- 9 Eylül 2008
- 1.009
- 34
- 42
Merhaba arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir.Urlacım sen bebeğinin haftası normalde olması gerekenden fazla çıkıyor diye anestezi aldığın zamana denk geldi sanıyorsun değil mi? Bence bunun için korkma çünkü benim bebeğimde normalden daha büyük çıktı bugün gittim doktora ve bebeğimin 14 haftalık olduğunu söyledi .Ama ben biliyorum ki benim bebeğim 1 hafta daha küçük. Arada oluyo böyle bebek 1 hafta ileri 1 hafta geri gelişim gösterebiliyor dedi .Ama sonunda hepsi gerçek haftasını buluyor.Bence senin hesaplamaların doğrudur.Birde bu kadar erken zamanda bazen ultrasyon cihazı bile hata yapabiliyormuş.
Bende dün akşam merdivenlerden düştüm popomun üstünde 5-6 basamak zplayarak indim aşağıya.Korkarak gittim bugün doktora neyseki bişey yok bebeğim gayet iyi.
bursa su
sanırım erkek bakalım benim durumda öle
hadi hayırlısı
:)
Arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.Bayram süresince yazılanları okudum genelde iyisiniz ve cinsiyetler belli olmaya başlamış.Bende bugün ikili testimi yaptırdım.Doktoruma cinsiyetini sordum ama henüz belli değilmiş haftaya belki görürüz dedi.haftaya 14 ekimde gidicez sonuçları göstermeye ve muayeneye.Umarım görebiliriz.Baya meraketmeye başladım.Ha bu arada benim regl tarihime göre ben geç gebe kalmışım.sat 24 hazirandı.zaten 29 haziranla 11 temmuz arası eşim ameliyat olduğu için birlikteliğimiz olmamıştı.o yüzden biraz küçüğüz.Hastane bebeği oldu bizimki.Artık bu ikili test sonucunu bekliyorum.Bi aralar ikili testin değerlerine göre cinsiyeti belli oluyo diye konuşulmuştu burada hatırlayan yada bilgisi olan varmı acaba?Hepinize sevgiler.
Arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.Bayram süresince yazılanları okudum genelde iyisiniz ve cinsiyetler belli olmaya başlamış.Bende bugün ikili testimi yaptırdım.Doktoruma cinsiyetini sordum ama henüz belli değilmiş haftaya belki görürüz dedi.haftaya 14 ekimde gidicez sonuçları göstermeye ve muayeneye.Umarım görebiliriz.Baya meraketmeye başladım.Ha bu arada benim regl tarihime göre ben geç gebe kalmışım.sat 24 hazirandı.zaten 29 haziranla 11 temmuz arası eşim ameliyat olduğu için birlikteliğimiz olmamıştı.o yüzden biraz küçüğüz.Hastane bebeği oldu bizimki.Artık bu ikili test sonucunu bekliyorum.Bi aralar ikili testin değerlerine göre cinsiyeti belli oluyo diye konuşulmuştu burada hatırlayan yada bilgisi olan varmı acaba?Hepinize sevgiler.
çalışınca insan hergün ne giyeceğini şaşırıyor zaten karnım şişti hiçbir kıyafet olmuyor valla ya
bursasu ben hamile pantalonu aldım kot beli penye,cepli fln çok şirin üzerine dar badilerle çok güzel duruyo,bu arada biraz önce koca bi çikolata yedim iştahım açıldı kızlar napıcam ben....:uhm:
çalışınca insan hergün ne giyeceğini şaşırıyor zaten karnım şişti hiçbir kıyafet olmuyor valla ya