Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyytarkadaşlar,
hepinize merhaba!
çok hoş bi forum olmuş. emeği geçen herkesin, özellikle de Pınar'ın eline sağlık.
Listeye beni de ekleyebilirse sevinirim...
Muhtemel doğum tarihi: 16 mayıs 2009
başlangıç kilom: 55
bebişim 21hafta 4 günlük
şu anki kilom: 64,5
doğum:sezeryan
adına daha karar vermedik...
sevgiler
Günaydınlar. Herkese iyi haftalar kızlar... Güncellemeleri yaptım. Hayırlı uğurlu olsun. Buyrun bakalım haftanın ilk listesi...
[/
merhaba canım bende son değerlerimi yazıyorum.eklermisin
doğum tarihi 23 mayıs
21+1 63 kiloyum bebiş kızmış 420 garm 23 cm adı nazlıcan olcak.normal doğum
çok teşekkür ederim fl değeri 30.4 mm çarpınca 21 cm falan çıkıyor sanırım
Kızlar günaydın bizde dün gittik doktora bebişim 350 gram 22 cm olmuş :)))
arkadaşlar,
hepinize merhaba!
çok hoş bi forum olmuş. emeği geçen herkesin, özellikle de Pınar'ın eline sağlık.
Listeye beni de ekleyebilirse sevinirim...
Muhtemel doğum tarihi: 16 mayıs 2009
başlangıç kilom: 55
bebişim 21hafta 4 günlük
şu anki kilom: 64,5
doğum:sezeryan
adına daha karar vermedik...
sevgiler
merhaba canım bende son değerlerimi yazıyorum.eklermisin
doğum tarihi 23 mayıs
21+1 63 kiloyum bebiş kızmış 420 garm 23 cm adı nazlıcan olcak.normal doğum
canım,sanırım pazartesi ilgileneceksin listeyle. ben bilgilerimi vereyim yinede. benim kilom 82 oldu. bebişim 21+3'te kilosu 420 gr., boyu da fl'yi de söylemedi ama monitorde gördüğüm kadarıyla 21 cm de boyua.s.
selam pınarcım. bende değişen bişi tok. ama kilom 62 oldu:)
kızlar başlangıç kilom 78 şimdi 82,cinsiyet erkek doğum 27 mayıs doğum normal eklerseniz sevinirim,kolay gelsin.
pinarcim benimde kilom 85 oldu :))) cinsiyette kiz :) detayli ultrasondan sonra artik kizim diyebiliyorum :))
Pınarcım;
Benim muhteml doğum tarihi 01 Mayıs cinsiyeti erkek başlangıç kilo 74 şuan 80 26+0 haftadayım normal kilosunu 21 ocakta doktora gidince sölerim canım
arkadaslar bizide aranıza alın:) bizimde dogum tarihimiz inşaallah 15 mayıs..baslangıc kilomuz 54 ,suanki kilomuz 58 inşaallah bi kızım olacak bizide listenize alırsanınız memnun oluruz:)
benide ekleyin herkes moral bulsun :))))
muhtemel doğum tarihi:15 mayıs
doğumdan önceki kilo:68
hafta 23
şuanki kilo : 84 :) toplam 16 kilo aldım :)
isim: mihran & hazar& devrim... bunlar benim isim adaylarım & birde babasının kendi yarısına koyacağı isim varki daha hiiiççç karar veremedi..isim işi biraz karışık :)
boy kilo: boyu bilmiyorum ama bu kadar tekme yediğime göre uzunki sığışamıyor o göbeğe :) kilo 670gr
bebeğim 15 gün önde muhtemelen sezeryan olucak çünkü 9 ayı tamamlarsam bebek 4 kilonun birhayli üstünde olucakmış bense allah kerim :). tombul oldum ama pişman değilim.sağlıklı ve gürbüz bir bebek taşıyorum.7 gün 24 saat faydalı dediğim herşeyi yiyorum.hamileliğimin 2 ayından itibaren demir hapı ve son 20 gündür balık yağı ve kalsiyum hapı kullanıyorum. herkes doğum için hastaneye araba ile gitcek ben vinçle :)
bende yazmak istiyorum.
muhtemel dogum tarihi :5 mayis.
hamilelik oncesi kilom :52kg
hamilelik durumum :24+5
suan ki kilom :65kg
bebisimin cinsiyeti :kiz
ismi degismezse eger :ebrar dilara
dogum olarak da normal istiyoruz ALLAH nasip ederse..