valla didemcim aktar gibisin iyiki varsın
slm arkadaşlar.bende nisan 14 annesiyim allah nasip ederse doktorumun dediğine göre. dünde cinsiyetini öğrendik bi oğlanda benden.allah olmayanlarada bu duyguyu yaşatsın.çok güzel.bide hareket ettiğini görünce daha başka oluyor.sürekli izlemek istiyorum.heleki eşim okadar sabırsızki.bizim bu ilk bebişimiz olucak allah nasip ederse.bundan önce bi dış gebelik ve düşük yaptım ben.onun için çok korkuyoruz bişey olcak diye.allah kimseyede bu kötü şeyleri yaşatmasın.hepimiz için dua ediyorum bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım diye.kendinize ve bebişlere iyi bakın.
ade
sanırım kız
bakalım doktor ne diycek????
ay cok heyecanlıııııı
canım cok tesekkur ederım. umarım hepımızın hamılelıgı guzel ve mutlu gecer.. salı gunu cınsıyetını belırtıcem ınş.. buyuk ıhtımal kız dıyorlar ama bakalım artık. hayırlısı. hihoyyytesra16 listeye senide ekledim aramıza hoşgeldin sağlık dolu hamilelik geçirmeni dilerim
bu arada kızlar bırsey soracagım sıze. ben tam bır sıgara tıryakısıydım ama hamıle kalınca ıcmıyorum tabıkı. tanıdıgım bırkac hamıle ve dogum yapmıs arkadasım bız ıctık dıyorlar ama guvenemıyorum yınede. rıske atmak ıstemıyorum. ama oyle aserıyorum kı korkuyorum valla bebısımde ızmarıt cıkacak dıye. aynı durumda olan varmı .??? aklınızdan nasıl cıkardınız bu ılletı?
canım bilgim dahilinde aktarayım
E vitamini aynı zamanda antioksidan özelliği gösterir, sanırım bu yüzden önemli sengözlerimebaksanab
en önemli kaynak tahıl, tahıl ürünleri, süt, süt ürünleri, kırmızı et, sebze ve yağlarda, tahıl embriyoları, küspeler ve yeşil yapraklı bitkilerde bulunur.:lepi:
Ekmek ne kadar esmer ise o kadar çok E vitamini var
bide aklıma gelmişken yazayım
arpa ve bugday alın ve tülbent içinde3-4 gün cimlenmesini bekleyin her gün bir corba kasıgı yiyin yesil yerleri ve tohumlarıyla, yemek zor gelirse salataya koyun
aklınıza gelebilecek tüm vitamin kaynaklarından daha güçlü haberiniz olsunhihoyyyt
MERHABA ESRA 16 EĞER İSMİN ESRAYSA ADAŞIZ BENDE SİGARA İÇEN BİRİYDİM EŞİM BAYAĞI BİR TİRYAKİ BENDE ONUN YANINDA ONUN GİBİ OLMUŞTUM:jeyyar: HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENENE KADAR İÇTİM HATTA ÖĞRENDİKTEN 1-2 YİNE İÇTİM SONRA ZATEN BIRAKMAYI ÇOK İSTİYORDUM BEBİŞİM VESİLE OLDU BEBİŞİMİN SAĞLIKLI OLMASI VE ONA VE BANA VERECEĞİ ZARARLARI DÜŞÜNEREK ÇOK ŞÜKÜR AĞZIMA SÜRMWDİM İLK ZAMANLAR BİRAZ ZOR OLDU AMA ONUN İÇİN HERŞEYE DEĞER ÇOK ENTERESANDIR ŞİMDİ KOKUSUNU DUYDUĞUMDA ACAİP AMA ACAİP TİKSİNİYORUM SANADA HA GAYRET DİYORUM İÇME İNŞALLAH SENDE TİKSİNİRSİN SİGARANIN DÜŞÜK,ERKEN DOĞUM VE DÜŞÜK KİLOLU BEBEK DOĞURMA RİSKLERİ VAR KENDİNE VE BEBİŞİNE İYİ BAK
bu arada kızlar bırsey soracagım sıze. ben tam bır sıgara tıryakısıydım ama hamıle kalınca ıcmıyorum tabıkı. tanıdıgım bırkac hamıle ve dogum yapmıs arkadasım bız ıctık dıyorlar ama guvenemıyorum yınede. rıske atmak ıstemıyorum. ama oyle aserıyorum kı korkuyorum valla bebısımde ızmarıt cıkacak dıye. aynı durumda olan varmı .??? aklınızdan nasıl cıkardınız bu ılletı?
günaydın nisan anneleri................
cumartesi günü minik kuzumu gördüm.....
bize el salladı iki kere
doktor teyzesini cok ugraştırdı 2 kere yarım saatlık aralıklarla gördük bebişimizi
2 li testimiz oldu önümüzdeki cumartesi sonucları alıcaz
cinsiyetini 1 kasımda olan kontrolde söylecekmiş
ama bana oglan gibi geliooooo
her yeri oluşmuşşş
babası agladı kuzum el sallayınca
karnımda bi dönüüoo bi dönüoo görmeliydiniz...........
57 ml olmuş