2009 Nisan Anneleri buraya

tebrikler cnm allah oluşuna sağlıklı uzun ömürler versin inş.

Selam Şeker Hamişler:) Hepinizi özlemişim valla 5 gündea.s.Yazdıklarınızı okumak baya vakit aldı ama keyifle ve merakla okudum. Çok şükür herkeste haberler iyi olunca sevindim. Cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun, oğluşu olcağını öğrenenler bence sevinmek için erken, bu haftalardaki tahminlerde kordonla ilgili bi cinsiyet karışıklığı olabiliyokaydirigubbakcemile3 Bu arada bulantılar azalıyo, artık hamileliğin tadını çıkarmaya başlicaz galiba??
Geçen 1 haftam benim pek iyi değildi, tatile gittik güya ama uçağa bindiğim dakikadan türkiyeye dönene kadar her an burnumdan geldi, gereksiz panikler yaşadım, aç kaldım, klimadan grip oldum ve şu an perişanım diyebilirim (burnum tıkalı, boğazım şiş ve korkunç bi baş ağrısı ayrıca kulaklarımda bir uğultuki sormayın gitsin davullar çalıyo sanki) Aslında herşey yolundaydı giderkende dr.da herşeye baktı hatta kızdı bu son tatilin git tadını çıkar deyip kovdu beni:) Fakat içimdeki sıpa beni inanılmaz sarstı. Kıskandı mı ne babasıyla başbaşa kaldık diyeŞeniz Ona 1-2 parça cici de aldık, kıskanmasın diye ama küçük canavar rahat durmadı. Hiç uyuyamadım, karnım sanki 5 aylık gibi dolaşıp durdum, aç acına Kızdım kendime gereksiz pimpiriklendim diye ama elinde değilki insanın, gitmeden 2li testte gördük ya şımarığı hep gözümün önünde kıpırdanışı, bişey olcak diye daha çok hassaslaştım. Şimdi daha iyiyim evimizde ve kendi yatağımda uyuduğum için. Yarın 2li test sonucumuzu alıcaz, tabiki çıktıysa. Salı da dr. amcaya gitcez kontrol için. Onu görene kadar içim rahat etmicek biliyorum ama sabredicez artıkyerimseniben
Herkesin geçmiş bayramını kutlarım. Yarın yeni bir hafta başlıyo bizler için, herkesten hayırlı güzel haberler duymak dileğiyle öpüyorum tüm hamişlerikaydirigubbakcemile5

esra16 listeye senide ekledim aramıza hoşgeldin sağlık dolu hamilelik geçirmeni dilerim
canım cok tesekkur ederım. umarım hepımızın hamılelıgı guzel ve mutlu gecer.. salı gunu cınsıyetını belırtıcem ınş.. buyuk ıhtımal kız dıyorlar ama bakalım artık. hayırlısı. hihoyyyt

bu arada kızlar bırsey soracagım sıze. ben tam bır sıgara tıryakısıydım ama hamıle kalınca ıcmıyorum tabıkı. tanıdıgım bırkac hamıle ve dogum yapmıs arkadasım bız ıctık dıyorlar ama guvenemıyorum yınede. rıske atmak ıstemıyorum. ama oyle aserıyorum kı korkuyorum valla bebısımde ızmarıt cıkacak dıye. aynı durumda olan varmı .??? aklınızdan nasıl cıkardınız bu ılletı?

MERHABA ESRA 16 EĞER İSMİN ESRAYSA ADAŞIZ BENDE SİGARA İÇEN BİRİYDİM EŞİM BAYAĞI BİR TİRYAKİ BENDE ONUN YANINDA ONUN GİBİ OLMUŞTUM:jeyyar: HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENENE KADAR İÇTİM HATTA ÖĞRENDİKTEN 1-2 YİNE İÇTİM SONRA ZATEN BIRAKMAYI ÇOK İSTİYORDUM BEBİŞİM VESİLE OLDU BEBİŞİMİN SAĞLIKLI OLMASI VE ONA VE BANA VERECEĞİ ZARARLARI DÜŞÜNEREK ÇOK ŞÜKÜR AĞZIMA SÜRMWDİM İLK ZAMANLAR BİRAZ ZOR OLDU AMA ONUN İÇİN HERŞEYE DEĞER ÇOK ENTERESANDIR ŞİMDİ KOKUSUNU DUYDUĞUMDA ACAİP AMA ACAİP TİKSİNİYORUM SANADA HA GAYRET DİYORUM İÇME İNŞALLAH SENDE TİKSİNİRSİN SİGARANIN DÜŞÜK,ERKEN DOĞUM VE DÜŞÜK KİLOLU BEBEK DOĞURMA RİSKLERİ VAR KENDİNE VE BEBİŞİNE İYİ BAK

didemcim saol valla müthişsin yaaaaaaaaaaaaaa :içelim:

merhaba esra' cım. evet adasız. esım sıgara ıcmıyor cok sukur evde ıcen yok bırde arkadaslar bıle yanımda ve evımde ıcmıyorlar bana ve bebegıme zararı var dıye. allaha cok sukur bende bılıncıydeyım zararlarının. ama ınanılmaz canım ıstıyor. bır makale okumustum hamıle anneler canınız sıgara cektıgınde bebegınızı duman dolu bır rahmın ıcınde dusunun dıye yazıyordu. bunları dusunerek ıcmıyorum tabıkı. ama tıksınmıyorum da. bakalım ınsallah unutma yontemlerı gelıstırırım kendı kendıme.

Be bayram boyunca grip oldum. Sinüslerim de doldu. Baş ağrısından duramadım. allah'tan ateşim 37'yi geçmedi. Ama bu başağrısıyla nasıl başedecğimi bilemiyorum. Sizin bir öneriniz var mı acaba?

Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun hihoyyyt Gördüğüm kadarıyla cinsiyetler belli oluyor çok heyecanlı, inşallah bizimki de gösterir...gerçi sağlıklı olması hepimiz için daha önemli..Kızlar bir şey sorucam, gerçi saçma olabilir ama cuma günü ikili testim var...bu test için aç mı olmam gerekiryor...benneyaptımki..bilgilendirirseniz sevinirim..

bulantısı olan arkadaşlar 12. haftanın bitiminden itibaren bulantılar ve tisinmeler azalıyor.az kaldı biraz daha sabır.benim bulantılarım bayağı azaldı, hatta bazı günler hiç olmuyor.süt, yumurta ve et yemeğe başladım yavaş yavaş.Kendinimi hiç zorlamadım yavaş yavaş, az az başladım yemeye.siz de inşallah en kısa zamanda rahatlarsınız.

cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı olsun...

ismini hatırlayamadım gripten başı ağrıyan bir arkadaş vardı.eczaneden steril tuzlu su alıp burnuna çekersen burnun akmaya başlar ve başağrın azalır.bir de parol ya da gümüş renkli minoset kullanabilirsin.içinde kafein olmadığı için hamileyken kullanılabiliyor.onun dışında bol bol limon,mandalina suyu sıkıp iç taze taze hergün.bitkisel çaylardan uzak dur.limonlu çorba iç.geçmiş olsun...

iyuksel ben aç gittim canım çoğu kan testi aç karnına yapıldığı için.
fsahika geçmiş olsun canım bende aynen senin gibiydim hala daha atlamadım çok zor valla.
butterflys sanırım seninle aynı günlerde doğum yapıcaz canım benimde aynen iştahım açıdı diyebilirim miğde bulantılarım geçti,uyku halim geçti iyiyim şimdilik bakalım...

günaydın nisan anneleri................

cumartesi günü minik kuzumu gördüm.....

bize el salladı iki kere
doktor teyzesini cok ugraştırdı 2 kere yarım saatlık aralıklarla gördük bebişimizi

2 li testimiz oldu önümüzdeki cumartesi sonucları alıcaz

cinsiyetini 1 kasımda olan kontrolde söylecekmiş

ama bana oglan gibi geliooooo

her yeri oluşmuşşş

babası agladı kuzum el sallayınca

karnımda bi dönüüoo bi dönüoo görmeliydiniz...........

57 ml olmuş

roseberry cinsiyet cıkmadı canım

eşit cıktı bir sey diyemiyorum

womanly canım senınde erkek cıktı

bu sene erkek senesiiiiii

esra 16 bende günde yarım paket zevkele içerdim hamileliğimn ilk 1 ayı zaten bilmeden içmişim yeterince bilmeden zehirlemişim bundan 2-3 gün öncesine kadar ne kadar midem bulansada bi fırt çekiyordum eşimden ama artık yapamıyorum kaldıramıyorum o iğrenç kokuyu ben çok tiksindim şu an bile içim kalktı ve bebeğimi ultrasoda ilk kıpırdanalarını gördüm cumartesi ben ona nasıl yaparım bu kötülüğü :CüvCüv:die düşündüm ister istemez içmiyorum bıraktım:hooray:

arkadaşlar ya bırbırımıze darılmayalım
yazdıklarımızı görmemiş olaılıyoruz arada kaynıyorrrrr

bide o agrılar belde kasılmalar benıde fena yapıooo

arkadaşlar bende bulantılar gecmediii azalmadııı full tıme devam

sabah ve akşamları kesin kusuyorum........
azalmadıdaaa
delircem

bisey yemiyorum ve devamlı kusuyorum

bu ay kilo almamışım
60 kiloyum aynıyım

ama ben 6 aydan sonra bir duba olurum.........

et süt yiyemiyorum

kendi pişirdigim hiç bir seyi yiyemiyorum daha dogrusu hep ögürüyorum.......

bogazlarım yara olduuuu

yüzümde sivilceler cıkmaya başladı

depresyona girdım ecen gün eşimi gördüm rüyamda benı aldatıoooduuu gece aglıyormuşum o uyandırdı ne oldu dediiiii bende yok işey dedım ama aglıyorsun dedi actım gözlerimi gercektende gözyaşlarım vardıııı

ama söylemedimmmmm annemle babamı gördüm dedim.........

offfffffffffffffffffff psikolojım bozuluyorr

günaydın urla duygularını çok iyi anlıyorum benim bebeişimde cumartesi ilk defa kıpırdadı ellerini oynattı bize o kadar duygulandımki anlatamam kolları bacakları çıkmış Allah ıma bin şükür ne güzel duygular bunlar yaa.:ecrin_bebek: seninki ne kadarlık oldu benim 11 haftaya yakın senin bebiş daha büyük sanırsam belki ben mayıs annesi olabilirim benim yumurtalaamam geç olmuş ondan 1 hafta geriden geliyorum yani ben kendimi 12 haftalık sanırken daha 11 haftalıkmışım

valla ben içemiyorum ya acayip tiksiniyorum hem öyle rüyalar görmen çok normal bende çalışmıyorken bi aralar her gece eşimin beni aldattığını görürdüm rüyalrımda düşünme böle şeyler ve benim midemde acayip bulanıyo öğlende yemekhanede ne yapıcam die düşünüyorum ya midem bulanırsa onca insanın içinde ne yaparım die..valla çok zor ya sabah kahvaltı ettim sonra hepsini geri çıkardım ooof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…