Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende renkli ultrasona girdim herşey güzel çıktı Allaha şükür kızımın yüzünü bile gördüm küçücük burnu var havaya kalkık yüzüde yuvarlak çok tatlıydı Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin cümlemizi... kilomda 64 olmuş 22+3 günlüktü bebek 500 gr. mış
bende renkli ultrasona girdim herşey güzel çıktı Allaha şükür kızımın yüzünü bile gördüm küçücük burnu var havaya kalkık yüzüde yuvarlak çok tatlıydı Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin cümlemizi... kilomda 64 olmuş 22+3 günlüktü bebek 500 gr. mış
eline sağlık,liste süper olmuş
ben ayın 20.sindedr.a gidicem,o zaman boy ve klio bilgisini yazarım cnm,öpt
merhaba
bende aranıza yeni katılanlardanım.2009 mayıs annesi olcam inş.hayırlısıyla.benim sat 15 ağustos.yani doğum tarhim 23 mayıs.bebişin cinsiytini henüz öğrenemedik.çünkü göstermiyor.yani ters duruyormuş ama ben kız tahmin ediyorum.
merhaba canım
benide eklermisin sat 15 ağostos doğum tarihim 23 ağustos.başlangıç kilom 56 şuan 62kilodayım.20.haftadayım bugün.bebişin cinsiyeti henüz belli değil ama kız hissediyorum kız olursa nazlıcan erkekse egemen inş adımız
ben 1 ay sonra gidicem doktora renkli dopler için o resimleri bizlere veriyorlarmı çektiren arkadaslar birde boy ve kloyu nerden ögreniyorsunuz?