- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
selinay canım bende zayıf değilim. boyumda var ama 66 kiloyum. yaniçok zayıf sayılmam. karnım filan düz biraz kalçalıyım. sanırım iç karnım geniş. şimdi bursa su da yazmış kıyafetler olmuyo diye beni kimse anlamıyor birde iş yerimdekiler çok zayıfladın diyorlar . normalde 40 bedendim. ramazan bayramında 38 beden etek aldım. bedende küçülmüş acaba bulantılar nedeniyle kilo verdiğim için mi göbeğim çıkmıyor. kızlar ben kilo alınca çok kötü oluyorum yaa zaten boyda var çok iri görünüyorum. off inşallah iştahım çok açılmaz. ablam hamileiiğinde koca bir kavonoz nutellayı tek başına yiyordu . 25 kilo aldı . şimdi 7 kilo fazlası kaldı 4 aylık bebeği var. belki doğumdan sonra emzirmeyle hızlı veririzde biraz kendimizi tutabilirsek çok şişmanlamadan bu dönemi atlatabiliriz inşallah. yanlız ciddi ciddi bu göbek olayı kafama takılıyor niye yok yani bebeiş mi küçük iyice paranoyak oldum
bursa su canım dediğin konu eğer doktorun yasak getirmediyse sınırlama yok . ben doktoruma sordum bir problem yok sınırlama yok dedi. ne zamana kadar oluyor dedim. eğer bir problem olmazsa doğuma kadar bir sakıncası yok dedi.
ade merke canımm oğluşun hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.. çok sevindim. inşallah bizde öğreniriz. 3,5 aylıkken söylüyor demek ki iyi bari az kalmış.
selinay canım bende zayıf değilim. boyumda var ama 66 kiloyum. yaniçok zayıf sayılmam. karnım filan düz biraz kalçalıyım. sanırım iç karnım geniş. şimdi bursa su da yazmış kıyafetler olmuyo diye beni kimse anlamıyor birde iş yerimdekiler çok zayıfladın diyorlar . normalde 40 bedendim. ramazan bayramında 38 beden etek aldım. bedende küçülmüş acaba bulantılar nedeniyle kilo verdiğim için mi göbeğim çıkmıyor. kızlar ben kilo alınca çok kötü oluyorum yaa zaten boyda var çok iri görünüyorum. off inşallah iştahım çok açılmaz. ablam hamileiiğinde koca bir kavonoz nutellayı tek başına yiyordu . 25 kilo aldı . şimdi 7 kilo fazlası kaldı 4 aylık bebeği var. belki doğumdan sonra emzirmeyle hızlı veririzde biraz kendimizi tutabilirsek çok şişmanlamadan bu dönemi atlatabiliriz inşallah. yanlız ciddi ciddi bu göbek olayı kafama takılıyor niye yok yani bebeiş mi küçük iyice paranoyak oldum
bursa su canım dediğin konu eğer doktorun yasak getirmediyse sınırlama yok . ben doktoruma sordum bir problem yok sınırlama yok dedi. ne zamana kadar oluyor dedim. eğer bir problem olmazsa doğuma kadar bir sakıncası yok dedi.
ade merke canımm oğluşun hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.. çok sevindim. inşallah bizde öğreniriz. 3,5 aylıkken söylüyor demek ki iyi bari az kalmış.
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum..Tatil bitti iş başladı bugün malesefBebğimde bende iyiyiz çok şükür ama hala mide bulantılarım geçmedi.Herkes 3 ay olunca geçer diyodu geçmedi şimdi çok korkuyorum 9 ay böyle devam edicek diye...
Göbeğim o kadar büyüdüki benim artık hamile olduğum anlaşılıyor..Bayramda uçağa bindim kaç aylık olduğunu sordular:):) yani anlaşılıyoruz artık dışardan...
ade merke hayırlı olsun canım bu arada...Herkese iyi bulantısız akşamlar ...
arkadaşlar kendime tickershack ten çizelge yaptım ama sanrım kodu doğru yere yapıştıramadım. şimdi bir denem yapıyorum. eğer olmadıysa bana biri nereye yapıştıracağım onusunda yardımcı olabilir mi
slm kızlar. artık büyüyen göbişlerimizi konuşmaya başladık desenize.zaman çabuk geçiyor.benimde göbeğim çıktı ama çok küçük.dar giyersem belli oluyor.ade_merkecim oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.böyle teker teker cinsiyetler belli olmaya başladıya bende heyecanlandım.benimkide daha belli değil.(birde kötü yanı var son aylara kadar belli olmayabiliyor) inşallah hepimizinki belli olur.bu arada kızlar ben fena şekilde grip oldum.ateşim 38 lerdeydi.dr daydım bugün.antibiyotik verdi.eğer hafiflemezsen hastaneye yatacaksın dedi.ona göre kendinize çok dikkat edin kızlar. bebişler bizim yaşadığımız rahatsızlığı içeride daha kötü hissediyormuş.neyse herkese sağlıklı günler.öptümm
merhaba arkadaşlar.
2 li testler bu hafta yoğun bir şekilde yapılacak herhalde.cinsiyetler de öğreniliyor yavaş yavaş. herkes için hayırlı olsun. hala midesi bulananlar. biraz daha sabır. benim çok az bulantım oldu ve genelde tuzlu, ekşi şeyler yediğimde naneli sakız çiğnediğimde geçiyordu. inşallah 3. aydan sonra kimsenin şikayeti kalmaz. ben de yarın gidicem doktoruma 2li test için. en son 9 haftalıkken gitmiştim. zaman o kadar zor geçti ki anlatamam. çünkü neredeyse 14. haftam bitiyor. sabahı zor edicem. yarın inşallah ben de bir cinsiyet haberi veririm sizlere:)
bugün ikili test için hastanedeydim arkadaşlar. ultrason gerekli tabi boy pos ense kalınlığı için.ama bizim ufaklık poposunu ekrana dönüp uyumayı tercih etti doktor ne yaptıysa döndüremedi:)) öksürdüm olmadı karnımı hafifçe sarstık olmadı:) arada kımıldanıp kolunu da başına yastık yaptı:) önceki ultrason sonuçlarıma göre yaklaşık bir değer yazdı kağıdabakalım ne çıkacak. üçlü testte artık şansımızı deneyeceğiz. sizin bebişler nasıldı ölçtürdüler mi kendilerini :))) ben 6 kilo almışım ama nasıl aldım nereme aldım bilmiyorum sadece pantolonlarımın belleri gelmiyor kollarım bacaklarım hala aynı. şaşkınım!!!