canımcım benimki 11 haftayı geçti. 10 gün sonra doktora gidiyorum, cinsiyetini öğrenirim belki.şemşamer senin bebeğin ne kadarlık cnm
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum..Tatil bitti iş başladı bugün malesefBebğimde bende iyiyiz çok şükür ama hala mide bulantılarım geçmedi.Herkes 3 ay olunca geçer diyodu geçmedi şimdi çok korkuyorum 9 ay böyle devam edicek diye...
Göbeğim o kadar büyüdüki benim artık hamile olduğum anlaşılıyor..Bayramda uçağa bindim kaç aylık olduğunu sordular:):) yani anlaşılıyoruz artık dışardan...
ade merke hayırlı olsun canım bu arada...Herkese iyi bulantısız akşamlar ...
arkadaşlar iyi akşamlar hepinize.bu bulantılar beni öldürüryo.üstelik çok fazla çıkaramıyorum da.çok kuvvetli öğürmeler.azalacağı yerde her geçen haftayla beraber artarak devam ediyo.elma limon soda kraker nane leblebi herşey denedim ama benimle dalga geçer gibi herşey bulantı yapıyo.hem de sabah başlıyo yatana kadar devam ediyo.korkuyorum 9 ay boyunca devam edecek diye.kiminin öyle oluyormuş.arkadaşlar birbirimize çok dua edelim.bu arada ben de ikili test yaptırmayı düşünmüyorum.allah korusun bi sorun varsa bile ben kıyamam ki ona.herşey imtihan.ama ben Allah'ın merhametine sığınıyorum ve bebeğimin sağlığı için dua ediyorum.
ebrartuba slm bhcg seviyesi diye bişe olacak o 50 üzeri kız,50nin altıysa erkek diyolar ne kadar doğru bilemiyorum canım...
günaydın kıslar..
ben 12 haftalığım daha hissetmem için çok mu erken? böyle damara atara gibi bişey oluyo pıt pıt ama anlayamadım gitti. Bide ikili test yapılacak bu hafta nasıl bi test bu yardımcı olurmusunuz!
Teşekkür ederim selinaycım.Bu arada bayramda bir tanıdığımız sende erkek siması var dedi.Erkek olunca güzelleşirmiş kadınlar kız bebek annenin güzelliğini alırmış.Neyse hayırlısı olsun diyelim.Bu arada bende senin gibi hamile kot pantolonu giyiyorum sürekli çok rahat hergün aynı oluyo ama napim.İşe giderken rahat oluyo.:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar geçmiş bayramınız kurlu olsun
didem1981 bana elini gösterdesen sağelim içe dönük gösteririm sağdan dayanarak destek alırım
günaydın nisan anneleri.sonunda bende aranızdayım.kaç gündür takip ediyorum. ama üyeliğim yeni onaylandı.akşamları eşime anlatıyorum hepinizi.didemi urlayı hepinizi çok sevdim.selam olsun...
arkadaşlar iyi akşamlar hepinize.bu bulantılar beni öldürüryo.üstelik çok fazla çıkaramıyorum da.çok kuvvetli öğürmeler.azalacağı yerde her geçen haftayla beraber artarak devam ediyo.elma limon soda kraker nane leblebi herşey denedim ama benimle dalga geçer gibi herşey bulantı yapıyo.hem de sabah başlıyo yatana kadar devam ediyo.korkuyorum 9 ay boyunca devam edecek diye.kiminin öyle oluyormuş.arkadaşlar birbirimize çok dua edelim.bu arada ben de ikili test yaptırmayı düşünmüyorum.allah korusun bi sorun varsa bile ben kıyamam ki ona.herşey imtihan.ama ben Allah'ın merhametine sığınıyorum ve bebeğimin sağlığı için dua ediyorum.
bugün ikili test için hastanedeydim arkadaşlar. ultrason gerekli tabi boy pos ense kalınlığı için.ama bizim ufaklık poposunu ekrana dönüp uyumayı tercih etti doktor ne yaptıysa döndüremedi:)) öksürdüm olmadı karnımı hafifçe sarstık olmadı:) arada kımıldanıp kolunu da başına yastık yaptı:) önceki ultrason sonuçlarıma göre yaklaşık bir değer yazdı kağıdabakalım ne çıkacak. üçlü testte artık şansımızı deneyeceğiz. sizin bebişler nasıldı ölçtürdüler mi kendilerini :))) ben 6 kilo almışım ama nasıl aldım nereme aldım bilmiyorum sadece pantolonlarımın belleri gelmiyor kollarım bacaklarım hala aynı. şaşkınım!!!