsin gecmis olsun gelismeleri bize yine yazar misin cok merak ettim ben..

sevgiler

arkadaşlar dün göndediğiniz yazıları yeni okuyabildim.öğretmenim ben,eşimde seyirde şuan,akşamları annemlerdeyim,tek bırakmıyorlar sağolsunlar...öncelikle çok teşekkür ediyorum,içimi rahatlattığınız için,allah hepimizn yardımcısı olsun,joliefr nick'li arkadaş,umarım hafta sonu senin yaşadığın duyguyu allah bana da yaşatır,bende duyarım yavrumun kalp atışalarını,activia yoğurttan bahsetmişsin,onların içinde farklı otlarda var doktoruna danışsan iyi olur,çünkübazı otlar hamilelikte kullanılmıyor,eşimin doktor bi arkadaşı var o söylemişti bana,kabızlık sorununa aç karnına incir ve armut iyi geliyor,ben öyle yapıyorum,

bu arada cok seviniyordum bulantim yok diye bu sabah basladi.. ilk dogumumda 5 ay bulanti ve kusma oldugu icin kabusunu cok iyi bilirim :) en guzel caresi ise nane limon kaynatip icin cok bastiriyor..

bu arada cok seviniyordum bulantim yok diye bu sabah basladi.. ilk dogumumda 5 ay bulanti ve kusma oldugu icin kabusunu cok iyi bilirim :) en guzel caresi ise nane limon kaynatip icin cok bastiriyor..

sanırım artık nane limon ana besin maddem olur-tatlicadiarzu-,felaket durumdayım ben,içimde bişey kalmıyor,üzülüyorum birde,sanki çocukta beslenemiyormuş,gelişemiyormuş gibime geliyor:uhm:

ya arkadaşlar birşey sormak istiyorum,bu hafta sonu bebeğin kalp atışını duyacağız,1.5 aylık hamileyim,ya duyulmazsa biraz daha beklerlermi yani 1 hafta sonra falan duyulma ihtimali olmazmı,yoksa alırlarmı,ya ultrason korkulu rüyam oldu benim,eğer duyulursa şayet bebişimle aynı gün doğum günümüz olacak,ben 19 nisan,bebeşimde doktorun hesabına göre o tarihe denk gelecek,ayrıca bende hiç bulantı yok,sadece anlamsız bir yorgunluk var içimde,bulantı olmaması kötü bir durumun habercisimi acaba

tuğçe 8 teşekkür ederim benim çok kanamam olmuyor da arasıra lekelenme o da çok az verdiğin bilgiler için sağol senin bebiş kaç haftalık

herkezlere günaydın arkadaşlar.....
yeni katılan anne adayları hepinizehayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ..... hafta sonu yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim... cuma akşamı kanamam kırmızı olup yoğunlaşınca tedirgin oldum hemen hastaneye gittik nöbetçi doktor baktı ultrasondan bir problem olmadığını bebeğin göründüğünü hatta kalp atışlarının olduğunu söledi ve bana kısa bir süre gösterdi dinlenmemi fazla banyo yapmamı v.s. sıraladı zaten yaptığım şeylerdi bebeği görüpte kalp atışlarınıda görünce ben bayağı rahatladım cumartesi normal kontrolüme kendi doktoruma gittiğimde durum değişti düzensiz bir kese izleniyor dedi 6 +5 olması gerekişyordu ama 5 + 3 olarak görüyorum dedi ve büyük ihtimalle bebeği kaybetceğimizi ama şuan için dışarıdan hiç bir müdahele edemeyeceğimizi sadece bekleyeceğimizi söledi bebek gelişmiyor bu durumda öylemi oluyor peki kalp atışları vardı nasıl oluyor bu bide bu sabah ilk defa bulantım oldu ilk kez...

arkadaşım canını sıkkma başka bir doktoro git bence kalp atışları varsa neden üzülüyorsun ki allah büyük

sanırım artık nane limon ana besin maddem olur-tatlicadiarzu-,felaket durumdayım ben,içimde bişey kalmıyor,üzülüyorum birde,sanki çocukta beslenemiyormuş,gelişemiyormuş gibime geliyor:uhm:

hic merak etme gonya ayni seyi bende yasamistim kizimda ama masallah 4 kg dogmustu gayet saglikli.. bu donemlerde bebekler kanimizdan besleniyor o yuzden olabildigince saglikli faydali seyler yemeye calisiyoruz.. sen cikartsanda cikatrmasanda o kanindaki faydali seyleri direk kendine aliyor.. o yuzden de bizler baygin baygin geziyoruz :) iste annelik fedakarligi dogmadan boyle basliyor..

herkezlere günaydın arkadaşlar.....
yeni katılan anne adayları hepinizehayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ..... hafta sonu yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim... cuma akşamı kanamam kırmızı olup yoğunlaşınca tedirgin oldum hemen hastaneye gittik nöbetçi doktor baktı ultrasondan bir problem olmadığını bebeğin göründüğünü hatta kalp atışlarının olduğunu söledi ve bana kısa bir süre gösterdi dinlenmemi fazla banyo yapmamı v.s. sıraladı zaten yaptığım şeylerdi bebeği görüpte kalp atışlarınıda görünce ben bayağı rahatladım cumartesi normal kontrolüme kendi doktoruma gittiğimde durum değişti düzensiz bir kese izleniyor dedi 6 +5 olması gerekişyordu ama 5 + 3 olarak görüyorum dedi ve büyük ihtimalle bebeği kaybetceğimizi ama şuan için dışarıdan hiç bir müdahele edemeyeceğimizi sadece bekleyeceğimizi söledi bebek gelişmiyor bu durumda öylemi oluyor peki kalp atışları vardı nasıl oluyor bu bide bu sabah ilk defa bulantım oldu ilk kez...

Canım, kesinlikle başka bi doktora daha gitmelisin. Kendini yormamalı ve yatmalısın bi süre, bende aynı fikirdeyim diğer arkadaşlarla. Okudum yazını nasıl üzüldüm anlatamam, ama bozmayalım moralimizi bence olumlu düşünmek lazım bu durumda, işallah Allah korur bebişini bişeycik olmaz. Gelişmelerden haberdar et bizi mutlaka..:Saruboceq:

ya arkadaşlar birşey sormak istiyorum,bu hafta sonu bebeğin kalp atışını duyacağız,1.5 aylık hamileyim,ya duyulmazsa biraz daha beklerlermi yani 1 hafta sonra falan duyulma ihtimali olmazmı,yoksa alırlarmı,ya ultrason korkulu rüyam oldu benim,eğer duyulursa şayet bebişimle aynı gün doğum günümüz olacak,ben 19 nisan,bebeşimde doktorun hesabına göre o tarihe denk gelecek,ayrıca bende hiç bulantı yok,sadece anlamsız bir yorgunluk var içimde,bulantı olmaması kötü bir durumun habercisimi acaba

Canım bu kadar endişelenme..
Bu hafta sonu duyulmazsa 1 hafta sonra tekrar gidersin duyulur inşallah..
Herkesin bünyesi farklı, gelişimi farklı...
Ayrıca bunlantın olmadığı için çok şanslısın..
Bulantı kesin bir belirti değildir hiçbir zaman..
Ve herkesi mide bulantısı yaşayacak diye bi şart da yok..
Benim öğle yemeğine doğru sanırım açlıktan bulanıyordu bikaç gündür..
Kraker yiyorum şimdi sabah 10 gibi..
Pek bulantım olmuyor çok şükür..
İçini ferah tut sen...

iyi akşamlar.... tuğçe 8 ve april 16 size bir sorum olacaktı ikinizdede lekelenme oldu sanırım bendede var ara ara açık kahve gibi sadece kağıt havluyla sildiğim zaman oluyor doktorum trombofili testi istedi ve şuan progesteron iğnesi ve coraspin içiyorum bugün itibarıyla 6+1 hamileyim ve ikinci gebeliğim birincisi karnımda öldü onun için şu anda bu lekelenmeler beni çok korkutuyor keseyi ve yolk sacı gördük 1 eylülde tekrar kontrolüm var o zaman inşallah kalp atışlarını görürüz arkadaşlar gelişmelri paylaşalım hepinize sorunsuz sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar diliyorum hepiniz allaha emanet olun

Canım bende kahverengi bile değildi anlık bişeydi oldu bitti dilerimki bir daha da olmaz, ne bende ne de diğer hamilelerde. Çünkü olan en ufak şey, korkunç bi strese sokuyo bizi, sonra bebişler etkileniyo bizim yüzümüzdensenağlama
Sende endişelenme bence herşey yolunda, doktorun sana gerekli doğru bilgileri verecektir zaten. Sen ilaçlarını iç dinlen, iyi eyler düşün, 1 eylüle az kaldı...:nazar:

canım seni gayet iyi anlıyorum, aynı şeyleri bende yaşıyorum.
bir kalp atışını duysam diyorum.
ama bunun sonu yokki, ondan sonrada ah bi hareket etse diyeceğiz.
doktora 6 eylülde gideceğim. nasıl sabırsızlanıyorum bir bilsen , bu arada bende de hiç kusma yok, iştahımında maşallahı var, zayıflayacağım yerde şişiyorum nerdeyse, şuan iş yerinde pantolunun düğmesi fermarı açık bir şekilde oturuyorum.
5+4 günlük olduğumu tahmin ediyorum. (18 temmuz son adetim)
karnımda acaeyip bir şişlik var bu sizde de varmı , devamlı wc gidiyorum.

Canım bende kahverengi bile değildi anlık bişeydi oldu bitti dilerimki bir daha da olmaz, ne bende ne de diğer hamilelerde. Çünkü olan en ufak şey, korkunç bi strese sokuyo bizi, sonra bebişler etkileniyo bizim yüzümüzdensenağlama
Sende endişelenme bence herşey yolunda, doktorun sana gerekli doğru bilgileri verecektir zaten. Sen ilaçlarını iç dinlen, iyi eyler düşün, 1 eylüle az kaldı...:nazar:[/QUOTE

çok sağol canım ...zaten şuanda stresim yok çok şükür 1.bebeğimi kaybettiğim için ilk zamanlar endişeliydim ama şu anda herşeyi allaha bıraktım hayırlısı artık kafaya çok takınca zaman geçmiyor moralim iyi biraz midem bulanıyor sana ve bütün hamişlere allah yardım etsin hepinizi öpüyorum

tuğçe 8 teşekkür ederim benim çok kanamam olmuyor da arasıra lekelenme o da çok az verdiğin bilgiler için sağol senin bebiş kaç haftalık

canım benim aşağıdaki çizelge doğru Allahın izniyle 7. haftamızdayız:nazar::nazar::nazar:inşallah sağlıkla hepimiz dokuz ayı tamamlarız:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X