sevgili pnrhlt cim.. 23 haftalık bebiş. iri iri :) kocaman bi bebek.. şöyle açıklıyim doktoruma 1 buçuk aydır gidememiştim eşimin işleri benim işlerim derken nasılsa doblere giricez diye biraz savsakladıktı. neysem gittik ,ultrasona aldı tepkisi şu oldu.. maşallahhhhh !!!naptım kızım sen buna... oh ohhh toramana bak.. :))) dün komşumla karşılaştık utana sıkıla ya özlem hanımcım siz baya kilo aldınız yoksa ikizmi? dedi...kapıyı açmaya ve botları çıkarmaya uğraşıyorum gayri ihtiyari cevap vermişim kadında bende donakaldık.. ikiz değil öküz :).. bişey demiyorum daha gerisini anlayın..anasına çekmiş :)))) gelişim olarak ilerden gidiyor.. 2.li testi yaptırırken 10 gün öndeydi 4 lü testte 12 doblerde 15 :))) gidiyo böyle :) hangi doktora gittiysem önce bir afallıyo sonra iki saat açıklama yapıyo.. korkma bazı cinsler böyle oluyor diye :)..farkındayım o tabloda çok garip duruyo 670 gr ama öyle.. 16 kiloda garip duruyo.. ama o da öyle :)))) daha korkuncu ise babanın hali. adam 182 boyunda 60 kilo :))) inceciiikkkk :)) benim el bileğim kadar ayak bileği var :)))yanyana çok fena oluyoruz :))) bodyguardı gibi duruyorum :)))