- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
selinay canım bende zayıf değilim. boyumda var ama 66 kiloyum. yaniçok zayıf sayılmam. karnım filan düz biraz kalçalıyım. sanırım iç karnım geniş. şimdi bursa su da yazmış kıyafetler olmuyo diye beni kimse anlamıyor birde iş yerimdekiler çok zayıfladın diyorlar . normalde 40 bedendim. ramazan bayramında 38 beden etek aldım. bedende küçülmüş acaba bulantılar nedeniyle kilo verdiğim için mi göbeğim çıkmıyor. kızlar ben kilo alınca çok kötü oluyorum yaa zaten boyda var çok iri görünüyorum. off inşallah iştahım çok açılmaz. ablam hamileiiğinde koca bir kavonoz nutellayı tek başına yiyordu . 25 kilo aldı . şimdi 7 kilo fazlası kaldı 4 aylık bebeği var. belki doğumdan sonra emzirmeyle hızlı veririzde biraz kendimizi tutabilirsek çok şişmanlamadan bu dönemi atlatabiliriz inşallah. yanlız ciddi ciddi bu göbek olayı kafama takılıyor niye yok yani bebeiş mi küçük iyice paranoyak oldum
bursa su canım dediğin konu eğer doktorun yasak getirmediyse sınırlama yok . ben doktoruma sordum bir problem yok sınırlama yok dedi. ne zamana kadar oluyor dedim. eğer bir problem olmazsa doğuma kadar bir sakıncası yok dedi.
ade merke canımm oğluşun hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.. çok sevindim. inşallah bizde öğreniriz. 3,5 aylıkken söylüyor demek ki iyi bari az kalmış.
o zaman iç karnın geniştir canım benim kız kardeşimin 5. aya kadar karnı yoktu sonra bi çıktı hiç biz bile şaşırdık belli olmuyo yani canım ne zaman çıkacağı...