2009 Nisan Anneleri buraya

urla canım sonradan yazdın bebişin cinsiyeti kız demiştin. saol güzelim. bissürü kişi soruyo arada kaynar normal.
selinay kilo takip olayına katılıyorum. birbirimize o konuda da destek oluruz.
kızlar karnı çıkan varmı ben 11 haftayı doldurdum hiç çıkmadı normal mi yoksa birazcık çıkmalımıydı ? etrafımdakiler şaşırıyor biraz çıkmalıydı diyorlar benide endişelendirdiler. sizin çıktımı göbüşler

eda benim çıktı biraz ama ben biraz kilolu başladım zayıflarda pek belli olmuyomuş herhalde canım benim bi arkadaşım var nerdeyse 6 aylık hamile çok az çıktı göbeği ama 50 kilo fln bence kiloylada alakalı yani sen kaç kilosun...

eda benim çıktı biraz ama ben biraz kilolu başladım zayıflarda pek belli olmuyomuş herhalde canım benim bi arkadaşım var nerdeyse 6 aylık hamile çok az çıktı göbeği ama 50 kilo fln bence kiloylada alakalı yani sen kaç kilosun...

geçmiş olsun cnm ya kendine dikkat et Alllah korumuş bende giydim bugün sivri topuk çzimeleri valla keşke giymeseydim düşçem die yürüyemiyorumkikaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

butterfly 's' canım erkek cıktı senınde

eşinin kanı daha agır bastı

ya o takvimi ben yapmamıştım bi arkadaşım yapmıştı bende yanlışla bozdum nasıl düzeltcemde bılmıommmm

selinay doktor kan hapı vedı ac karnına günde bi tane

bazen içiyorum sigarayo cnım istiyorrrrr

benım bulantılarım geçmicek galibaaa devam offffffffff

Kızlar bu arada bebeğim hep 1 hafta geriden geliyodu bende son adet tarihimi tam hatırlamıyodum 18 temmuz die vermiştim doktora ona göre hesaplamaları yapıyordu ama anlaşıldıki benim yumurtlamam 5 gün sonra olmuş o yüzden 5 gün erken hesaplıyormuşum bu durumda doğumum 29 nisan ve mayıs başı oluyo hem nisan annesiyim hem mayıs bakalım hangi ayda doğum yapacağım

Arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.Bayram süresince yazılanları okudum genelde iyisiniz ve cinsiyetler belli olmaya başlamış.Bende bugün ikili testimi yaptırdım.Doktoruma cinsiyetini sordum ama henüz belli değilmiş haftaya belki görürüz dedi.haftaya 14 ekimde gidicez sonuçları göstermeye ve muayeneye.Umarım görebiliriz.Baya meraketmeye başladım.Ha bu arada benim regl tarihime göre ben geç gebe kalmışım.sat 24 hazirandı.zaten 29 haziranla 11 temmuz arası eşim ameliyat olduğu için birlikteliğimiz olmamıştı.o yüzden biraz küçüğüz.Hastane bebeği oldu bizimki.Artık bu ikili test sonucunu bekliyorum.Bi aralar ikili testin değerlerine göre cinsiyeti belli oluyo diye konuşulmuştu burada hatırlayan yada bilgisi olan varmı acaba?Hepinize sevgiler.

urlacım geçer canım ya bulantılar merak etme ,bursasu giyme ya topuklu ne olur ne olmaz bende çok severim ama şimdi adidas süperstar favori ayakkabım hehe....

çalışınca insan hergün ne giyeceğini şaşırıyor zaten karnım şişti hiçbir kıyafet olmuyor valla ya

ebrartuba slm bhcg seviyesi diye bişe olacak o 50 üzeri kız,50nin altıysa erkek diyolar ne kadar doğru bilemiyorum canım...

ebrartuba slm bhcg seviyesi diye bişe olacak o 50 üzeri kız,50nin altıysa erkek diyolar ne kadar doğru bilemiyorum canım...

çalışınca insan hergün ne giyeceğini şaşırıyor zaten karnım şişti hiçbir kıyafet olmuyor valla ya

bursasu ben hamile pantalonu aldım kot beli penye,cepli fln çok şirin üzerine dar badilerle çok güzel duruyo,bu arada biraz önce koca bi çikolata yedim iştahım açıldı kızlar napıcam ben....:uhm:

bende aldımda göbek tarafının olması için benim şöle 4 aylık olmam gerek en azından badilerin altından göbek çıkmadığı için penyesi kırış kırş duruyo.neyse idare etçez göbiş çıksa şöle göbeğimi gere gere dolaşırımda heheh ya bişi sorcam özel olabilir ama ben eşimle ilişkiye giriyorum haftada 1 kez falan doktorum bana sakıncası yok dedi siz yapıyormusunuz birde spermin bebeğe zararı varmıdır

selam arkadaşlar hepinize . nasılsınız bakalım. bebecikler nasıl. ben eskiye nazarn biraz daha düzeldim. daha iy gibiyim. ama yemkelrden sonra tuhaf bir koku oluyor ağzımda., kolay kolay da sığınamıyorum.

bursasu ben hamile pantalonu aldım kot beli penye,cepli fln çok şirin üzerine dar badilerle çok güzel duruyo,bu arada biraz önce koca bi çikolata yedim iştahım açıldı kızlar napıcam ben....:uhm:

güle güle giy canım. kapandığı günlere say. doya doya ye kız. yerimseniben

bende bu gün alcam pantolan. aynen dediğin gibi canım. çalışınca insan ne giyeceğini şaşıyo. kafamçokkarıştı

kızlar drdan geldim eğer kordon deilse yaramaz erkek dedi minicikyaramaz oğlum kıpır kıpır ayaklarıyla nasıl tekmeler atıyordugamyoncuiremsu kuzucum 85 mm ve 103gr olmuş teyzeleri yapabilirsem ultr.resminide koyucam bakın dr amcası yüzünü çekti kalemle kaşını gözünü işaretledi aynı babası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum..Tatil bitti iş başladı bugün malesef Bebğimde bende iyiyiz çok şükür ama hala mide bulantılarım geçmedi.Herkes 3 ay olunca geçer diyodu geçmedi şimdi çok korkuyorum 9 ay böyle devam edicek diye...
Göbeğim o kadar büyüdüki benim artık hamile olduğum anlaşılıyor..Bayramda uçağa bindim kaç aylık olduğunu sordular:):) yani anlaşılıyoruz artık dışardan...
ade merke hayırlı olsun canım bu arada...Herkese iyi bulantısız akşamlar ...

selinay canım bende zayıf değilim. boyumda var ama 66 kiloyum. yaniçok zayıf sayılmam. karnım filan düz biraz kalçalıyım. sanırım iç karnım geniş. şimdi bursa su da yazmış kıyafetler olmuyo diye beni kimse anlamıyor birde iş yerimdekiler çok zayıfladın diyorlar . normalde 40 bedendim. ramazan bayramında 38 beden etek aldım. bedende küçülmüş acaba bulantılar nedeniyle kilo verdiğim için mi göbeğim çıkmıyor. kızlar ben kilo alınca çok kötü oluyorum yaa zaten boyda var çok iri görünüyorum. off inşallah iştahım çok açılmaz. ablam hamileiiğinde koca bir kavonoz nutellayı tek başına yiyordu . 25 kilo aldı . şimdi 7 kilo fazlası kaldı 4 aylık bebeği var. belki doğumdan sonra emzirmeyle hızlı veririzde biraz kendimizi tutabilirsek çok şişmanlamadan bu dönemi atlatabiliriz inşallah. yanlız ciddi ciddi bu göbek olayı kafama takılıyor niye yok yani bebeiş mi küçük iyice paranoyak oldum
bursa su canım dediğin konu eğer doktorun yasak getirmediyse sınırlama yok . ben doktoruma sordum bir problem yok sınırlama yok dedi. ne zamana kadar oluyor dedim. eğer bir problem olmazsa doğuma kadar bir sakıncası yok dedi.
ade merke canımm oğluşun hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.. çok sevindim. inşallah bizde öğreniriz. 3,5 aylıkken söylüyor demek ki iyi bari az kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…