2009 Nisan Anneleri buraya

o zaman iç karnın geniştir canım benim kız kardeşimin 5. aya kadar karnı yoktu sonra bi çıktı hiç biz bile şaşırdık belli olmuyo yani canım ne zaman çıkacağı...

arkadaşlar iyi akşamlar hepinize.bu bulantılar beni öldürüryo.üstelik çok fazla çıkaramıyorum da.çok kuvvetli öğürmeler.azalacağı yerde her geçen haftayla beraber artarak devam ediyo.elma limon soda kraker nane leblebi herşey denedim ama benimle dalga geçer gibi herşey bulantı yapıyo.hem de sabah başlıyo yatana kadar devam ediyo.korkuyorum 9 ay boyunca devam edecek diye.kiminin öyle oluyormuş.arkadaşlar birbirimize çok dua edelim.bu arada ben de ikili test yaptırmayı düşünmüyorum.allah korusun bi sorun varsa bile ben kıyamam ki ona.herşey imtihan.ama ben Allah'ın merhametine sığınıyorum ve bebeğimin sağlığı için dua ediyorum.

megul bide haşlanmış patates dene canım benim ilk gebeliğimde işe yaramıştı,hayırlısı canım ben doktor ne derse aksatmadan yapıyorum inşallah hiçbirimizde bi sorun çıkmaz...

saol cnm sizleride bekliyoruz

teşekkür eerim cnm darısı başınıza

merhaba arkadaşlar.
2 li testler bu hafta yoğun bir şekilde yapılacak herhalde.cinsiyetler de öğreniliyor yavaş yavaş. herkes için hayırlı olsun. hala midesi bulananlar. biraz daha sabır. benim çok az bulantım oldu ve genelde tuzlu, ekşi şeyler yediğimde naneli sakız çiğnediğimde geçiyordu. inşallah 3. aydan sonra kimsenin şikayeti kalmaz. ben de yarın gidicem doktoruma 2li test için. en son 9 haftalıkken gitmiştim. zaman o kadar zor geçti ki anlatamam. çünkü neredeyse 14. haftam bitiyor. sabahı zor edicem. yarın inşallah ben de bir cinsiyet haberi veririm sizlere:)

arkadaşlar kendime tickershack ten çizelge yaptım ama sanrım kodu doğru yere yapıştıramadım. şimdi bir denem yapıyorum. eğer olmadıysa bana biri nereye yapıştıracağım onusunda yardımcı olabilir mi

kızlar siz söyleyince takıldı kafama ölctüm karnımda tam 6cm büyüme var 3kg verdiğim hiç kilo almadıgım haldeama benim 2. olduğundan olabilir
birde yüksek topuğun düşme riski hariç vucuda verdiği bir cok zahmet olduğunu ve normaldede cok sağlıksız olduğunu bir cok yerde okumustum
yarın doktora gitcem aksam 5te randevum belkı cınsıyeti de belli olur bende listeye eklenirim

slm kızlar. artık büyüyen göbişlerimizi konuşmaya başladık desenize.zaman çabuk geçiyor.benimde göbeğim çıktı ama çok küçük.dar giyersem belli oluyor.ade_merkecim oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.böyle teker teker cinsiyetler belli olmaya başladıya bende heyecanlandım.benimkide daha belli değil.(birde kötü yanı var son aylara kadar belli olmayabiliyor) inşallah hepimizinki belli olur.bu arada kızlar ben fena şekilde grip oldum.ateşim 38 lerdeydi.dr daydım bugün.antibiyotik verdi.eğer hafiflemezsen hastaneye yatacaksın dedi.ona göre kendinize çok dikkat edin kızlar. bebişler bizim yaşadığımız rahatsızlığı içeride daha kötü hissediyormuş.neyse herkese sağlıklı günler.öptümm

aliye83 cüğüm;
Kull paneli-->profili düzenle-->sayfanın en sonundaki "kilo-doğum takip "kısmına yapıştır..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine grip olman sorun değilde ateşin yükselmesi tehlikeli...

bugün ikili test için hastanedeydim arkadaşlar. ultrason gerekli tabi boy pos ense kalınlığı için.ama bizim ufaklık poposunu ekrana dönüp uyumayı tercih etti doktor ne yaptıysa döndüremedi:)) öksürdüm olmadı karnımı hafifçe sarstık olmadı:) arada kımıldanıp kolunu da başına yastık yaptı:) önceki ultrason sonuçlarıma göre yaklaşık bir değer yazdı kağıda bakalım ne çıkacak. üçlü testte artık şansımızı deneyeceğiz. sizin bebişler nasıldı ölçtürdüler mi kendilerini :))) ben 6 kilo almışım ama nasıl aldım nereme aldım bilmiyorum sadece pantolonlarımın belleri gelmiyor kollarım bacaklarım hala aynı. şaşkınım!!!

inşallah öğrenirsin canım ama her doktor sölemiyo yaaaaa...

çok şekerler demi canım,allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah , nasıl 6 kilo aldın kaç kiloydun belki vücudun su toplamıştır ...

bilmemki selinaycım kollarım bacaklarım aynı:) belime cansimidi takmış gibiyim sadece. o da önden bakınca:) 2 haftadır ancak mide bulantısından kurtuldum yemeye başladım azar azar 2 haftada da bu performansı nasıl yakaladım ki:) eşim en az 12 kilo alman lazım zaten 4 er kilo daha alsan normal olur dedi. bakalım artık ne olacak. belki birazı göğüs ağırlığı da olabilir çok memnunum yeni hallerinden

hayırlısı canım kiloları takip edeceğimiz liste hazırlıycaz yakında orda birbirimizi daha motive ederiz canım....

kızlar kilo listesini hazırladım,2009 nisan anneleri kilolarımızı takip edelim bölümünden eklerseniz sevinirim...

Selam hamişler:) Öncelikle ade_merkecim çok tebrik ederim oğluşunu..
Bugün 2li test sonucumuzu aldım çok şükür herşey normal. Bide bebişimin yandan çekilmiş fotosunu verdiler. Bi burnu var miniciiiiiikkkk:) Yarında kendi dr.uma gidicem kontrole, bakalım işallah tatilde bebişe zarar vermemişizdir. Ben gribim hala feci şekilde, çok halsiz düştüm hamileler için uygun bi vitamin var mıdır acaba içmezsem önümüzdeki birkaç hafta daha perişan olucam gibi gözüküyo
Kızalar kıyafet konusunda çalışmayanlar için tulum öneririm. İnanılmaz rahat bi giysi, ben aldım yeni. Her ayakkabıyla oluyo, karnı sıkmıyo, içinede herşey uydurulabiliyo kolayca penye tişört, gömlek..vs kot olduğu için...hihoyyyt

urla teşekkür ederim canım.ben de erkek hissediyorum ama bugün ikili test sonucumu aldım.bhcg 88 çıktı.bu da kız demekmiş galiba arkadaşlar öyle diyor.hayırlısı olur inşallah bence kız erkek farketmez.Ama işte çok merak ediyorum bir an önce belli olsa....

geçmiş olsun april 16 .hamilelere elevit diye bir vitamin veriliyor.dr a sorup kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…