- 15 Mayıs 2008
- 2.694
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size acayip haberlerim var kızlar doktordan yeni geliyorum 5+ 5 bu gün keseler net görünmüyo daha ama dr büyük ihtimalle ikiz dedi oranlarım ondan yüksekmiş bugün hcg bakıldı 8700 küsür acayip şaşırdım ikimizin ailesindede yok ikiz şoklardayım
tuğçemi ikizdi başka kim vardı yaa ayyyyyyyy inşallah Allah ikisinede ömür verir
aramıza hoşgeldin nalancımmmmmmmmm:teytey:
size acayip haberlerim var kızlar doktordan yeni geliyorum 5+ 5 bu gün keseler net görünmüyo daha ama dr büyük ihtimalle ikiz dedi oranlarım ondan yüksekmiş bugün hcg bakıldı 8700 küsür acayip şaşırdım ikimizin ailesindede yok ikiz şoklardayım
teşekkürler canım.allah ogünü hepimize nasip eder işallah.fiziksel ne gibi rahatsızlıklar yaşıyosunuz kızlar burada paylaşalımmı??
Şimdi ilk doktor kontrolümden geliyorum..
Allaha şükürler olsun herşey yolunda..
Minik sıpamın kesesini gördüm.
1,5 cm lik minicik bişiy...
Regl tarihime göre 5 haftalık olmasına rağmen sanırım haftasından ilerde bi bebek olucak..
Çünkü ultrason sonucuna göre 5+5 görünüyor..
Çok tuhaf bir duygu....
İçinde küçücük bir mucize büyüyor...
İnanması gerçekten güç..
2 hafta sonra kalp atışını duymak üzere tekrar kontrole gidicem...
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:
sağol canım inşallah, fiziksel rahatsızlık olarak bende şu an karın şişliği var nedense,hamileyim dediğim an millet 3-4 aylık zannediyo, o derece yani. ben şimdiden böyle olursam napçam bilmiyom :CüvCüv:
Aynen bende de öyle...
3-4 aylık gibi kocaman bir göbiğim oldu yaaa...
Niye böyle acaba.... :uhm:
Bu arada çin takvimine göre benim meleğimde erkek çıkıyo. Eşimde öyle hissediyo, gönlümden geçende öncelikle babasının aynısı erkek bebiş ama kız olup bana benzese de fena olmaz yanihi hoyyyt
allah gönlüne göre versin cnm.bişey sorucam bu çin takvimine bekerken son adet tarihine mi yoksa hamile kaldığın ayamı bakıyorsun ben kızmı erkekmı anlayamadım çok merak ediyorumfisfisfis
kızlar bişey sorcam sizlere ben 7+2 günlük hamileyim ama hiç mide bulantısı yaşamıyorum çok korkuyorum bir terslik falan yok demi benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı aranızda bu arada haftaya bebeğimi göreceğim allahın izn ile çok merak ediyorum keseyi gördük ama bebeğimi hala göremedim..ne olur dua edelim birbirimize ben çok çok korkuyorum bişey olacak diye..