- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
bugün dra gittik ve bizimki inanılmaz büyümüş 20+0 ve tam 428 gr olmuş. drda epey iyi bakmışsın dedi. anlaşılan benimle birlikte yatmış ve büyütmüş.
Oy oy oy masallah ona kııııız,tosuncuk olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün dra gittik ve bizimki inanılmaz büyümüş 20+0 ve tam 428 gr olmuş. drda epey iyi bakmışsın dedi. anlaşılan benimle birlikte yatmış ve büyütmüş.
Oy oy oy masallah ona kııııız,tosuncuk olmuş
ya benim takvimim 1 gün geriden gelmeye başladı:uhm: bugün 20+6 olmam lazım, ama takvimde 20+5 görünüyo. takvim yılbaşında 1 gün ilerlemedi. bi tek bende mi var acaba herkeste oldu mu?:1ninca:
ya benim takvimim 1 gün geriden gelmeye başladı:uhm: bugün 20+6 olmam lazım, ama takvimde 20+5 görünüyo. takvim yılbaşında 1 gün ilerlemedi. bi tek bende mi var acaba herkeste oldu mu?:1ninca:
kilom 79 olduuu bebişim biraz az kilo almış ya 20 haftlık iken gittim 264gr. ama boyu bilmiyorum boyu hesaplamayı bir yerlerde okumuştum ama şimdi bulamıyorum
kilom 60 oldu.
ben en son doktora gittiğimde 17+3 günlükken (17+1 çıktı ultrasonda) bebek 188 gram dedi dr. ama sonra sizlerinkini görünce acaba benim bebeğim küçük mü diye endişelenmeye başladım. boyu da 20 cm. di yaklaşık. bir sonraki gidişimde bakalım ağırlık ne çıkacak. bir sorun oyktur diymi kızlar?
pınarcım selam canım liste ile ilgili nacizane bir fikrim var uygulayıp uygulamamak sna kalmış canım
bebişlerin boyu kilosunu yazıyoruz ya onları bölmelere ayırsan ve her haftadaki dursa belki daha iyi takip ederiz hepsi göz önünde olur öpüyorum canım
kilom 60 oldu.
ben en son doktora gittiğimde 17+3 günlükken (17+1 çıktı ultrasonda) bebek 188 gram dedi dr. ama sonra sizlerinkini görünce acaba benim bebeğim küçük mü diye endişelenmeye başladım. boyu da 20 cm. di yaklaşık. bir sonraki gidişimde bakalım ağırlık ne çıkacak. bir sorun oyktur diymi kızlar?