2009 Nisan Anneleri buraya

şenay sendemi yüzüncüyıl hastanesine gidiyodun yanlışmı hatırlıyorum sinan beye

evet canım sinan bey sana yine iyimser davranmış bana 25 dedi neden söylemek istemiyo anlamıyorum ama ben çatlarım valla olmazsa 2 hafta falan sonra hatta ikizlerden biri sonradan olduğu için belki 3 hafta sonra başka bi yerde ultrasona girerim aslında sinan hoca çok tecrübeli bi göz benimkilerin ikiz olduğunu daha hiç bişey belli diilken gördü ultrasonda ama cinsiyet konusunda neden böyle bilemiyorum bide sanırım bana bazı testler yapılamıcak ikiz oldukları için o yüzden ayrıntılı ultrason için eyüp ekiciye gitmeyi düşünüyorum.

bende başka yere gidicem canım cinsiyet için,ilk bebeğimde gittim eyüp ekiciye onun ultrasonda müthiş görünüyü bebişin yüzü fln çok farklı,cinsiyetleride hemen söyler sana canım hayırlısı bakalım...

didemcim mesele de bu herkes duyunca aaaa süper ya diyo bende hamile kalmadan önce ikizlerim olsun diye ne dualar ettim ama iş başa gelince anlaşılıyomuş ben daha 2 aylıkken rahat yatamamaya başladım vs vs ama dediğin gibi ikisinin birlikte gelecek olmasıda bambaşka bi duygu

selinay 243 sayfaya bak neler yazdımm

evet bursasu ben şuan 12 +3 günlügüm..

kızlar ya cok tedırgınım ben..............

ben 23 haziranda evlendim.....

6 temmuzda hastalandım
14 temmuzda sigillerim yakıldı
25 temmuz 'dan itibaren birlikteligim oldu

ben şimdi 3 aylıgım

ozaman ben hastalanmadan öncemi hamileydim

off anlam veremiyorum

doktorumada sormayı unuttum
eger öyleyse ben anestesi gördüm ya
o zaman bebek sakat olurr

offffffffff delircem

doktor bundan önceki kontrolde (1,5 ay önce falan)

yumurtlaman 20 temmuz gibi olmuştur sende 25 ile 30 temmuz arası hamile kalmışındır dedi

rahatlamıştım ama bu cumartesi aylıgım yani 12 haftalıktım offf bilmiyorum

peki gercekten anestezi uygulandıgında hamileysem?

kızlar herkese güzell bir hafta diliyorum sorunsuız geçsin inşallahhh...
sigaradan bahseden olmuş kızlar ben utanarak söylüyorum ama hamilelilk öncesinde 1 pakete yakın 15/16 arası günde sigara içiyordum. hamile olduğumda ilk şüphelendiğimde sigarayı içime çekmemeye başladım. sonra test yaptım. çift çizgiyi görünce 5 e düşürdüm. ve yine içime çekmedim. doktora gidip keseyi görüncede akşamları eşimden 1-2 fırt çekmeye başladım. sonra birden sigaradan tiksinmeye başladım. ve 2 aydır bırak ağzıma sürmeyi yanımda içirmiyorum. artı eşim balkonda içip gelince bile midem bulanıyor. içenler varsa aman içmeyin derim. sigaryı bıraknalar nasıl bırakıyor. böyle düşünün. ve sadece doğuma kadar değil ömür boyu hayatımızdan çıkaralım sigarayı.
april canım yolculuğun zor geçmiş. benimde sağım solum hiç belli olmuyor. bazen çok iyiyken bir anda bulantı filan olabiliyor. ama zaman ilerledikçe biraz biraz azalıyor gibi. kızlar herkesin mesajına cevap verilşmiyor doğru benimde çoğu zaman yazdıklarım görünmüyor. atlanıyor. mesela urlaya cinsiyet tahminini 4 kere sordum ama görmemiş olabilir küsmeye gerek yok.
ade merke canım buügn kontrolün var sanırım dönünce sonuçları yazarsın. belki cinsiyetide belli olur.
şirvan seninde geçen hafta c.tesiydi. sonuçlar nasıl.

canım sen niye panik yaptın hiç anlamadım. hastalanmadan önce mi hamile kamışım yazmışın da hamiel kaldıktan sonra adet görmen biraz tuaf değilmi.birde üstüne adet görmek diye diye birşey var ama o da çoook düşük ihtimal binde bir oluyor. doktor bebeğin büyüklüğüne göre sana o tarihi vemiştir. ben doktor ilk gittiğimde bana 5 haftalık dedi. benim hesaba göre 6, buçuk haftlıktı en son gitiğimde 9 haftalık dedi ama benim hesaba göre 8+2 günlüktüyani bebeğin güzel büyümüş öyle düşün ama yinede çook endişelendiysen doktora bir görün. en azından için rahatlamış olur. :1closedeyes:

ben elini göster desen üstlerini gösterirdim kalkarkende sağa dayanarak sonuç nedir??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar,
Ben doktorumu değiştirdim. Medipol'den Banu Ergüle gittim cuma günü. Ciddi biri ve işini önemsiyor gibi geldi bana. Mesela Troidim biraz yüksekmiş onu söyledi bir daha test yaptırmamı istedi eski doktorum normal demişti. Bende ikili test yaptırmayacaktım ama öyle kesin konuştu ki yaptırmam için yaptırdım. Hatta son 2-3 günüm kaldığımdan özel bir laboratuvarda yaptırmak zorunda kaldım yer bulmam problem oldu. Kadıköy'de Sonomed diye bir laboratuvar. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. Bebeğimi döndürmek için çok uğraştı doktor hanım. Yarım saat yaklaşık uğraştık :) Biraz inat sanırım bebeğim yada tembel :)

Merhaba arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir.Urlacım sen bebeğinin haftası normalde olması gerekenden fazla çıkıyor diye anestezi aldığın zamana denk geldi sanıyorsun değil mi? Bence bunun için korkma çünkü benim bebeğimde normalden daha büyük çıktı bugün gittim doktora ve bebeğimin 14 haftalık olduğunu söyledi .Ama ben biliyorum ki benim bebeğim 1 hafta daha küçük. Arada oluyo böyle bebek 1 hafta ileri 1 hafta geri gelişim gösterebiliyor dedi .Ama sonunda hepsi gerçek haftasını buluyor.Bence senin hesaplamaların doğrudur.Birde bu kadar erken zamanda bazen ultrasyon cihazı bile hata yapabiliyormuş.
Bende dün akşam merdivenlerden düştüm popomun üstünde 5-6 basamak zplayarak indim aşağıya.Korkarak gittim bugün doktora neyseki bişey yok bebeğim gayet iyi.

ooyy dikkat et kendine

ya arkadaşlar takvimde yanlışlık var
18 haftaya cıktı nasıl düzeltcem

merhaba arkadaşlar geçmiş bayramınız kurlu olsun

didem1981 bana elini gösterdesen sağelim içe dönük gösteririm sağdan dayanarak destek alırım

urla ben de seni takvim için uyaracaktım tam.istersen tekrar yap.

bir de eğer seni yormayacaksam benim sıpanın da cinsiyetine bakar mısın? ben 1979 eşim 1976 doğumlu.

ikili testim belli olmuş bu arada.sonucu alıp saat 2-3 gibi dr a gidicem.hala az az kahverengi leke geliyor.randevusuz gidiyorum.inşallah dr amcamız müsait olur da biraz konuşabiliriz.yarın işe başlamam lazım.inşallah bir aksilik yaşamam.

urlacım ne güzel bebişini anlatmışsın canım yaaa,bu sene erkek senesi demek yanlış zamanda hamile kaldım hehe,hayırlısı bakalım,o kasılmalar fln kalsiyum eksikliğindende olabilir ,calsiyum sandoz verdimi doktor kramplar için veriyolar diye biliyorum,rüyanda gördüğün şeylerde gebelikle alakalı bence canım ben ilk gebeliğimde ne rüyalar görüyodum geceleri ağlayarak uyanıyodum bazen ama bunda çok rahatım rüya görmeye fırsatım olmuyo oğlumla uğraşmaktan hehe urlacım canım boğazlarım yara oldu diyosun sigarayı nasıl içiyosun canım ya 3 tanenin zararı yok pek plesenta süzüyo diye biliyorum ama yinede içmesen iyi olur....

bide şirvancım,şu sendeki listedeki isimleri kilo takip yerimize kopyalasanda ordan kaç haftalık olduğumuzu bide kaç kilo aldığımızı yazsak ayda birde güncellesek çok iyi olacak artık kilolar alınmaya başlıyo yavaş yavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…