2009 Nisan Anneleri buraya

Şimdi ilk doktor kontrolümden geliyorum..
Allaha şükürler olsun herşey yolunda..
Minik sıpamın kesesini gördüm.
1,5 cm lik minicik bişiy...
Regl tarihime göre 5 haftalık olmasına rağmen sanırım haftasından ilerde bi bebek olucak..
Çünkü ultrason sonucuna göre 5+5 görünüyor.. :nazar:
Çok tuhaf bir duygu....
İçinde küçücük bir mucize büyüyor...
İnanması gerçekten güç..
2 hafta sonra kalp atışını duymak üzere tekrar kontrole gidicem...
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

size acayip haberlerim var kızlar doktordan yeni geliyorum 5+ 5 bu gün keseler net görünmüyo daha ama dr büyük ihtimalle ikiz dedi oranlarım ondan yüksekmiş bugün hcg bakıldı 8700 küsür acayip şaşırdım ikimizin ailesindede yok ikiz şoklardayım

Ayy canım benim hayırlı olsun..
Çok sevindim...
Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...:emir_bebek: :emir_bebek: :Saruboceq:

size acayip haberlerim var kızlar doktordan yeni geliyorum 5+ 5 bu gün keseler net görünmüyo daha ama dr büyük ihtimalle ikiz dedi oranlarım ondan yüksekmiş bugün hcg bakıldı 8700 küsür acayip şaşırdım ikimizin ailesindede yok ikiz şoklardayım

Canım tebrik ederim çok sevindim. Hayırlısıyla sonuna kadar gitmeni dilerim. Biz bir bebişle mutluluktan uçuyoruz sen herhalde inanılmaz şeyler hissediyorsundur
:teytey:

Bu arada çin takvimine göre benim meleğimde erkek çıkıyo. Eşimde öyle hissediyo, gönlümden geçende öncelikle babasının aynısı erkek bebiş ama kız olup bana benzese de fena olmaz yanihi hoyyyt

teşekkürler canım.allah ogünü hepimize nasip eder işallah.fiziksel ne gibi rahatsızlıklar yaşıyosunuz kızlar burada paylaşalımmı??

sağol canım inşallah, fiziksel rahatsızlık olarak bende şu an karın şişliği var nedense,hamileyim dediğim an millet 3-4 aylık zannediyo, o derece yani. ben şimdiden böyle olursam napçam bilmiyom :CüvCüv:

Şimdi ilk doktor kontrolümden geliyorum..
Allaha şükürler olsun herşey yolunda..
Minik sıpamın kesesini gördüm.
1,5 cm lik minicik bişiy...
Regl tarihime göre 5 haftalık olmasına rağmen sanırım haftasından ilerde bi bebek olucak..
Çünkü ultrason sonucuna göre 5+5 görünüyor.. :nazar:
Çok tuhaf bir duygu....
İçinde küçücük bir mucize büyüyor...
İnanması gerçekten güç..
2 hafta sonra kalp atışını duymak üzere tekrar kontrole gidicem...
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

Canım iyi haberler almana çok sevindim. Doktora gittiğimiz günler hayatımızın en önemli zamanları oldu. Bende sabırsızlanıyorum, haftaya c.tesiye kadar nası beklerim bilmiyorum. bugün 6 haftalık oldu her an ı çok önemli, gerçekten içimizde bi mucize var. Hep dualarımız aynı Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin..:Saruboceq:

sağol canım inşallah, fiziksel rahatsızlık olarak bende şu an karın şişliği var nedense,hamileyim dediğim an millet 3-4 aylık zannediyo, o derece yani. ben şimdiden böyle olursam napçam bilmiyom :CüvCüv:

Aynen bende de öyle...
3-4 aylık gibi kocaman bir göbiğim oldu yaaa...
Niye böyle acaba.... :uhm:

kızlar benimde öyle, karnım kokunç gözüküyo daha şimdiden. Ama endişe etmeyin bu durum genel olarak tüm hamilelerde olurmuş, vucudumuz değiştiği, bebeğe hazırlık yaptığı için normal bi gelişmeymiş. Hazımsızlık, bağırsak problemleri falanda şişlik yapabilir. Bi arkadaşım 11 haftalık karnı sanki 6 aylık gibi beterin beteri var yania.s
Bu arada krem sürmeye nezaman başlamalıyız. 6. haftadan sonra diolar ama??? bilmiyorum? Susam yağı ve badem yağını önerdiler bana. Bu konuda fikriniz var mı?

kızlar bişey sorcam sizlere ben 7+2 günlük hamileyim ama hiç mide bulantısı yaşamıyorum çok korkuyorum bir terslik falan yok demi benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı aranızda bu arada haftaya bebeğimi göreceğim allahın izn ile çok merak ediyorum keseyi gördük ama bebeğimi hala göremedim..ne olur dua edelim birbirimize ben çok çok korkuyorum bişey olacak diye..

Bu arada çin takvimine göre benim meleğimde erkek çıkıyo. Eşimde öyle hissediyo, gönlümden geçende öncelikle babasının aynısı erkek bebiş ama kız olup bana benzese de fena olmaz yanihi hoyyyt

allah gönlüne göre versin cnm.bişey sorucam bu çin takvimine bekerken son adet tarihine mi yoksa hamile kaldığın ayamı bakıyorsun ben kızmı erkekmı anlayamadım çok merak ediyorumfisfisfis

allah gönlüne göre versin cnm.bişey sorucam bu çin takvimine bekerken son adet tarihine mi yoksa hamile kaldığın ayamı bakıyorsun ben kızmı erkekmı anlayamadım çok merak ediyorumfisfisfis

canım otomatik çin takvimiyle daha rahat sonuca ulaşırsın, sol tarafa kendi doğum tarihini yaz sağ taraftaki kutucuktanda hamile kaldığın ayı seç ve sonuç karşına çıkıyo (bende kız çıktı hayırlısı bakalım)işte adresi:
XXXXXXXX :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
kakao,fındık yağı ve portakal yağı diye duydum bende.saç için susam camterebenti esansı ve badem yağı bir kapak sampuana döküyorsun.malum bu dönemde saç dökulmeside cok olur.kakao fındık ve portakalıda bi cam şişeye boşaltım karıştırarak sürebilirsiniz ama siz genede aktarlara sorun onlarda kitapcıkda oluyor alın okuyun.birde karın için ben 5. aydan sonra bildiğiniz bebe pudrası duydum.karın nemlenince fazla çatlak olmazmıs.bunyeye görededeğişirmiş ama azlttığını tv den izlemiştim.

kızlar bişey sorcam sizlere ben 7+2 günlük hamileyim ama hiç mide bulantısı yaşamıyorum çok korkuyorum bir terslik falan yok demi benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı aranızda bu arada haftaya bebeğimi göreceğim allahın izn ile çok merak ediyorum keseyi gördük ama bebeğimi hala göremedim..ne olur dua edelim birbirimize ben çok çok korkuyorum bişey olacak diye..

benimde hiç mide bulantım yok.yarın 7+1 haftalık olacak.ptz doktora gittik kalbinin attığını görünce inanabildim hamile olduğuma.aslında bulantı olmaması iyi birşey.mide bulantısı olan arkadaşların allah yardımcısı olsun.çok zor gerçekten.

canım otomatik çin takvimiyle daha rahat sonuca ulaşırsın, sol tarafa kendi doğum tarihini yaz sağ taraftaki kutucuktanda hamile kaldığın ayı seç ve sonuç karşına çıkıyo (bende kız çıktı hayırlısı bakalım)işte adresi:
:nazar::nazar::nazar:

bende de kız çıktı.aslında kız olsa çok sevinirim inşallah ama sağlıklı olsun da hiç farketmez.allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar benimde kız çıkıyor ne güzel olurdu hayırlısı tabi kızımda yok oğlumda sağlıklı olsun bebeklerimiz.

heryerde değişik sonuç çıkıyo. çok erken bunları düşünmek için ama merak ediyo insana.s sağlıkla hayırlı evlatlar olsunlar..:nazar:

X